torsdag den 20. februar 2014

Teak i forandring....


Nå, lige om lidt, så afleverer jeg disse 3 låger til en sprøjtelakkere..... En ide jeg har gået og funderet over lidt tid.

Faktisk måske fordi, at jeg allerede havde overvejet at skifte teak skænken ud med noget lidt lettere. Pladsen i skabet, den kan jeg bare ikke finde andre steder, så jeg begyndte at tænke i alternativer istedet.

Jeg har googlet lidt efter teak møbler der var malet professionelt, og jeg blev meget begejstret for de resultater jeg fandt.

Jesper synes det er helt okay, der er lidt mørkt på den væg hvor skænken står, og det vil derfor lysne op med lidt farve på lågerne.

Og jeg synes slet ikke, at det ødelægger skabets æstetik. Tvært imod synes jeg kun man opdaterer møblet til nutidens indretning. Og samtidig bevarer et rigtig flot møbel. Netop af samme årsag har jeg ikke selv kastet mig over dette maleprojekt.

Farverne har jeg dog haft MEGET svært ved at vælge, og jeg er heller ikke helt sikker endnu.... Men lige om lidt, så SKAL det besluttes, og forhåbentlig får skabet et fint nyt liv meget snart....

Jeg glæder mig til at vise det frem.....
12 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se resultatet. Det er så flot et møbel, er lidt misundelig på det.

  SvarSlet
 2. Det er da et superflott møbel som det er, men av og til er det gøy med forandring. Gleder meg til å se hvordan den ender opp :)

  SvarSlet
 3. Én af mine faste læsere skrev til mig at de har malet siderne sorte på deres teak skænk, tænker at det må se mega cool ud. Min bliver aldrig malet eftersom det er arvegods :)

  SvarSlet
 4. Sikke en god idé. Jeg tror ikke at jeg ville turde gøre det samme. Herhjemme har vi nøjes med at male siderne sorte. Det gider et fedt udtryk synes jeg.

  Louise Siri

  SvarSlet
 5. Glæder mig til at se resultatet. Jeg har en lidt lavere model og overvejer også at give den er farvepift

  SvarSlet
 6. Det lyder spændende glæder mig til at se det færdige resultat

  SvarSlet
 7. Det er nemlig bare så så spændende. Jeg havde håbet at have indlæg klar og vise frem i løbet af weekenden. Men det trækker en smule ud, og jeg har endnu ikke fået lågerne hjem..... Jeg går bare og tripper og glæder mig meget :-)

  SvarSlet
 8. Hvor kan man finde det billede du har over skænken? :-)

  SvarSlet
 9. Hvor kan man finde det billede du har over skænken? :-)

  SvarSlet
 10. Joel Backaler: The 2009 McKinsey rolex replica Consumer survey emphasized that companies should no longer assume the existence of a homogenous market and monolithic block of 1.3 billion rolex submariner replica consumers, adopting a one-size-fits-all China strategy. The survey introduces the map approach to China market louis vuitton outlet strategy. How will this alter the business models of foreign luxury companies trying to gain a foothold in China beyond tier-1 cities?

  SvarSlet
 11. Du har et skønt hjem, bliver meget inspireret.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...