onsdag den 25. september 2013

Min lille kruttertøs....


Krutter har forkælet min lille Neel, hun har været så heldig at modtage de lækreste bløde fløjlsbukser med applikerede træer, og en lækker rosa body med små hjerter. Måske i husker mit sidste indlæg fra Krutter, hvis ikke, så kan det læses HER. Den gang var vi så heldige at modtage 2 skønne kjoler. Men Neel var den gang ikke helt så begejstret for kjoler, og vi har derfor modtaget dette skønne bukser og body sæt.

Og her var meget større begejstring. Bodyen skulle hun lige have hjælp til, men bukserne hoppede hun fluks i, og da de var vasket og klar til brug, så hoppede hun fluks i dem igen. Hun er simpelthen SÅ glad for dem. De er lækre bløde, de har rigtig god pasform og så har de super god bevægelsesfrihed. Neel bruger stadig ble, og jeg oplever ofte, at der ikke altid helt er taget højde for en lille ble numse. Men det er ikke tilfældet her, der er fin plads, og intet sidder generende.

Her i huset er vi simpelthen så glad for Krutters design og kvalitet, og jeg kan kun anbefale det.
6 kommentarer:

 1. Sikke en fin krudtugle I har Louise! Vi er også meget glade for krutter herhjemme! Desværre er SU-budgettet ikke til det lige for tiden!

  SvarSlet
 2. Ih hvor heldigt, det er bare så fint og sikke sød lille trold! :) Krutter er bare så lækkert!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Jeg elsker det Krutter. Kjøper noe når jeg er i Danmark. Dette settet var så fint :)

  SvarSlet
 4. Line - jeg synes også hun er en rigtig krudtugle... helt ideel til det her mærke :-) Men du har ret, budgetmæssigt bliver det heller det vi køber så meget af, det har vi desværre heller ikke penge til.

  Emilie - Vi følte os også rigtig heldige, tøjet er nemlig super lækkert, søde detaljer og virkelig godt materiale. Neel føler sig rigtig godt tilpas.

  AvMeg - Kan du mon ikke finde det på webshops der sender op til jer?? Det var da måske lidt nemmere :-) Det er i hvert fald super sødt :-)

  SvarSlet
 5. Det er et rigtig skønt sæt - og nogle rigtig gode farver - hunser også rigtig tilfreds ud...
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 6. Sikke et lækkert sæt tøj :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...