fredag den 30. november 2012

London trods alt....


Længe siden der har været lyd fra mig, det skyldes en helt uhyggelig influenza jeg har været ramt af.... Den startede et par dage inden vores længe ventede London tur. Men trods influenza og sygdom tog vi afsted..... Desværre tilbragte vi det meste af tiden på værelset, for vi var virkelig syge..... Men en enkelt tur rundt i Londons gader blev det til, og her blev disse billeder taget.....





















Smukke Smukke London, jeg er så utrolig ked af, at denne tur blev ødelagt af sygdom..... Vi fik turen af mine forældre sidste år til jul, og vi har glædet os et helt år.... Hvor uheldig er man så, at man netop i de 3 dage dage, skal være drøn hamrende syg.... Jeg synes bare ikke det er fair.

Så i år har jeg virkelig en stor ting på ønsksedlen, en ny kærestetur med min mand......

12 kommentarer:

  1. Åh hvor er det bare træls for Jer Louise, for ja når man så endelig kommer langs med mand og minus børn... Jeg håber julemanden atter er god ved dig. Jeg ville også gerne til London med min mand, og kun ham *ha ha* Har aldrig været i London og det siges at det er en skøn by.
    kh

    SvarSlet
  2. Åhh, hvor er det altså ærgerligt, når I har gået og glædet jer så længe! Jeg håber meget I får mulighed for at komme på tur igen og tage revanche, for London er en fantastisk by!

    SvarSlet
  3. På trods af alt har I taget skønne billeder! Kommer selv til at længes efter London ;o) Øv at det gik sådan denne gang, det var ret uheldigt... Men håber det bliver en super tur næste gang - god ide med kærestetur :o)

    SvarSlet
  4. Åh, hvor træls for jer! :(

    Håber i får en ny tur til London i Julegave! <3

    Julehilsner
    /Christina

    SvarSlet
  5. Øv, hvor var det dog træls! Det ser dog ud på billederne at i havde en god tur trods alt :-)

    God weekend!
    Kh Nanna

    SvarSlet
  6. Har I mon en ferieforsikring...?
    Hvis I har været tilset af læge - er der måske mulighed for refundering af udgifter?

    Godt I er raske igen!

    SvarSlet
  7. Hvor ser både London og I dog ellers godt ud, men hvad hjælper det når man ikke har det godt indeni... I må forenes igen... en skønne dag! Måske en forårsdag næste gang ; )
    For hold da op hvor er alle mennesker dog syge i denne tid!!
    : )

    SvarSlet
  8. Det var bare så synd for jer med den tur. Håber I er ved at være raske igen :-)

    SvarSlet
  9. Kære Louise
    Øv, hvor er det bare synd for Jer! Kan virkelig godt forstå skuffelsen, og ja, sådan en tur glæder man sig EKSTRA meget til! Håber I er ved at være ovenpå igen, og at "hvad du ønsker, skal du få"..:0)
    Kh. Louise
    (Vil lige takke dig, fordi du var så sød at svare på nogle af mine mails ifm opstart af min blog - Tusind tak, det var rigtig sødt af dig:0)

    SvarSlet
  10. sikke mange fine billeder!!! jeg elsker London..besøger byen en gang imellem :-) min mor bor der så søs og jeg snupper nogle dage hos mutti :-)
    så træls med sydom...og øv når man har ventet så slænge:-/ håber i får en tur til ...rigtig god bedring til jer begge!!
    knus mumi

    SvarSlet
  11. Ej ØV!!! Det er næsten ikke til at holde ud når man har glædet sig så meget og man så er syg.

    Min mand fik også sit Maraton i New York ødelagt for nyligt (fordi det blev aflyst) og det havde han glædet sig til i tre år. Alligevel vil jeg nok sige at det er noget være at være så syg som I var. ØV. Billederne er ellers skøne.

    SvarSlet
  12. Det var simpelthen bare SÅ gennemført ØV, det er umuligt at sætte ord på...

    En ny kærestetur (af samme kaliber) er nok ikke lige i udsigten, desværre.... MEN jeg håber sørme der blir mulighed for en eller anden form for tomandstur i nær fremtid.... Vi trænger.....

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...