søndag den 2. september 2012

Snobrød & vinranke....




Den her weekend har vi fået indviet det nye bålsted i haven.... her er lidt trængt når der er fut i bålet, for røgen spreder sig stort set over alt..... Men nu hvor lørdagen bød på vejr af den bedre slags, så synes vi altså at vi skulle prøvet at bage snobrød på det nye sted...

Pigerne synes det var spændende, i hvert fald mens dejen blev lavet, mens den hævede og mens den blev snoet på pindende..... Men interessen var ikke helt så stor mens pindende skulle holdes over ilden.... I løbet af ganske få minutter blev det i hvert fald Jesper der sad med begge pinde.... Neel så faktisk halv sur ud i starten... :-)

Men da brødene var færdige kom de luskende igen. Det smager godt sådan en gang snobrød, vi spiste os faktisk alle godt mætte i det, og det endte med at blive en helt hyggelig famileeftermiddag alligevel.

Jesper og jeg rundt om det lille bålsted, og pigerne i leg rundt i haven....

En smuk vinranke er også blevet indkøbt til drivhuset.... Jeg havde set i plantorama-reklamen, at de havde vinranker på tilbud. Jeg havde en fornemmelse af, at de nok var på str. med 2 mælkekartoner oven på hinanden.... Men da jeg så kom der ud, og de rent faktisk var på højde med mig, så var tilbuddet pludselig meget meget fristende.

Med hjem kom i hvert fald den fineste vinranke og 2 flotte clematatis til det store espalier.

Flere af den slags dage TAK....




16 kommentarer:

  1. Vi købte et popcorn net til blåstedet - det passer perfekt til tålmodigheden ved vores drenge ;o). Så kan vi voksne klare brødene imens...

    Hvor bli'r jeres have da skøn, Louise. En skam vi snart nærmere os efteråret...

    SvarSlet
  2. super dejlig have louise og pigerne som altid skønne :-) har set billede på Instagram..og kan ikke lade være med at grine af jespers knæ..har han plantet blomster i dag?? :-)

    SvarSlet
  3. Hvor er jeres have flot, dejligt med familie-hygge.

    Mona

    SvarSlet
  4. I har en total skøn have!
    Og super flot bålsted :-)

    SvarSlet
  5. det er altså gået enormt stækt med jeres have - den ser jo allerede "vokset" ud - flot arbejde :) og bålsted er bare lykken :)

    SvarSlet
  6. Hvor ser det hyggeligt ud - vi har også planer om et bålsted, det lige noget for børn (i alle aldre ;-)

    SvarSlet
  7. Hvor ser det hyggeligt ud - vi har også planer om et bålsted, det lige noget for børn (i alle aldre ;-)

    SvarSlet
  8. love your fire-pit! I must make one of these one day. Have a good week, Heather

    SvarSlet
  9. Sikken fin have. Ligner lidt noget fra de der haeudsendelser, bare i "efter-versionen". Fedt med steder til børn, men hvor voksne også har lyst ril at være. Kan forestille mig, at I har duftet som en lille spejderfamilie efter snobrødshyggeriet:-) Håber på flere snobrødsdage:-)
    Knus

    SvarSlet
  10. Det ser rigtig hyggeligt ud. Ikke en eftermiddag i har haft sammen.
    Blomsterne på det sidste billede er godt nok skønne. Hvad hedder de?
    Hilsen Lisa

    SvarSlet
  11. Ihh i har simpelthen den mest fantastiske have. Den er enorm inspirerende, som alt andet dine fingre rør. Og hvor ser det bare hyggeligt ud med snobrød. Måske vi også skulle anlægge os et lille bålsted...?? :)
    Mvh Kirstine

    SvarSlet
  12. Mit lille landsted - Ja ik, det synes vi også.

    Pia - det var smart, det må jeg lige nævne for Jesper... lyder som en go ide til ham...

    Mumi - han er bare meget nede i pigernes niveau, så kommer knæene til at se sådan ud... ha ha.. og ja, så havde han vidst også klippet kanter den dag...

    Mona - tusind tak, vi er også meget glade for den.

    Boselade - vi synes også selv der er blevet meget dejligt der ude.

    Christina - Ja jeg er også ret overrasket over hvor hurtigt tingene faktisk har taget ved... er meget glad for det... elsker den have nu....

    Frk. Munk - det er så hyggeligt med bålsted, håber vi kommer til at bruge det rigtig meget.

    Heather - thank you so much, we also love it alot :-)

    Kate - du har helt ret, vi lugtede ret meget at bål, og det krævede hele familien i bad efterfølgende... gad ik lige have den der røg lugt hængende indenfor, men hyggeligt var det :-)

    Lisa - tak for de søde ord, jeg kan desværre bare ikke huske hvad de blomster hed.... det var bare noget der var højt og lyserødt, så derfor det røg med hjem :-)

    Kirstine - det var søde ord fra dig, tusind tak, dem blev jeg meget glad for.... det er også blevet vildt skønt hos jer... er i faldet godt til i det jyske???

    SvarSlet
  13. I har virkelig fået skabt jer en smuk have.
    Vi købte en lille vin, kun 1½ mælkekarton høj, sidste år og nu omkranser den vores hoveddør på terrassen trods kraftig beskæring og har masser søde druer.

    SvarSlet
  14. jeg er bare så vild med jeres have, syntes det nye I har lavet er lykkedes så godt.

    SvarSlet
  15. Mor lykke - ja jeg fornemmer godt det er noget man skal beskære kraftigt hvert år... skal lige ha lært præcis hvordan man gør...

    Marie - Tusind tak, hvor er du sød, det er dejligt at høre... vi er også selv meget meget glade for det, det har forandret haven rigtig rigtig meget....

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...