mandag den 10. december 2012

Julekasse fra Betine.....I fredags modtog jeg den fineste fineste julekasse fra Betine . Selveste kassen var en hel oplevelse i sig selv. En super flot julekasse i blå med det sødeste juleprint udenpå.... Jeg kunne næsten ikke nænne at åbne.

Men hold da op, da jeg så fik åbnet.... wauw..... de fineste små pakker lå nede i kassen.

Jeg havde bestilt kjoler til pigerne, kjoler til juleaften.... Og havde glædet mig meget til at modtage dem, imellemtiden havde vi også skrevet lidt om nogle kræmmerhuse og en guirlande i retrostoffer. Jeg havde selv fundet stoffet på trendsales, og så ellers bare sendt til Betine uden at have set det selv, herefter havde hun frie tøjler ( noget jeg ikke er ret go til )...... Og jeg må sige, det var virkelig et glædeligt syn der mødte mig.

Udover guirlanden og kræmmerhusene, så havde Betine også lavet små stjerner og et kitchet ophæng til mig.... Jeg er glad er jeg, og så glæder jeg mig til at se pigerne i kjolerne til jul...

Imorgen når juletræet kommer ind, så kommer de fine kræmmerhuse og stjerner på plads, men guirlanden, den har allerede indtaget sin position.14 kommentarer:

 1. Hvor er du heldig. Sikke nogle fine ting til dit smukke hus :)

  SvarSlet
 2. Wow, hvor en SKØN pakke at modtage!

  Lækre, lækre sager.
  Jeg er ret vild med det der kitchede juleophæng :). Er ringe forneden lavet i papirler?

  SvarSlet
 3. Så super lækre nogle ting...kan godt forstå du er lykkelig over de fine ting :)

  SvarSlet
 4. Sikke en lækker julekasse fyldt med lækkerier! Og jeg elsker også bare de kjoler, kan næsten ikke vente til at Josefine bliver lidt større, så hun kan komme i sådan en sag:0) Glæder mig meget til at se de billeder, der kommer ud af dit kommende besøg. De kan kun blive gode, med sådan et fantastisk smukt og hyggeligt hjem du har:0)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 5. Sikke en lækker kasse du har modtaget. Fine, fine sager Betine har lavet til dig.
  Min My har kjole og bluse i det lilla

  SvarSlet
 6. Hold da fast en lækker kasse du har fået, gid jeg var så juleheldig:-)

  SvarSlet
 7. Hvor var det en fin julekasse <3 kjolerne

  SvarSlet
 8. Dejligt du blev glad :) Rigtig god fornøjelse i morgen!

  Kram.

  SvarSlet
 9. Altså så fede ting, hygge hygge

  SvarSlet
 10. Men åh vilka härliga färger och fotografier! Så fint!

  SvarSlet
 11. Det var bare SÅ fine ting, og alle ting har fået meget fine pladser her i hjemme..... Det meste er også meget julet, så jeg stor nyder det de næste 2 uger, inden det hele jo desværre skal pakkes ned igen.... Men mon ikke der så kommer noget smukt nyt fra Betines hånd der kan pynte i mit hjem.

  Maj, jeg må være dig svar skyldig hvad det er lavet i, det er nok nemmere at spørge Betine... Det vejer ingenting, og føles ret sjovt, men jeg ved desværre ikke hvad det er .

  SvarSlet
 12. Gud hvor er den kløver kjole fantastisk! Lækre farver!

  SvarSlet
 13. Betine laver bare de smukkeste ting:) og skønne billeder Louise:)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...