torsdag den 5. december 2013

Jul hos pigerne.....


Julen har efterhånden indtaget hele huset, og pigernes værelse har også fået en fin juleindsprøjtning...

I loftet har jeg også lokket Jesper til at montere en mega gren, den er nok 2-3 gange større end den over spisebordet, så det var ikke helt nemt, men loftet går op i kip på pigernes værelse, og jeg så lige for mig, hvor smuk en gren kunne være der oppe.....

Sidste år havde jeg snore med smukke glaskugler i rigtig mange vinduer, det havde jeg ikke helt lyst til i år, men alle de smukke glas og pynte ting skulle sørme ikke bare ligge og kigge.... Derfor synes jeg grenen var helt perfekt. Den er langt udenfor nå-højde, men alligevel smuk og synlig og virkelig dekorativ.

I vinduet juler lidt maileg, på dukkehuset hænger en retro guirlande og på en kommode står et komisk lille juletræ med sjov og finurligt pynt....

Jeg er faktisk ret vild med den stemning der er her inde.... og nyder virkelig at være der, og bare kigge....
4 kommentarer:

 1. Det ser flot ud. Min datters værelse er også pyntet efter alle kunstens regler :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Christina - Tak, jeg synes også det er Så hyggeligt.... Man kan lave det lidt mere sjovt og finurligt på børneværelser, og den kan jeg godt li.... Samtidig synes Merle det er virkelig sjovt og spændende med pynt og klippe klistre i år, og det skal altså udnyttes at man nu har børn der gider den slags.

   Slet
 2. Hvor er det bare inspirerende at følge med på din blog. Sidder tit og falder hen i alle de smukke og hyggelige detaljer I har i jeres hjem. Især nyder jeg at følge med i hvordan I gør alt for at jeres smukke piger skal have det godt og kende de forskellige højtider :)
  Jeg har ikke selv børn endnu, men NØJ hvor æggestokkene rasler når jeg ser hvordan I hygger om jeres børn.
  KÆMPE "tommelfinger op" herfra :)

  Kig endelig forbi på min blog: www.lykkefregnen.dk
  Mange hilsner fra en STOR fan - Sisse :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Sisse - Velkommen til og tusind tak for de søde ord..... Hyggelig er nemlig lige præcis også det jeg selv synes her er..... Og børn MÅ være her.... dog må de også meget gerne rydde op igen, jeg er ikke så go til kaos alle vegne på samme tid :-) :-) Jeg håber der snart må komme små barnefødder i dit hjem.

   Glædelig jul

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...