torsdag den 12. september 2013

Et rum med en helt særlig ro.....


På instagram kører der en lille leg, med hvilket rum der er ens yndlingsrum. Jeg føler mit yndlingsrum kræver et lille blogindlæg.

Vores køkkenalrum er helt klart mig yndlingsrum her i huset. Det har undergået mange forvandlinger i vores 7 år i huset. En væg er væltet, møbler er blevet skiftet ud og flere forskellige tapeter har været ind over. Men lige gyldig hvor mange ting her har været, så har rummet altid skabt en helt særlig ro. Det er husets kerne, husets midte, og hvis vi var blevet udtaget til "danmarks skønneste hjem", så var det også her mit røde spot skulle have ligget. Man har udkig til køkken, udkig til stuen, udkig til haven og udkig til pigernes leg i næsten hele underetagen.

Vi er nået til det tidspunkt med pigerne, hvor man faktisk godt kan sidde og slappe lidt af efter maden. Jesper og jeg kan godt sidde her og sludre om dagens hændelser mens pigerne leger dagens sidste lege....

I disse dage er jeg på min 2. praktik uge hos den skønne webshop Lærkeoglillebror, og den her webshop, den er kravlet helt ind under huden på mig. Jeg omgiver mig dagligt med de sødeste mennesker og meget lækre varer. Butikken er i en spændende udvikling, og jeg føler jeg er en del af det hele.... Men som det er med alt nyt, så er det også meget overvældende..... Min rolige stund i dette rum, den værdsætter jeg derfor meget i disse dage. Jeg har mange tanker og indtryk der skal "fordøjes", og hvor kan det næsten gøres bedre....

Jeg håber i andre også har sådan et skønt rum i Jeres hjem.

9 kommentarer:

 1. I bor simpelthen SÅ dejligt!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Jeg er også helt vild med Jeres dejlige hjem, og også Jeres køkken/alrum. Så jeg kan godt forstå det er dit yndlingsrum!
  Kh. Kate

  SvarSlet
 3. So cosy and beautiful home and blog!♥

  Greetings,
  Marikki

  SvarSlet
 4. hvor er det skønt, farverigt og indbydende. jeg er vild med det:)

  SvarSlet
 5. Jammen det må da være et yndlingsrum. SÅ hyggeligt og fuld af personlighed.

  SvarSlet
 6. Et dejligt rum! Må jeg spørge hvor jeres køkkenelementer er fra?

  SvarSlet
 7. Et dejligt rum! Må jeg spørge hvor jeres køkkenelementer er fra?

  SvarSlet
 8. Og i andre damer, tusind tak, jeg ELSKER også det rum.... har også rumsteret en del der ude i weekenden :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...