lørdag den 24. august 2013

Instagram....


Egentlig er jeg lidt imod de indlæg, som kun reposter ens billeder fra instagram... Jeg har i hvert fald en fornemmelse af, at mange af de læsere jeg har på bloggen, de også følger med på instagram....

Men en gang imellem, så er det bare de hurtige øjeblikke, det helt særlige og nemme lille redigeringssystem der gør, at man får skabt et andet udtryk igennem instagram..... Jeg har mange favoritter, men her over de sidste par uger, der er der bare et par stykker, som jeg også gerne ville dele her på bloggen:-) 

Jeg elsker i hvert fald selv disse billeder af vores lille bitte hjem... 4 kommentarer:

 1. tolle dekoration und einrichtung!!! ihre kinder sind soooo süß!!! alles liebe von angie aus deutschland

  SvarSlet
 2. Fin blog jeg vil da gerne følge dig på Instagram, men hvad hedder du der. Jeg selv hedder @cruskjaer

  SvarSlet
 3. Hvor bor du bare utrolig hyggeligt. Jeg går med tanker om hvordan jeg skal indrette mine døtres værelse. De er 11år og deler værelse, så det er lidt en udfordring. Det er et stort rum. Jeg er meget inspireret af dine billeder selvom der er en vis aldersforskel :-)
  God weekend.

  SvarSlet
 4. angie - I am so so bad at deutch, but I think I got the whole message. Thank you so much for your kind words :-)

  Christina - Jeg hedder mortilmernee

  Marie-Louise - Dejligt at høre du kan inspireres... Men du har ret, aldersforskellen er selvfølgelig ret stor. Jeg har for ganske nyligt lavet en større forvandling på værelset, hvor meget baby kom ud, og lidt mere store pige kom ind. Mest fordi Merle starter i skole til foråret, og hun er SÅ spændt og vil så gerne skrivebord og egne sager osv osv... Men tak for de søde ord.

  KH

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...