fredag den 9. august 2013

Smukke grå gulve....


Endelig et indlæg hvor jeg kan præsentere vores resultat, af feriens ventede projekt grå gulve. Det er simpelthen bare SÅ flot, og set i bakspejlet. Helt sikkert også tiden og besværet værd.

Processen er en lille smule omstændig, det indrømmer vi gerne. Og Epoxy er også en lille smule udfordrende at arbejde med. Men det ER bare det hele værd. Vi har fået de smukkeste grå gulve med en ret høj glans. Den høje glans var vi vandt til fra de hvide gulve, men lige nu, der står de bare helt skapt i det smukke sollys....

Jeg læste igår et meget fint indlæg på bloggen Herligheder. Her er en utrolig god og forstående beskrivelse af selve processen at male sine trægulve. Den eneste forskel er, at vi har brugt Epoxy hvor Denise har brugt alm. gulvmaling. Vi var også så heldige, at vores gulve kunne stå og hærde i den uge hvor vi var i Tyrkiet. Men hvis ikke man står og har en uge planlagt ud af huset, så går det altså også. For vi kunne sagtens gå på gulvet og rykke møbler retur inden vi tog afsted. Vi valgte bare ikke at gøre det.

Vores Epoxy gulvmaling er, som tidligere nævnt, købt hos vores lokale malerforretning Minet Farve & Gulvcenter. Og bor man i nærheden, så kan jeg som altid varmt anbefale at købe sin maling der. Og jeg har så sent som igår opdaget, at de også har fået en meget fin mint farvet spraydåse i deres udvalg. Jeg har selv efterspurgt den mange gange, og nu er den altså også at finde i deres udvalg... Bare et lille fif :-).


Det sidste billede her er bare en lille buket fra haven, jeg nyder dem i stor stil, og ville blog dele en af dem her på bloggen :-)

16 kommentarer:

 1. Hvor er de gulve flotte. Og skinnende. Vi overvejer i øjeblikket, hvad vi skal gøre ved vores gulve. Og efter at have set dine, så kunne det klart være en mulighed.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud. :-):-)

  SvarSlet
 3. Virkelig lækkert Louise. Dit hjem er virkelig blevet flot - og lige i min smag med alle de dejlige teakmøbler du har fået ind! Håber at I nyder det nye look :-)

  Knus Mette

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare blevet flot!
  Vi overvejer at male vores kældergulve med epoxy, men det er beton, så det er nok en helt anden snak...
  Du bor simpelt så fint!

  SvarSlet
 5. Smuuuukt Louise... Og du har også været i ikea efter stole, kan jeg se :) Det er bare så fedt at de endelig er kommet!

  SvarSlet
 6. Wauw hvor er det bare blevet flot :)
  Alle jeres ting kommere mere til deres ret nu.
  Men SIKKE da et arbejde det må have været.
  Pyyh.

  SvarSlet
 7. Det ser bare rigtig lækkert ud :)

  SvarSlet
 8. Det ser så indbydende og lækkert ud, og de gulve..suk :-)

  SvarSlet
 9. Lækre gulve Louise - ser virkelig fint ud!!

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare pænt. Gider der ville komme nogen og trylle vores gulve til nymalede smukke gulve som jeres :)

  SvarSlet
 11. tusind tak for Jeres søde beskeder om vores gulve. Og ja... jeg hepper stadig dagligt over hvor fine de er. Vi er virkelig glade for dem... Og man er temlig sart og øv over hver en lille skramme de får, i hvert fald her i starten. De første 4 store huk har allerede indfundet sig... Men sådan er det jo med gamle gulve. Det er også en del af charmen.... Og der går virkelig lang tid før de bliver lige så slidte som før....

  Og tak Mette, du kan tro vi er glade, vi føler os til rette begge to, og det er jo faktisk ret vigtigt :-)

  SvarSlet
 12. Hej (: *sms*

  Kan godt være at du nu tænker åååh nej har hun nu tænkt sig at skrive en sperm mail rundt på forskellige blogger nej er det ikke jeg ville bare fortælle dig personligt at jeg nu har fået egne domæn og det er der frem over du skal skrive til mig jeg håber at du vil gå forbi min blog skrive en dejlig hilsen i min gæstebog så vil jeg blive glad (:

  Men skal lige siges jeg er igang med at opdater bloggen og endnu ikke er færdig med den endnu (:

  www.dytbat.dk

  Mnage knuser fra Lise

  SvarSlet
 13. Må man spørge hvilken nuance grå du har malet med? (Evt. i RAL eller NCS)

  SvarSlet
 14. Passer grå gulve til et råhvidt køkken/råhvide vægge? Vores gulve vil vi gerne male som dine og væggene trænger til en omgang også. Samtidig skal vi have nyt køkken og jeg havde overordnet set besluttet mig for hvide vægge med varm undertone samt råhvidt køkken. Men clasher det med grå gulve - læste at de varme undertoner bringer blåt frem i det grå - og at man reelt hellere skal mixe med kold hvid..som ejg bare syntes er så trist på væggene. Hvad farve er jeres køkken og hvilken hvid har du på væggene?

  SvarSlet
 15. Godt arbejde ... unikt sted og interessant også ... holde det op ... ser frem til Gulvafslibning jeg virkelig var imponeret over din blog skal du holde på deling sådan blog.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...