mandag den 9. juli 2012

Her leges....
Idag med posten er kommet denne helt helt skønne ranke, som jeg havde bestilt hos Dorte . Den passer så perfekt her ud til pigernes legehjørne.

Og lige præcis denne lille sætning, den har i weekenden fået helt speciel betydning for mig. De turbulente dage med Neel sætter sine spor i ens tanker.

Lørdag havde vi en rigtig god dag, pigerne legede i haven og forældrene gik til den både i bede og med hæk.... Vi lagde masser af planer om drivhus og højbede..... Vi havde en skønne skønne sommerdag.

Men da vi vågner søndag morgen, så har Neel igen denne uhyggelige og besværlige vejrtrækning, heldigvis måtte vi stadig benytte os af den åbne indlæggelse i Skejby, så afsted vi røg.

Hele søndagen tilbragte vi så der oppe, Neel fik taget nye blodprøver, røntgen og lyttet på i et væk. Hun var simpelthen så afkræftet af at græde til sidst... Øv det var hårdt.... Man vil så gerne tage alverdens smerte fra sit barn, og gennemgå det for dem. Men sådan fungerer det jo bare ikke, vel!!!!

Sidst på eftermiddagen fik vi alle svar, og alt så heldigvis helt helt fredeligt ud inden i lille Neel. De kunne kun komme frem til, at det må være en luftvejsvirus hun har, og at den skal gå over af sig selv i løbet af denne uge..... Så nu tuller hun hjemme hos mig, og jeg holder skarpt øje med hende....

Idag da ranken kom, da blev jeg bare så glad, for det er jo lige præcis det børn skal, de skal lege, og de skal være ubekymrede.

Jeg har fluks hængt den op, og så satser jeg på, at det lige præcis er det Neel skal gøre, hun skal lege og blive rask.

Tak Dorte for dit fine værk.....

11 kommentarer:

 1. Hvor er den fin, og ja, det er præcis hvad børn skal!!
  Håber Neel snart er på toppen igen og leger som om intet var hændt.

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin, og lige netop den helt rigtige sætning. Det gav lidt inspiration til aftenens sy-projekter. Sikke nogle grimme oplevelser med Neel, håber snart hun er på toppen igen og klar til at lege ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin, og lige netop den helt rigtige sætning. Det gav lidt inspiration til aftenens sy-projekter. Sikke nogle grimme oplevelser med Neel, håber snart hun er på toppen igen og klar til at lege ;o)

  SvarSlet
 4. Stakkels lille pige - det er træls hun skal sådan noget i gennem. Men jeg sender posetive tanker afsted mod jer, hun skal nok komme på toppen hurtigt igen.
  Hvor er den ranke bare super fin!!! :-)

  SvarSlet
 5. Super fin ranke! Sender masser af helbredende tanker til jer :-)
  Eva

  SvarSlet
 6. Hvor er det en god idé med den tekst. Min datter har astmatisk bronkitis og det blev opdaget på samme måde, som det din datter har været igennem. Jeg ved, hvor bange du har været. God bedring til hende. Knus Heidi

  SvarSlet
 7. God bedring og varme tanker sendes også herfra !! Knus Tine

  SvarSlet
 8. Åh I stakler altså, sikke en hæslig bekymrende omgang at skulle lægge barn til. Øv! Er ydmyg og smigret over at min ranke kan få så symbolsk indflydelse i jeres situation og jeg må sige, at den da klæder jeres lege-udestue helt perfekt!

  Klem fra Dorte

  SvarSlet
 9. Hvor er den bare fin. Og kan kun give dig ret i at børn skal lege. Jeg håber lille pigen snart er på høj kant igen.

  SvarSlet
 10. Tusind tak for jeres søde ord... Kan se vi er flere der har oplevet nogenlunde det samme.... Det er så frygteligt når man er sat ud på et sidespor og bare ikke kan gøre en pind....

  Men jeg tror al jeres skønne positive karma endelig er nået frem, Neel har det i hvert fald helt godt efterhånden, og det er bare SÅ dejligt....

  Og Dorte, ja du ved hvor glad jeg er for dit værk.... Tusind tak og rigtig go ferie til dig.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...