tirsdag den 7. august 2012

Ny storepigeseng og forandring på pigeværelset....I weekenden fik Merle endelig sin længe ventede storepigeseng, vi har arvet den fra gudforældrenes store datter, der nu skulle i voksenseng. De har været i gang med stor tilbygningsproces, så mange detaljer skulle falde på plads før sengen blev ledig.... Merle var meget stolt over at skulle overtage Albertes seng, det var stort for hende, så vi ventede gerne.

Men at få sådan en fin ny seng ind i rummet, det skaber jo straks nye muligheder i moderens hoved.... Så jeg fik hurtigt solgt det gamle konsolbord som stod på pigernes værelse, og søndag drønede jeg så til ikea efter det helt vidunderlige reolsystem.... jeg så det første gang i den meget omtalte boligreportage fra boligmagasinet, og da jeg opdagede hvor billigt vi kunne forandre, så var beslutningen taget....

Igår fik vi samlet reol og flyttet skab, og idag har jeg så fået alle de fine detaljer på plads. Den store madras er røget ud, og en lille hyggelæsekrog er nu lavet istedet. Jeg synes der trængte til lidt mere gulvplads på værelset, og det er nu kommet.

På væggen bag reolen sidder faktisk en kæmpe stor wallsticker af det fineste træ, men mange af tingene er limet på, så det kunne ikke flyttes, kun de små detaljer hen af Neels seng er skånsomt pillet af og flyttet....

Sådan bor vores piger altså nu, og det er vidst ret fint..... En lille sættekasse skal laves til over Neels lille bord, men den kommer først en gang senere.... & en gang når ånden lige kommer over mig, så har jeg tænkt at spraye Merles nye seng rød...

34 kommentarer:

 1. Top lækkert! Du er en knag til det der!

  SvarSlet
 2. hvor ser det bare godt ud, super lækkert værelse, jeg er imponeret over at i kan bevare pladsen på trods af det fede dukkehus der står på gulvet :)

  SvarSlet
 3. Lækkert. Lækkert. Jeg er nysgerrig - hvad er der oppe ad stigen?
  Fortsat dejlig dag
  Anne-Sofie

  SvarSlet
 4. SÅ smukt!! Dejligt inspirerende! Jeg skal snart i gang med at indrette min datters værelse, så det er godt med lidt ideer :-)
  Det der dukkehus!!! Det er jo helt fantastisk!!

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare et flot værelse, det ligner en million. og super skønne farve.
  Hilsen Heidi fra Egholmvej 16

  SvarSlet
 6. SMUKT!! Er også nysgerrig efter hvad der gemmer sig oppe ved trappen ? Er også hel vild med dukkehuset, så måske jeg/vi kan se nogle flere billeder? :D

  SvarSlet
 7. Top lækkert værelse - hvor er det blevet fint.
  Elsker den hvide rolige basisfarve og så alle de skønne klare farver til - de børn er heldige at få lov at bo i sådan et skønt rum. Bruger de deres værelse meget?

  Ha en god dag
  Line

  SvarSlet
 8. I dont understand a word, but I LOVE LOVE LOVE your photos/your home/your style/your garden ... just everything!!! :)

  Love,
  Hanna

  SvarSlet
 9. Uh, lækre billeder... Elsker de smukt gennemførte børneværelser :)
  Kh

  SvarSlet
 10. Hvor sjovt har samme seng : ) Også fra Ikea joo. Dejligt pigeværelse!

  SvarSlet
 11. Det er så fint, de er bare super heldige dine tøser

  SvarSlet
 12. Du må verdens heldigste små jenter. For et fantastisk rom. Sengen var fin, men nå har jeg sittet og sett på dukkehuset. Helt utrolig !! D

  SvarSlet
 13. I bor simpelthen så ufattelig fedt! Tænk at vokse op i sådan en drøm af en pigeværelse. :-)

  SvarSlet
 14. Simpelthen lækkert.
  Fedt dukkehus, hjemmelavet?

  Laura

  SvarSlet
 15. Heldige tøser - vi er i gang med at sætte begge børneværelser i stand, så tak for inspiration - tror da lige vi skal overveje den reol også på begge værelser ;)

  Og suk! hvilket fantastisk dukkehus, og så hedder det Villa Mernee, genialt :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 16. I really enjoy your blog! It's inspirational, I'm a bit of a vintage sheet addict too! Ada :)

  SvarSlet
 17. Igen... Det er bare SÅ fint, Louise... Vi har reolerne i stuen - så nu har vi lidt mere der er ens :)

  SvarSlet
 18. Din blog er såååå fin og man bliver helt glad og inspireret. Tak for det
  Kh Charlotte.

  SvarSlet
 19. Esses ambientes são muito fofos, foi você mesma que decorou?tem muito bom gosto parabéns!!

  SvarSlet
 20. Altså hvor er det bare så smukt og gennemført - heldige heldige piger!

  SvarSlet
 21. Sikke et fantastisk prinsesseværelse helt uden Disney Prinsesserne! SKØNT SKØNT SKØNT! Jeg er især vild med de smukke gule Hukit stole..de er bare for fine, og hyggekrogen med puder og madras og sengen og..og .. og jeg kunne blive ved. Det er nogle rigtig heldige piger!

  SvarSlet
 22. Det er et drømmeværelse for enhver lille pige. Så fine farver og mønstre og dejlige detaljer. Og skøn reol. Der kan alle hendes ting virkelig ses. Godt gået ;-)
  Kate

  SvarSlet
 23. Sikke et lækkert værelse. Skrappe farver nøje afstemt - fantastisk flot!

  SvarSlet
 24. fantastisk rum..! hvor har du fundet alfons åberg henne.?

  SvarSlet
 25. Virkelig fint Louise! Kan godt forstå Merle er glad. :-)

  Og sikke nogle skønne indlæg jeg er gået glip af. Hvor er jeres have bare blevet eventyrlig.

  Kram

  SvarSlet
 26. Barbara - tusind tak, det var søde ord.

  Lotte - Det er heldigvis et rigtig stort rum, så der har været go plads til at proppe ting ind, men nu måtte den store madras på gulvet dog ud, den blev også mest brugt til at hoppe på, og vi sov på den da Neel var mindre og skulle have mad om natten :-)

  Anne-Sofie - Tusind tak, og ad stigen er der en stor hems, den er nok på ca. 12 kvm.. så der er også masser af plads og boltre sig på.

  Trine - Tak for de søde ord, er glad for også at kunne inspirere andre, dukkehuset er faderens værk da Merle blev storesøster :-)

  Heidi - Tusind tak for dine søde ord, dem blev jeg glad for :-9

  Pia - Tusind tak, op ad stigen er der en stor hems på ca 12 kvm, den har jeg dog ikke fået indrettet, den er fyldt med rod... de er der ikke så meget endnu... Jeg har lavet et indlæg om dukkehuset en gang, så det er her et sted :-)Men måske jeg snart skal lave et nyt.

  Line - Tak for dine søde ord, jeg er også blevet ret glad for det her rum, elsker farverne, ville dog ønske det lå nedenunder, eller at vi pt boede i et plan, for nej, det blir ikke brugt så meget som jeg gerne ville.... De er mest nedenunder endnu, men sover der selvfølgelig... Det blir nok bedre når de blir lidt større.

  Hanna - Hanna - thank you for your nice words, perhaps google translate can help you to read my blog :-)

  Line - Tusind tak, er beæret nu hvor du jo selv har en fabelagtig stil :-)

  Sine - den er fin den seng, vi er rigtig glade for den.

  Fru Bach - Tak, er sikker på de også er glade for det :-9

  Drudeblaa - Tak for dine søde ord, dem blev jeg rigtig glad for, og faderens dukkehus får masser af ros igen, dem må jeg fortælle ham.

  Dankebar - Tusind tak for dine ord, er meget beæret :-9 :-)

  Frk. Rodehoved - Mange tak, dukkehus er faderens værk, han lavede det til merle da hun blev storesøster, men de bruger det selvfølgelig begge :-)

  Karina - Hvordan søren kan du spotte teksten på huset, jeg sys slet ikke jeg selv kan læse det på de her billeder... Men du har ret, det er heraf min blogs navn kom i sin tid :-) :-) Tak for de søde ord, er glad for at kunne inspirere.

  vintage sheet addict - vintage is my passion, I really love it... I hope it is here to stay. Thank you for your nice words.

  Betine - Amen er det sandt... havde ikke lige opdaget det var dem du havde i stuen.. Men hvis jeg havde plads, så stod de helt 100 også her i stuen, men ekstra højde og det hele... De er SÅ FEDE... Vi har go stil :-)

  Blogmoster - Tusind tak for dine søde ord, er glad for at kunne inspirere.

  Nil - I am so sorry, but I don't understand your words??

  Lisbeth - Du er sød, tusind tak, sys nu også der er ganske cool hos dig :-)

  Mimi - Jeg er bare slet ikke til det der disney prinsesse halløj, så holder det langt væk så længe som muligt, lidt hello kitty kan jeg være med til, men ikke for meget... Jeg elsker selv det her rum, igår gik jeg der op flere gange bare for lige at kigge :-9

  Davids Engle - Du er sød, det var rigtig fine ord, dem blev jeg glad for...

  Vibber - Der er sket stor forandring på værelset, men egentlig er det jo de samme ting der bare er flyttet rundt, og så en ny reol, men det ser meget forandret ud, kan rigtig godt li det :-)

  Ditte - Tusind tak, Alfons er købt på trendales af brugeren gamling mener jeg hun hedder.

  Tine - Du er bare så sød, håber du en gang får mulighed for at komme forbi, haven er vi simpelthen også så glade for, og nu ser jeg lige der kommer noget sommervejr de næste 5 dage igen, så vi skal virkelig ud og nyde det :-) Glæder mig til vi snart ses.

  SvarSlet
 27. Fedt fedt fedt. Hvad mon IKEA-reolen hedder?

  SvarSlet
 28. Det værelse er jo enhver piges drøm. Wauw !!!
  Jeg skal selv til at nyindrette mine pigers børneværelser og den reol er perfekt. Kan du hjælpe med hvad den hedder hos Ikea ??

  SvarSlet
 29. Mette og Tine-pigen. Reolen hedder Billy og kan købes i flere forskellige størrelser og bredder.

  SvarSlet
 30. Super flot!!! Du kan altså noget med indretning og farver :-) Ville ønske jeg havde samme gode sans for at kombinere alle farver så flot!!!
  I øvrigt et fantastisk dukkehus :-)

  SvarSlet
 31. Helle - Tusind tak, det var fine ord :-)

  SvarSlet
 32. Vildt vildt VILDT lækkert lyst rum, og alle de fantastiske farver! Man får jo lyst til at flytte ind! :0)
  Og det er da et vildt smukt dukkehus i har jer! Det var min største drøm som barn, at få mig en kæmpe villa til mine dukker, som jeg nærmest selv kunne gemme mig i! :0)
  Sikke en skøn og inspirerede blog du har dig! :-)

  Malene
  Liebsig.blogspot.com

  SvarSlet
 33. Malene - tak for dine rigtig fine ord om vores pigers værelse, og dukkehuset er faderens værk, jeg var også ganske stolt af ham, han har udtænkt det helt selv :-)

  SvarSlet
 34. Er vild med dukkehuset på hjul - genial idé! Og ærgeligt at vi har gulvtæppe på børneværelset..

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...