mandag den 23. december 2013

En bolchestribet væg....


Vores helt helt store hvide væg i gangen gik og råbte på et projekt, jeg har haft rigtig mange ideer og tanker om den væg, helt hvid var somend også ganske flot, men jeg trives bare rigtig godt med at udføre en del af de ideer og tanker jeg får, specielt når de bliver ved med at hænge inde i hovedet....

Inde i mit hoved havde jeg længe gået og tænkt på en bolchestribet væg.... Måske det er fordi jeg spiller virkelig meget candy crush, tør slet ikke fortælle hvad bane jeg er i, men vi spiller det ret meget... Dog havde jeg lidt svært ved, at se den for mig visuelt, om det virkelig ville fungere.

I sidste uge var jeg en tur i København med mine far og mor, og vi besøgte den åh så skønne butik/galleri Yeswecancan. Butikken/galleriet er stedet hvor Stine Aalykke sælger sin smukke kunst.

Jeg har aldrig været der før, men med det samme jeg træder ind i butikken, så ser jeg bare "min" væg.... Der i Stines butik er bare den fineste bolchestribede væg.... Jeg var solgt.... Udover mit nye visuelle syn, kom også et billede og de smukkeste ophæng med mig hjem. Faktisk er det juleophæng, men jeg har ideer med dem til efter jul, jeg lover at vise dem frem....

Heldigvis var Jesper nem at overtale, i hvert fald fornemmede han nok, at den her væg var ret svær at komme uden om, jeg snakkede pænt meget om den....

Og lørdag blev den bolchestribede væg så en realitet her i vores lille hus..... I LOVE IT.....

I gangen hænger også en plakat og et print af Stine Aalykke, jeg må indrømme, jeg er bare en sucker for hendes kunst.... Det er så tilpas barnligt og finurligt for mig.... Og farverigt i de helt rigtige farver....32 kommentarer:

 1. PARECE QUE TEMOS MUDANÇAS NA ESCADA?! ESTAR GOSTANDO DA IMAGEM.FELIZ NATAL.VALÉRIA.,(BRASIL).

  SvarSlet
 2. Hvor er den skøn, Louise :-) Totalt Pippi Langstrømpe-agtig! I LIKE! :-)
  Glædelig jul til dig og familien!
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. PS. Joh ... fortæl nu: Hvor langt er du nået i Candy Crush? Jeg spiller det også selv og er nået til level 350, hvor jeg sidder fast ;-)

   Slet
  2. Lisbet - okay så... jeg er i bane 485.... Så venter faktisk snart på ny verden (opdatering)..... ha ha.... Og tak for de søde ord på væggen, den er nemlig totalt pippi langstrømpe agtigt... jeg elsker den. Håber din jul har været dejlig og uforglemmelig.

   Slet
 3. Jeg tager sku hatten af for at du tør... Det ser skidegodt ud i dit hjem, men jeg turde ikke selv herhjemme.. :0) Jeg bliver altså helt lækkersulten af de farver... ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Heidi - Jeg er ikke så bange for at prøve forskellige ting af.... Synes tit jeg kan se det for mig visuelt inden jeg kaster mig over noget.... En sjælden gang imellem matcher virkeligheden dog ikke med min forestilling.... Men så er det godt vi har masser af hvid maling i kælderen :-9

   Slet
 4. Hold kæft, hvor er det bare fedt! :D

  Ej altså, jeg glæder mig til vi flytter ud af lejlighed sådan at vi faktisk kan få noget farve på væggene. Er en smule misundelig, må jeg nok indrømme ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Babyboxen - Tusind tak... jeg er også selv virkelig glad for det... Får næsten sådan en wauw effekt hver gang jeg går op og ned at trappen.... det føles i hvert fald helt rigtigt.

   Slet
 5. Ser super godt ud ,,.. og så blev jeg lige inspireret til min egen entré. Jeg har nemlig en gammel trappe jeg tror skal males lidt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Superprinsessen - altid godt at finde inspiration, det gør jeg også selv meget i, så elsker når andre også finder ideer hos mig.

   Slet
 6. Svar
  1. Vicki - Tusind tak søde du.... Jeg elsker det også

   Slet
 7. I love it! I could live on your stairs. As always such an inspirational blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Amy - so could I.... I find my self out there much more than I used to.... :-)

   Slet
 8. Fint og modigt og endnu en gang sender jeg et skulderklap til din tålmodige mand :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dorte/bybak - Ja stort skulderklap til ham, uden ham var der mange ting der aldrig nåede virkeligheden her i huset :-) Men heldigvis blev denne væg lavet, den er jeg virkelig glad for.

   Slet
 9. Hvor er det fint!! Skal gelænderet så males?

  SvarSlet
  Svar
  1. Julie - Gelænderet får lov at bestå, en sidste levn fra den gamle gang.... Men jeg synes stadig den farve fungerer super flot, specielt her sammen med pastellerne.

   Slet
 10. Det ser simpelthen så godt ud - jeg er helt vild med det :D har lyst til at male herhjemme nu! Glædelig jul til dig og dine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kristina - ja det er en væg man blir helt glad i låget af.... igang med dig :-) Og godt nytår

   Slet
 11. Fantastisk kult!!
  God jul!

  SvarSlet
 12. den er bare så flot og matcher trappen helt vildt godt. Sådan en væg kunne jeg også drømme om. Min Jesper er desværre bare ikke så nem at overtale med sådan noget;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mie - Jeg må sige, hvis ikke Jesper var blevet overtalt her, så var det heller ikke blevet aktuelt. Der er vanvittig højt op på det højeste sted, det kunne jeg aldrig selv få malet.... Og jeg er heller ikke så go til processer med malertape osv... Min tålmodighed rækker ikke til den slags.

   Jeg håber du får ham overtalt.

   Slet
 13. Svar
  1. Missovermoon - det ved jeg desværre ikke, har bare fået noget farve blandet i en hvid rest vi havde. Men jeg har over 1 liter tilbage du må købe hvis det er.

   Slet
 14. I really love your blog! You have a great style, a big inspiration for me! Tomorrow i'll buy the flower me happy pots, a present to me :).

  Love from the Netherlands

  Wimke (www.wimketolsma.nl)

  SvarSlet
  Svar
  1. Wimke - thank you so much for your kind words, always lovely to hear from my readers.

   Have a happy new year.

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...