fredag den 16. november 2012

En af Danmarks 10 fineste stuer.....


For et par måneder siden deltog jeg i en konkurrence på BOLIG Magasinets hjemmeside, man skulle uploade et billede af sin stue, og så ville redaktionen udvælge 10 fine stuer ud af alle de indsendte, her i blandt skulle så Danmarks flotteste stue vælges.

Jeg glemte alt om at have sendt ind, men da jeg følger Dorte på hendes facebook side, så så jeg pludselig, at hendes stue var blevet udvalgt, og ville derfor lige se hvem de andre 9 var. Og sørme om ikke min egen også var en af dem. Jeg blev simpelthen så pavestolt...... Tænk at blive valgt ud blandt hundrede vis af stuer, og så synes Bolig Magasinet at vores stue var blandt de 10 fineste....

Konkurrencen er nu slut, og jeg vandt desværre ikke, men helt ærlig, det er også ganske ganske ok, jeg havde aldrig troet vi overhovedet ville være kommet i betragtning. Bevares, man synes forhåbentlig selv man bor ganske fint, men jeg synes personligt altid, at jeg kigger på vores hjem med meget kritiske øjne, og synes andre bor meget meget finere..... Nogen gange skal man nok bare erkende, at det nok er ganske ok sådan som man bor!!!!

Her er i hvert fald et lille glimt at stuen ..... som den lige ser ud i skrivende stund.....



Og for at det ikke skal være løgn, så fik man det smukkeste termokrus fra Royal Copenhagen, fordi man var blandt de 10 udvalgte, se det var en præmie jeg i den grad blev lykkelig for.... SÅ SMUK den er..... & det anede jeg intet om da jeg tilmeldte mig.... Nogen gange blir man bare så positivt overrasket, både over at blive udvalgt, og præmien her for.

18 kommentarer:

  1. Wauuu Louise, det er super flot (det hele)!
    Måske kommer det bag på dig, men det gør det overhovedet ikke på os læsere. Tillader mig lige at skrive "os", for jeg er sikker på at der er flere derude, som tænker "hold da op, hvor er den kvindes hjem gennemført"! Min næste tanke er så "det må have kostet en krig"! ;0) men det siger vist bare noget om, at jeg ville ønske der var lidt mere "på træerne" at bruge på lækkert tilbehør til hjemmet.
    Super godt skrevet i øvrigt, det med "at erkende, at man bor ganske ok!" Det tror jeg, jeg vil gør lige nu, hvor jeg ellers gik med tanker om at ændre det lidt stilmæssigt :0)
    Go dag og nyd titlen -den er velfortjent!

    SvarSlet
  2. Med garanti en af de fineste stuer jeg længe har set!

    Velfortjent! ;)

    Kh
    Christina

    SvarSlet
  3. Gratulerer så mye !
    Må være kjempestas :)
    Liker stuen deres, spesielt den gule kommoden med de kule knottene fra Casalinga Copenhagen ( http://skjerstad.blogspot.no/2012/11/nattbord-i-ny-drakt.html )Eller er det de knottene du har brukt ? ;)

    Ha det fint
    Janne

    SvarSlet
  4. Ej, hvor fedt! Jeg ville så også lyve, hvis jeg påstod, at jeg ikke gerne ville have en stue som din! :-)

    SvarSlet
  5. Ihhh Louise, er det virkelig kruset, vi får? Så glæder jeg mig godt nok til at komme på posthuset - det er jo helt fantastisk!! Tak for linket i øvrigt, sødt af dig :-)

    SvarSlet
  6. Ser da også dejligt ud, er vild med din stil :o)

    SvarSlet
  7. Great, congratulations! Jolana

    SvarSlet
  8. Du har en skøn stue med meget personlighed, hygge og varme :) jeg var også en af de udvalgte synes godt nok det var nogle hårde konkurrenter at være oppe imod. Jeg fik et mega musselmalet krus så tror ikke nødvendigvis vores krus bliver de samme.

    God weekend

    SvarSlet
  9. Du bor altså også virkelig smukt. Tillykke med den flotte placering

    SvarSlet
  10. Tillykke med udvælgelsen og selvfølgelig er du med:) elsker også din stue:)

    SvarSlet
  11. Barbara - Tak for dine søde ord, det var virkelig fint sagt... Men dog alligevel bekymrende når du skriver gennemført... Ved ikke helt om jeg synes om den beskrivelse, for faktisk kan jeg ret godt li at stikke lidt "af"... Men her i blogland er vi bare meget i samme stil, og det drages jeg mod... Men i min "rigtige" verden, der kender jeg overhovedet INGEN der bor som mig.... og jeg kan rigtig godt li at være lidt andreledes på den konto..... Det med pengene, det ved jeg alt om, jeg ved godt jeg har skiftet meget ud, men jeg gør det altid KUN når jeg har solgt noget andet... Jeg sælger for at købe... Sådan er det nødt til at være, for som dagpengemodtager, der er man bare SÅ lidt rig.... Så jeg sælger 10 ting og køber 2 ny, men sådan har det næsten altid været for mig. Jeg har aldrig tjent mange penge, og kommer nok desværre heller aldrig til det..... har bare altid prioriteret mit hjem højt....

    Christina - Tusind tak, det er jeg glad for at høre... Men jeg elsker forandring, så her er allerede sket lidt igen...

    Janne - Grebene på kommoden er fra Liebe, de er farvede over det hele, og ikke kun på fronten som casalingas... Som ellers også er rigtig flotte, dem har jeg andre steder.

    Familiendanmark - tak for de søde ord, er sikker på din stue også er fin.

    vintages sheet - the she is me, but thank you so much :-)

    Dorte - jamen det var da så lidt... og ja, det var kruset jeg fik... så fint det er.... Men nu kan jeg dog læse det er forskelligt hvilke slags RC man får... Men de er jo flotte allesammen.

    Isa - Mange tak skal du have, jeg synes også her er rigtig hyggeligt.

    Jolana - Thank you so much

    Kristina - Ja ved du hvad, jeg synes også de var meget forskellige, men min tapet stue stak meget af i forhold til de andre... så det var da enten eller, ku være sjovt at vide hvor mange stemmer de egentlig fik hver især..... Men ellers har jeg faktisk lige fundet din blog idag, og det er jeg så rigtig glad for... der er ret fint og hyggeligt hjemme hos dig.... og jeg ser vi virkelig deler samme LIebe passion :-)

    wannabe husmor - tusind tusind tak for de søde ord.

    Vicki - Du er sgu sød.... er spændt på at høre nærmere med det andet .... :-)

    SvarSlet
  12. Gratulerer, syntes ikke det er det spor merkelig, for min del har du en av de flotteste stuer jeg vet om:))
    klem

    SvarSlet
  13. Hej Louise
    Jeg var også en af de heldige der blev valgt ud....det var desværrer et hankøn der vandt. En stue der ligger langt fra din og min stil og iøvrigt de andres. Men fedt med et nyt krus, det vidste jeg ikke at vi ville få. Lidt sjovt at blive bekræftet som du skriver.
    Følger med glæde din blog
    KH Louise

    SvarSlet
  14. Jeg kan kun være enig. Du bor virkelig hyggeligt :)

    Kh. Mirjam

    SvarSlet
  15. Hvor er det bare godt gået, men set er så fortjent, din stue er så lækker, en perfekt kombination af fedt personligt design og en ordenlig røvfuld hjemlig hygge :-) og så skøn en præmie

    Www.theibizamom.com

    SvarSlet
  16. Hvor er det bare godt gået, men set er så fortjent, din stue er så lækker, en perfekt kombination af fedt personligt design og en ordenlig røvfuld hjemlig hygge :-) og så skøn en præmie

    Www.theibizamom.com

    SvarSlet
  17. Hvor er det bare godt gået, men set er så fortjent, din stue er så lækker, en perfekt kombination af fedt personligt design og en ordenlig røvfuld hjemlig hygge :-) og så skøn en præmie

    Www.theibizamom.com

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...