søndag den 17. februar 2013

En reol kom til syne.....


I et års tid har denne fine reol været gemt væk bag en træplade og noget tapet, men som skrevet før, så er jeg en smule mættet af alt for mange blandede tapeter, og havde derfor lyst til at få reolen frem igen.

Planen var, at der skulle nyt tapet på den blå væg i samme runde, men den har jeg desværre ikke modtaget endnu, så det må vente et par dage.

Lige nu hvor reolen er kommet til syne, så forstår jeg ikke helt hvorfor den har været pakket væk, den er jo faktisk rigtig fin.... Det der i sin tid irriterede mig, det var at den ikke er særlig dyb, det synes jeg faktisk stadig er træls, for blade og bøger stikker ofte ud over kanten. Jeg er dog blevet enig med mig selv om, at det vidst går ok an alligevel.....

Men nu er den fremme, og jeg synes nu det her hjørne er blevet rigtig hyggeligt, og samtidig har givet mere plads :-)



21 kommentarer:

  1. Your shelf looks sooo very organized compared to my own! :) I love the pillow that you put on the blue chair :) xo

    SvarSlet
  2. Ja det ser da vildt hyggeligt ud. Og på billederne ser det altså helt okay ud med blade på hylderne. Altid skønt med ekstra opbevaring OG udstillingsplads:-)
    Kate

    SvarSlet
  3. Skøn reol! :) Nogen gange skal tingene gemmes lidt væk for så rigtigt at komme til sin ret når de igen bliver fundet frem ;)

    SvarSlet
  4. Kanon reol/udstillingsplads... Og så tager den ingen m2 fra rummet. Jeg synes at det ser super hyggeligt ud, så pyt med de manglende centimeter :0)

    SvarSlet
  5. Jaaaaaa, jeg var jo én af fortaleren for, at den fine reol ikke skulle lade livet for tapetvæggen, så jeg synes jo, at det er så mægtig godt, at den nu atter er kommet til syne ;-) For flot - dét er den altså, basta :-D

    Vinterhilsener,
    Maja

    Conner✩s Nest...♥

    SvarSlet
  6. Den er da helt vildt fin den reol. Skidt med dybden. Du kan bare udstille alt dit skønne nips i den i stedet ;)

    SvarSlet
  7. Jeg synes lige som de andre at det er rigtig fint. Dine ting kommer rigtig fint til deres ret i reolen, synes jeg.

    SvarSlet
  8. Jag älskar tyget på kudden i gungstolen!! Så fint! Och väldigt fina boxar där i hyllan. :)

    SvarSlet
  9. Ih hvor er den fin -ALT for fin til at være gemt væk! Du må lade al din yndlings pynt stå i den, og så få det bedste ud af dybden

    SvarSlet
  10. Really nice new place for books and magazines :) Jolana

    SvarSlet
  11. Den er så fin! Hvem der bare havde sådan en gemt inde i væggen ;)

    SvarSlet
  12. Den er så fin Louise!! Det giver endnu mere plads til alle dine lækre pynteting, ville ønske jeg kunne trylle sådan en frem herhjemme;0) Ha' en dejlig uge. KH. Louise

    SvarSlet
  13. Godt den kom frem igen. Det er da synd at gemme sådan en fin reol væk :-D Hjørnet ser SÅ godt ud nu.

    SvarSlet
  14. Den er rigtig fin - godt valg at finde frem igen

    SvarSlet
  15. Den er nemlig så fin den reol : )

    SvarSlet
  16. Det er da bare et skønt hjørne. :)

    http://ivalusen.blogspot.dk

    SvarSlet
  17. He he..jeg synes det var så ærgerligt da den blev lukket ind. Fint at den blev lukket ud igen. Det ser rigtig godt ud;)
    Hilsen fra
    Sanne

    SvarSlet
  18. Hold da op en masse søde kommentarer, hvor dejligt at læse dem alle..... Jeg synes nemlig der har været lidt halv dødt her i blogland, og instagram har haft tendens til at tage over..... Men jeg håber folk langsomt vender tilbage igen.

    I hvert fald, tusind tak for de søde ord.... Den smukke tapet er også sat på væggen nu, og spisehjørnet er nu lige som jeg vil have det..... I hvert fald for nu :-)

    SvarSlet
  19. Du har ret. Den er da superhyggeligt. Og med alle de fine ting du har placeret i den, er den da bare så flot at se på. DEn må du ikke gemme væk igen.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...