tirsdag den 12. marts 2013

Opdateret vinterhave....


I weekenden fik vi igen lavet lidt om her hjemme..... Jeg ved nogen af Jer synes vi aldrig slapper af, men jeg må bare konstatere, at jeg faktisk slapper bedst af, når jeg er igang med at indrette. Jeg elsker det, og jeg bruger oceaner af tid på det.... Jeg kan simpelthen ikke lade være, og jeg fungerer bedst, når jeg har gang i et eller andet projekt.....

Men tilbage til vinterhaven..... Den skønne palleseng er flyttet tilbage, den har stået på vores repos i et års tid, men her blev den aldrig brugt. Og det skønne spise arrangement der stod her før, det blev heller aldrig brugt. Så vi blev enige om, at det nok var bedre at lave noget som rent faktisk blev brugt.

Pigerne bruger deres legehjørne helt vildt meget, men faktisk synes jeg de manglede sådan et sted som det her. Bevares, vi har da sofaen i stuen, men det er ikke altid jeg finder det lige fedt, at der er hoppeleg og pudekamp i stuen..... Så nu har de altså fået deres helt eget "værelse" i stueetagen.....

Det fine græstæppe hentede vi i IKEA i søndags, det er altså et godt køb. Det gjorde at rummet blev meget mere samlet, at gulvet ikke er hårdt at lege på, og at selv udtrykket bare blev meget mere cool. De to nye træmøbler har jeg hentet i vores lille lokale Rustik Butik.

Lige nu funderer jeg rigtig meget over, hvad der egentlig skal være af farver og mønstre på sengen.... Jeg er som bekendt lidt mættet af retro blomsterne. Men jeg skal heller ikke gå all in på det grafiske.....

Har tænkt at madrassen skulle betrækkes med en farve, men hvad for en farve, og hvilke puder??? Forslag modtages gerne..... Sjovt at se om der er nogen der synes det samme som mig:-)17 kommentarer:

 1. Wauw, hvor er det bare smadder pænt, sådan vil jeg da også bo! ;)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare dejlig lyst og forårsagtig ud. Det er måske nok en vinterhave, men det oser af forår og sommer, især med det grønne tæppe.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det super fint ud! Dejligt med så meget plads, og det grønne tæppe passer jo fantastisk flot ind.

  SvarSlet
 4. Jeg kender kun alt for godt trængen til altid at have gang i et eller andet. Hvor er det bare blevet godt, og hvor bor i bare dejligt. Kh Maria

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud. Jeg syns det kunne være fint at betrække madrassen med enten turkis eller gult, så det kunne passe til tapetet ;o)

  SvarSlet
 6. Super pretty! I totally love your carpet!!! Like spring grass :)

  SvarSlet
 7. Virkelig fint - langt bedre end før! Jeg tænker gult på madrassen, men må indrømme at det hvide nu er ret fint i mine øjne. Godt peppet op af puderne. Jeg har det som dig - mættet af retro, men vil heller ikke at alt skal være grafisk.

  SvarSlet
 8. Love the colour and light, a beautiful space! :) x

  SvarSlet
 9. Hvor ser det skønt ud Louise!! Jeg synes faktisk det virker godt mes det hvide "betræk!" De fine puder træder enormt flot frem... Måske er det længslen efter forår, men jeg craver altså bare HVIDT for tiden... Og IKKE som i sne-hvid;)

  SvarSlet
 10. Så fint og venligt I bor, jeg eksker det:-)

  SvarSlet
 11. Hvor er det bare blevet top-lækkert... Det var det også før, men det ser vildt indbydende ud nu.... Jeg glææææder mig til at (gen)se det hele :)

  SvarSlet
 12. Hvor er du bare smadder go til indretning, fantastisk farvevalg... Det er skideflot. :-)

  SvarSlet
 13. Skønt "legeværelse" pigerne har fået i underetagen! Lyst og lækkert og fyldt med glade farver!

  SvarSlet
 14. Åh hvor må det være rart med sådan et rum. Så fylder pigernes legetøj knap så meget i stuen. Jeg bor også i toetagershus og stuen ligner snart BR. Synes legeområdet breder sig hastigt. ;0)

  SvarSlet
 15. Jeg bukker og nejer.... Tak for de kære ord om min indretning..... Pigerne er heldigvis også ret godt tilfreds...

  der er pt ikke kommet en farve på hynden endnu.... Går lidt og drømmer om at finde noget lækkert på hay lagersalg... Nu ser vi... Der er varslet snestorm, så ved altså ikke om min krop kan klare 4 timer i stiv kuling og snestorm....

  Men Didde Louise, ja... hvad stiller vi lige op med det der med at være mættet af det ene og ikke helt vil over i det andet.... Jeg er strandet sådan lidt in between.... Prøver at finde en middelvej... Men kan mærke at mine indkøb lige nu stråler af sommer og forår....

  SvarSlet
 16. I love your home!!! ♥
  Greetings, anlomar.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...