tirsdag den 3. september 2013

Fin ny detalje under vores TV...


I weekenden fik vi lavet to lækre ting i huset, det ene af dem vil jeg vise idag.

Vi har fået det fineste nye tv-møbel på væggen istedet for det gamle på gulvet. Vores stue er meget meget lille, så derfor skal der nogle gange tænkes lidt kreativt. De mange nye tiltag hvor boligen er blevet mere forenkelet, har også hjulpet en del på pladsen. I hvert fald føles det sådan. Jeg ved godt der ikke kommer fysisk flere kvm af at male en tapetvæg hvid, men synsmæssigt, der virker rummet bare større, og de fine teakmøbler giver en rød tråd i indretningen lige så.

Og her i weekenden købte vi så 3 bogkasser fra trævarebutikken i Horsens. Jesper skruede dem sammen, spartlede huller og malede. Vi har også efter 12 år fået skiftet vores gamle gamle dvd maskine ud. På det tekniske område er vi waaaaay back..... Vi har stadig VHS optager i soveværelset. Men nødvendigheden for at skifte dvd'en i stuen stod ikke længere til fornægtelse. Heldigvis fåes den slags til billig penge idag, og kvaliteten er i den grad forbedret på de 12 år, også selvom det er billige produktur.

Nu hænger møblet på væggen, og jeg har fået indrettet lidt i de forskellige rum. Og vi er begge meget meget tilfredse med resultatet. Det her lettet utrolig meget på det lille tv-hjørne i stuen.
8 kommentarer:

 1. Det ser så godt ud - enkelt og fint!

  SvarSlet
 2. Der ser vildt fint ud! Elsker bogkasser

  SvarSlet
 3. Det ser jo ud som om bogkasserne går i et med væggen - virkelig flot. Og så er ledninger gemt væk. Det er der mange der glemmer, inkl. mig selv. Rum virker også større, når tingene ikke står på gulvet. Flot resultat:-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det godt ud, enkelt og let at se på.

  Mona

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig godt ud, hvor gemmer I film henne?

  SvarSlet
 6. tusind tak for Jeres søde kommentarer, vi er også rigtig rigtig glade og tilfredse med resultatet :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...