lørdag den 19. juli 2014

24 timer i københavn..... Del 2


Som lovet kommer her mit indlæg nr. 2, om vores dejlige 24 timer i København. Vi er faktisk stadig helt høje over turen.... Alt det vi nåede at opleve på så kort tid, og vi følte os på ingen måde stressede.

Selvfølgelig var pigerne trætte og godt fyldt op med oplevelser da vi satte os i bilen, men de snakker stadig om Tivoli og vores dejlige hotelværelse på Scandic.

Efter vi tirsdag havde tjekket ind på Scandic, tilbragte vi mange skønne timer i Tivoli , jeg elsker Tivoli, hvert år til jul besøger jeg Tivoli sammen med min far, en tradition vi har haft i mange mange år, vi har en dagstur til København, bare ham og jeg, hvor vi nyder cafeer, shopping og bare tiden sammen.... Men som familie har vi 4 aldrig oplevet Tivoli, og det var stort for pigerne. De var selvfølgelig mest optagede af de ting de kunne prøve, men også af det smukke og eventyrlige univers, som Tivoli nu en gang er. Vi havde købt turpas til begge pigerne, det betaler sig allerede efter 5 ture..... "desværre" var der virkelig mange andre besøgende i Tivoli den dag, det er naturligvis hyggeligt nok, men for små børn, der skal stå i kø, der er det ikke helt optimalt.... Heldigvis tog pigerne det hele som 'en stor oplevelse. Jeg fangede dem flere gange, hvor de stod fuldstændig i deres eget univers, helt optaget af noget der skete rundt omkring dem, faktisk tror jeg det var meget godt, lige med en smule ro på ind imellem.

Pludselig lagde vi mærke til, at Rådhusklokkerne ringede 7 gange, og 5 timer var fløjet forbi.... Vi vendte tilbage til vores skønne hotel og pigerne blev puttet.

På dag to var vi rene turister i smukke København, vi var hele vejen op igennem strøget, jeg besøgte yndlingsbutikkerne, vi var igennem Nyhavn, vi var på kanalrundfart og vi spiste is..... Jeg behøver vidst ikke sige det mere, men den her tur, den var bare GULD værd....


7 kommentarer:

 1. Jeg er netop også hjemvendt efter miniferie i KBH og lavet indlæg netop om Tivoli - stemningen derinde er bare helt fantastsk :D

  - Anne

  SvarSlet
 2. Dejlige fotos, superfin stemning du formår at sende videre... :0)

  SvarSlet
 3. Jeg er også på besøg i KBH 1-2 gange årligt, men alene. Næste gang skal mand og børn med ;) rigtig skønne billeder!

  SvarSlet
 4. It looks that you had also a great time .... like we had a week before :-)))
  Greetings from Switzerland, mimi

  SvarSlet
 5. Skønne, skønne billeder. Tak for kigget :-)

  SvarSlet
 6. Sikke en masse dejlige billeder Louise:)

  SvarSlet
 7. Ser ud til at have været en skøn tur!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...