onsdag den 24. april 2013

Jeg har sprayet en FDB....

 

Igår fik jeg pludselig lyst til, at prøve en ny farve omkring spisebordet..... Ligesom mange andre, så går jeg også og venter på, at IKEA får den søde børnestol ala FDB på lager igen, jeg har altid været helt vild med dem, og nu har Merle også en alder hvor hun vil kunne bruge den, så glæden var stor, da jeg opdagede at de igen kommer i deres sortiment....

Men imens jeg venter, så fik jeg lyst til at sætte en voksen stol til bordet igen, men den havde sådan en helt lys pastel gul farve, og forsvandt næsten rundt om bordet, og i det nye boligliv, der er der et par hjem hvor den lækre coral farve virkelig kommer til sin ret, så jeg tænkte, det er da den farve den skal have.

Her er så resultatet, og jeg er ganske godt tilfreds..... Eftersom der er kommet en del flere hvide vægge i huset og mange af retroblomsterne efterhånden har forladt huset, så kommer en farvet stol rigtigt til sin ret, jeg kan virkelig godt li den. Det er en sjov, hurtig og billig måde at forandre et møbel på.15 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare flot ud. Den koral farve er virkelig smuk og passer så fint ind.

  SvarSlet
 2. Det ser super ud, jeg elsker også bare den farve. Jeg ville bare aldrig få lov til at have sådan en stol stående der hjemme.

  SvarSlet
 3. Vildt fed farve! Den giver lige et frisk farve pust

  SvarSlet
 4. Rigtig fin stol og farve ;-) Kan det passe at du har malet den nye tapetvæg over igen? Ha´ en dejlig dag Knus herfra:-)

  SvarSlet
 5. Et frisk sommerligt pust - det er sødt til den ternede dug :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare fin :) Suuuuper fed farve :)

  SvarSlet
 7. Super fedt, Louise! :-)
  I weekenden skal min mand male lampe til mit køkken! Fuldstændig samme farve som din havde i bolig reportagen dengang du var i bolig plus.
  Den reportage er og bliver min all time favourite, og den har virkelig inspireret mig til at få farve ind i huset! :-)))
  Ha en god dag.
  Kh Connie.

  SvarSlet
 8. Ja det er en super fin og frisk farve, måske passer den dog bedst op til pigernes værelse efterhånden, så der er den faktisk flyttet op :-) :-)

  Og ja, tapetvæggen er malet over, dem begge her i stuen faktisk, jeg har haft lysten til hvide vægge længe, og nu sku det altså bare være :-)

  Connie- fedt du stadig kan tage den frem og inspireres, jeg kan næsten ikke huske den længere, men jeg blir glad af dine ord.

  Go weekend

  SvarSlet
 9. Nydelig farge på stolen. Så glad jeg kom over bloggen din ved en tilfeldighet her nå. For et nydelig hjem du har! Riktig god fredag til deg! Hilsen fra Beate i Norge

  SvarSlet
 10. Your pink chair is really fabulous!!! Jolana

  SvarSlet
 11. Super flot stol du har fået lavet. Det ser rigtig fedt ud med noget knald på!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...