fredag den 1. februar 2013

Status på "ny" gang....

De sidste 2 weekender er gået med hårdt arbejde i vores gang..... Men resultatet er simpelthen sååå godt. Vi bor som bekendt i en ældre murestensvilla, og huset har derfor nogle af de gode ting, som findes i den her slags huse.... Men det har altid undret os, at vores fine trappe ikke var mere synlig..... Jeg har i alle 7 år snakket meget om, om ikke vi kunne prøve at åbne lidt op for trappen, gøre vores indgangsparti en smule større og kønnere..... Men Jesper synes der var andre ting der var vigtigere..... Indtil nu..... Og heldigvis er han også meget meget glad for det, nu hvor det værste er overstået.....

Status pt. er billederne taget herover. Og vi er nu nået til et stadie hvor det hele ligesom bare fungerer igen, det er super dejligt. Gange føles bare meget større og mere luftig nu hvor trappen er synlig og væggen er væk. Døren til kælderen er flyttet om på en anden væg, og det har samtidig givet en smule mere bredde.....

Forud venter nu en masse malerarbejder..... Vi har nemlig tænkt os at forandre looket en del. Gulvet bliver malet i højglans sort, og gelænderet på trappen har jeg fået lov at male lyseblåt.... Jeg glæder mig helt vildt til det en gang står færdigt.... Desuden mangler der også lidt fodpaneler og gerigter.... Men det er småting i forhold til sidste weekend :-)

Herunder er der lidt før billeder og procesbilleder.....
20 kommentarer:

 1. Waow - sikke en forandring. Det ser godt ud.

  SvarSlet
 2. Sikke en forandring, det ser virkelig godt ud!

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor ser det godt ud!
  Har det ikke også givet mere lys?

  SvarSlet
 4. Hvor ser det fint og hyggeligt ud. Der er så meget charme ved ældre huse.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig godt ud! Jeg tænker bare på hvor mange døre i har haft ned til kældertrappen? Det ser ud som om der var to?? :)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det godt du.
  Og ret fedt at det har kunne lade sig gøre at flytte døren - det havde jeg ikke lige forestille mig udfra før-billederne.

  Det er også pænt uden buen og giver mere lys. Sådan en har vi også glæde af.

  SvarSlet
 7. wauw, sikke en forvandling, meget flot! Som arkitekt er jeg bestemt imponeret :) Ha en rigtig skøn weekend. Kh Anita

  SvarSlet
 8. Hvor er det blevet vildt godt :)

  SvarSlet
 9. EJ, hvor ser det bare fint ud! ;-) Rigtig flot med den synlige trappe, og man kan jo slet ikke forstå, at man har ønsket at gemme den bag en væg!

  Det er i hvert fald helt fjollet, at der så også har været en dør på siden ved gelænderet, hi hi :-D Jeres løsning er uden tvivl den flotteste, og også dén der giver mest mening :-)

  Vinterhilsener,
  Maja
  Conner✩s Nest...♥

  SvarSlet
 10. Love the room! Would you please insert a translatebar??? My danish is not so good... ;);) I'm curious what you are writing... :)
  Have a nie day, love Marloes

  SvarSlet
 11. Det er da helt skørt at nogen har valgt at gemme sådan en smuk trappe væk. Fantastisk stykke arbejde I har gjort, det ser så godt ud. Glæder mig til at se forandringerne med sort gulv og lyseblåt gelænder - det lyder fedt ;o) God weekend.

  SvarSlet
 12. Hold da op, sikke en enorm forandring - og til det bedre! Hvor sejt I ku' lave det selv og ikke mindst se muligheden - det klæder godt nok indgangspartiet!
  Fedt valg med sort gulv og blåt gelænder, det tror jeg bliver hamrende flot!
  Kh. Trine

  SvarSlet
 13. Det er bare blevet rigtigt flot og let.

  Mona

  SvarSlet
 14. Hold nu op Louise, hvor ser det bare godt ud - sikke forskel, og hvor er det godt set! Bliver også nødt til at rose både dig og Jesper, hvor er I dygtige!! Kh. Louise

  SvarSlet
 15. Aj hvor er det bare super flot Louise. Glæder mig meget til at se det færdige resultat, det lyder spændende med gulvet og den blå farve på gelænderet. Sig mig er I på supersaft derhjemme, siden I når så meget på 2 weekender?? Herhjemme tager projekter 2 mdr mindst!!!

  SvarSlet
 16. Wow! Sikke en forskel! Glæder mig til at se det færdige resultat :-)

  SvarSlet
 17. Hvor er det bare så dejligt at høre alle jeres positive respons på vores fine gang... ELler det i indtil videre har sendt. Og jeg giver Jer helt ret, det er så underligt at den fine trappe har været pakket væk... Godt den nu er kommet frem og endelig kan gøres lidt finere.

  I weekenden fik vi malet gelænderet blåt, og den sorte gulvmaling er bestilt. Desværre er der lidt leveringstid på den, så det blive først om et par uger jeg kan vise det endelige resultat, men ihh hvor vi dog glæder os.... Det har givet så meget til huset at indgangspartiet bliver så præsentabelt :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...