lørdag den 22. december 2012

Mere af det der julestemning....


Hele familien har nu indtaget juledagene og den der feriestemning er ved at indfinde sig..... ahhh

Her er pyntet som aldrig før.... Jesper mener snart ikke vi kan se ud af vinduerne mere... Jeg synes bare det er top hyggeligt.... Meeen, kan også mærke at det er ok det skal ned igen om en uges tid....

Juleaften skal holdes her i huset, så jeg pusler og sysler om de sidste dekorationer, friske buketter og masser af levende lys.... Jeg er ret sikker på julestemningen ikke blir svær at finde her i år....
Juletræet har også fået flag på, så det emmer nu fuldstændig af go gammeldags jul.... Ligesom jeg kan li det.

Papirsboldene er også blevet udviddet, de er Så flotte synes jeg. Deres nuværende placering er vi dog ikke helt enige om, og de bliver også flyttet når julepynten pakkes ned.... Jeg har nemlig tænkt mig at de skal være en del af indretningen, i hvert fald for en lille periode.... I næste uge skal min far fejre fødselsdag og d. 6 januar skal vi fejre Neel, og de er da også meget fødselsdagsagtige synes jeg....

Jeg ønsker Jer alle en rigtig rigtig glædelig jul, og vil glæde mig til at se masser af dejlige juleindlæg de næste par dage....

12 kommentarer:

 1. Kære Louise
  Superhyggelig hus... og en rigtig glædelig jul til jer alle :-)

  Knus Annette

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare fint ud :)
  Glædelig jul!

  SvarSlet
 3. For et koselig julehus. Tenker barna gleder seg stort. Vi skal også samle hele familien hos oss i år. Snøen daler ned utenfor så det er ikke noe å si på stemningen. God jul til deg og dine. Hilsen Drude

  SvarSlet
 4. Det ser bare så skønt og indbydende ud;) Rigtig glædelig jul til dig og din familie!

  Mange hilsner fra
  Sanne

  SvarSlet
 5. Top hyggeligt! Glædelig jul herfra

  SvarSlet
 6. Man kan aldrig få for meget julepynt!
  Sikke hyggeligt I har det!

  SvarSlet
 7. Kære Louise

  Du har uden tvivl et af Bloglands hyggeligste julehjem, og jeg er sikker på, at jeres julegæster nok skal føle julehyggen, når de ankommer mandag:-) Ha nogle rigtig dejlige juledage (her har vi også - endelig - taget hul på juleferien).

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. Hvor ser det bare dejlig og skønt ud - dejligt sted at skulle holde juleaften! Og rigtig fine juleagtige kjoler dine piger har på - rigtig glædelig jul til jer :)

  SvarSlet
 9. Du ønskes også en rigtig fredfyldt jul med alt hvad det indebærer:-)

  SvarSlet
 10. Rigtig glædelig jul Louise og hold op hvor jeg lige pludselig synes at Neel er vokset til en lille pige - slut med at være babyer, hva. :-)

  SvarSlet
 11. Ihhh hvor ser det hyggeligt ud. Ville lige spørge hvor du køber de der "papir bolde" de er noget så fine. Har set dem før glemmer bare altid at spørge ;-)
  Glædelig jul!!

  SvarSlet
 12. Annette-
  Tusind tak, gad vide om du nogensinde kommer ud og ser det live...ha ha... Rigtig glædelig jul også til Jer i hvert fald.

  Nanna-
  Tusind tak også en rigtig glædelig jul til dig og familien.

  Drude-
  Her er heldigvis også masser af sne og storm idag... MEN desværre lover de tø i aften, så det er ikke sikkert julen blir hvid i år... Vi suger alt sne stemningen til os idag.

  Sanne-
  Tusind tak, jeg synes også her er skønt :-) Glædelig jul også til dig.

  Barbara-
  Også rigtig glædelig jul til dig.

  Mullerier-
  Nej man kan ikke gå ned på glimmer og glitter, det holder jeg også på :-)

  Anna-
  Uha det var sørme en fornem besked, og så fra dig som jeg beundrer virkelig meget. Tusind tusind tak... Ønsker også dig og dine kære en rigtig rigtig glædelig jul, også til lillen i maven. KH


  Annika-
  Til jul har Betine syet nogle smukke kjoler som jeg glæder mig til at putte dem i :-)Men tak for de søde ord, vi glæder os også til familien lander imorgen og julemaden og pakkerne skal indtages... ja tak :-)

  Helena-
  Også en rigtig glædelig jul til dig og dine.

  Dorte-
  Nej det er noget værre noget, hun blir 2 til januar, hvad sker der lige for tiden... man kan slet ikke følge med, dine piger er da også to helt selvstændige små damer nu, ik??? Men også rigtig rigtig glædelig jul til søde dig, glæder mig til at skrives ved i det nye år.

  Tgb81-
  Papirsboldene har jeg købt i Liebe i KØbenhavn og hos magiskeminder.dk, de er super fine, man kan slet ikke få nok af dem :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...