mandag den 4. marts 2013

Den smukkeste væg i vores hus.....


Vores hidtil største tapetprojekt har fundet sted. I fredags modtog jeg det smukkeste smukke tapet jeg længe har set. Tapeten er købt hos Retro Villa , og det var meget svært at vælge, deres enorme udvalg gør det ret svært. Men jeg kan mærke, at vi har valgt helt rigtigt.

Det er den store væg som går fra loftet på 1. salen og næsten til gulv i stueetagen. Det længste stykke er næsten 5 meter. Jesper var altså virkelig kommet på arbejde, og det var nogle ret komiske stillinger han indtog undervejs. Men ganske langsomt i løbet af fredagen, så tog væggen form, og gangen er nu endelig helt helt færdig. Det er simpelthen SÅ smukt..... Faktisk var det lidt svært for os at beslutte, om der overhovedet skulle tapet på denne væg, men nu hvor det er oppe, så kan vi begge mærke, at det var den helt rigtig beslutning. Det skaber både hygge og sammenhæng i gangen, og det har gjort vores repos på 1. salen rigtig fin.

Det er lidt svært at tage billeder af det her rum, men jeg synes alligevel det er lykkedes at vise smukheden i tapeten og hvor meget sammenhæng det har bragt.

Mit søde Gitte Brandt maleri er også kommet op igen, dog først her til aften, så det er ikke med på billederne. Jesper har konstrueret en stor sort ramme til, så billedet er nu meget mere fremhævet på væggen.

Skulle I andre forelske Jer i den samme smukke tapet, så ved jeg der er flere ruller på lager, og de kan købes lige HER.






21 kommentarer:

  1. Wow!! Det ser godt ud. Hvordan i al verden får du dog din mand med på alle de fine farver? Herhjemme skal jeg nærmest slås for at få en enkelt farvet pude i sofaen! :)

    SvarSlet
  2. Wauw Louise, hvor ser det bare fint ud! Virkelig smukt og meget hyggeligt. Glæder mig til at se billedet i gangen:0) Ha' en dejlig uge! Kh. Louise

    SvarSlet
  3. Ej, hvor set det bare mere spændende ud, end det hvide savsmuldstapet vi lige har haft gang i herhjemme! Jaloux?? - ja, det er jeg vist nok:)

    SvarSlet
  4. ÅÅÅ, dette var bare magisk fint;) Så nydelig!!!

    SvarSlet
  5. Det er virkelig fint, Louise... Godt du fulgte din mavefornemmelse og valgte det!!!

    SvarSlet
  6. Det ser virkelig godt ud.
    Smukt tapet, forstår så udemærket at du faldt for det! :)

    SvarSlet
  7. SÅ flot! Lige jer :-)

    knus mette

    SvarSlet
  8. Hvor er det bare fint. Tillykke med den meget smukke gang. og sikke din mand bare kan - er både jaloux over det smukke tapet og din mands evner ;)

    SvarSlet
  9. Det er SÅ flot! Jeg er misundelig:-)

    SvarSlet
  10. Jeg synes I har et vidunderligt hjem - og det er fedt, at I tør være så farverige og tapetsere.

    Kh
    Anna

    SvarSlet
  11. You picked a really gorgegous wallpaper!!!

    SvarSlet
  12. Hvor er det et sødt småblomstret tapet, men aller mest så er jeg top begejstret for de fire årstidsbilleder der hænger to og to - super!

    SvarSlet
  13. Hvor er det blevet fint Louise!
    Er vild med at det er småblomstret og så passer det jo så fint til de smukke årstids-broderier!

    SvarSlet
  14. lindo seu blog sou sua fã e sua casa é linda

    parabéns pelo blog
    Sou lá do blog http://sonhosemimosmarjanavargas.blogspot.com.br/ se puder estar indo la me fazer uma visita irei adorar Bjôs

    SvarSlet
  15. Hvor er det fint, Louise! er vild med billede nr. 3 og 4. Der kan man virkelig se skønheden i tapetet.

    Kram til dig

    SvarSlet
  16. wauw nogle søde kommentarer, jeg er så glad for jeres søde ord.... Og jeg fornemmer altså virkelig at jeg har valgt rigtigt..... Det var lidt af en proces, for væggen er mega... Men det er bare SÅ rigtigt, og så fint. Vi er meget tilfredse.

    tusind tak de damer.

    Og Tine, du har helt ret, de to billeder viser det faktisk rigtig godt, både i farver og mønster.

    SvarSlet
  17. Kære Louise, du er simpelthen så dygtig til det med farver og at sætte de rigtige ting sammen. De burde altså virkelig arbejde med den slags!

    SvarSlet
  18. Ahh Junette, hvor er du bare sød.... Det var virkelig skønne ord, tusind tak for dem. Og ja, gid det var så vel, der var ikke noget jeg kunne ønske mig højere.... men hvordan????!!!!

    SvarSlet
  19. Det er virkelig et fedt tapet, og så kunne jeg se du havde de fire broderede årstider hængende på vægen. Jeg må nok snart igang med nål og tråd, for de er bare så flotte;)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...