søndag den 20. oktober 2013

Smuk ny gang...


I weekenden har vi lavet noget virkelig virkelig skønt. Vi har malet den sidste retro blomstrede tapetvæg i huset, og den er blevet hvid igen.... Faktisk var den mere liberty end den var retro, og den var egentlig også virkelig smuk. Mig og blomstrede stoffer og vægge, duer bare ikke mere, så huset har efterhånden undergået endnu en vildsom omgang.

Den her væg var en af de sidste helt store opgaver, og hvor er det bare skønt skønt skønt at være færdig.

For 2 weekender siden malede vi også alle gulvene hvide på 1.salen, og alle rum er nu fuldstændig lyse og nymalede. Det er som en drøm at bevæge sig rundt der oppe. 

Mine billeder her i indlægget stammer fra instagram, jeg synes simpelthen de ramte stemningen helt perfekt. 


32 kommentarer:

 1. Hvor er det flot. Lyst, men stadig farverigt.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte, det er også sådan jeg selv føler det :-)

   Slet
 2. Hvor er det blevet smukt og dejlig lyst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nanna - Det er bare så lyst. Den hvide væg gav ret meget lys tilbage.

   Slet
 3. Hvide vægge er altid smukke! Og så er det bare så nemt at skifte stil via tilbehøret alene!
  Fine fotos fra dit (nu mere voksne - som du selv har udtrykt det) hjem.
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må indrømme jeg er rigtig glad for at have fået hvide vægge tilbage igen, men den der tapetfase var noget jeg lige skulle igennem.... den gang.... så godt det blev udlevet, og hurra for min meget tålmodige mand.

   Slet
 4. Det er blevet hvidt og lyst - det er altid dejligt at få nye indtryk i eget hjem. Fint ser det ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille - det er nok sidst nævnte jeg er en lille smule afhængig af, og derfor der sker så meget :-) Omend jeg håber vi nu får en lang pause for større projekter.

   Slet
 5. Du er simpelthen for sej til at nå det hele - super fint :) jeg drømmer stadig om at vi får taget os sammen til at male vores trappe og gulve ovenpå, mon vi nogen sinde får det gjort :S god søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Kristina - Jeg har heldigvis en meget tålmodig mand, så det hjælper ret meget på at gå nået alle de ting vi når....

   Slet
 6. Tienes una casa super especial, me encanta. : )))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Inma - ??? Sorry, I do not understand your words.

   Slet
  2. Jeg kan lidt spansk, og hun siger, at du har et virkelig specielt/unikt hjem, som hun er ret vild med ;-) og det kan jeg da kun være enig med hende i! :-)

   Slet
 7. Hvor ser det bare godt ud... Jeg er også selv mest til hvide vægge, og så sætte noget " kolorit" ind til :0) Jeg er lidt vild med jeres girafbillede.... Så fint....:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Heidi - Giraf billedet er jeg også meget glad for. En gave fra mine forældre da jeg fyldte 30 :-)

   Slet
 8. Er forelsket i Giraf billedet.... Hvor er det fra, suuuuk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina - Giraf maleriet er af kunsteren Gitte Brandt.

   Slet
 9. Jeg synes forandringerne er virkelig flotte, men det har jeg også givet udtryk for flere gange. :)

  Og min næste tanke er; at hold op hvor er Jesper dog en tålmodig sjæl, som springer på alle dine idéer, når du giver hele huset et stilmæssigt makeover. Jeg kender ikke andre som i dén grad går all in på en stil, for derefter at skifte ud med en anden. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Maiken - Nogle ideer er han naturligvis mere hooked på end andre.... Men jeg er go til at overtale.... det er nok det, det hele handler om..... Når det er sagt, så er det altså "kun" det håndværksmæssige han er en del af, resten blander han sig overhovedet ikke i.... det er helt mig selv :-)

   Slet
 10. Jeg tager altså hatten af for jeres effektivitet hvad angår fornyelse i indretningen. Hvis I begynder at mangle steder, I kan indrette, så har vi et helt hus, som trænger:-)

  KH
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anna :-) Men det er jo min aller største passion og hobby. Der hvor i andre når en pokkers masse med nål og tråd eller pensler og blyanter, der når jeg så en masse på indretningsfronten. For mig er det ikke tid spildt, det er tid der flyver.... jeg bruger al den fritid jeg kan på at spekulere i opstillinger og ideer... og jeg elsker det :-) Nok sådan i andre har det med Jeres skønne kunstskaber :-)

   Slet
 11. Den er MEGET smukt Louise:)
  Elsker bare dit hjem:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vicki - tusind tak søde du. Er også meget meget glad for det.... vær du glad for i aldrig fik sat det tapet op.... det er et pokkers arbejde at male over igen :-)

   Slet
 12. ÅH så smukt det er blevet...

  SvarSlet
  Svar
  1. tak, er også rigtig rigtig glad for det :-)

   Slet
 13. Jeg har helt misset billederne på insta... Hvor ser det bare lyst og lækkert ud! Så smukt - og fedt med de gule muutolamper! Vi har også malet det grønne tapet på trappen for et stykke tid siden, det har jeg vist slet ikke fået vist... Men det er SÅ dejligt at få lyset tilbage - hold op, hvor slugte det meget... Jeg glæder mig til at se alt det nye hos dig "live" :) Knus - og tillykke med de fire ekstra uger!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja søde Betine, man når bare ikke det hele med en lille sulten baby på armen... At muuto lamperne blev gule er helt tilfældigt, jeg tjekkede bare dba hvor der var nogle til salg tæt på mig, og det var så de eneste der var, så gule de blev... ha ha... Men heldigvis synes jeg også rigtig godt om det. De står flot sammen med det blå gelænder. Det med tapeten, det var super super hyggeligt, men du har helt ret, det er lidt som at få lyset tilbage.

   Slet
 14. så fint Louise, er så misundelig på din Gitte Giraf plakat men synes prisen er i overkanten...måske skal jeg ønske mig et i dimensions gave??
  Jeg har også købt 2 muuto lamper til mit køkkenet i sidste uge, glæder mig så meget til at hænge dem op i dag, håber de giver godt lys :-)
  Hold da op hvor er der kommet ro ved trapper, ser sååå fint ud!!!
  knus

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...