fredag den 12. september 2014

Mine malede vægge....


Vores malede vægge er blevet en slags niche for mig...... Det er ligesom "det jeg gør" samtidig med at jeg naturligvis dagligt dimser rundt.....

Før vores ferie så jeg et smukt billede på @retrovilla , Mette Helena skrev noget om sorte vægge. Skide flot billede og jeg var fluks klar på at male en væg.... Skrev lidt med Mette Helena om hvilken væg jeg skulle male, om den fungerede med dem jeg havde osv osv..... Men inden jeg fik set mig om, så lå jeg under sydens palmer i Tyrkiet, og tænkte ikke en pind på malede vægge....

Nu er vi hjemme i hverdagens ræs, og mit indretningsgen og behov for forandringer har igen indtaget mig for fulde gardiner.... Og igår blev lyserød væg til koksgrå væg.

Valgte ikke at male væggen helt sort. Sort er flot, men en smule hårdt synes jeg, så derfor faldt valget på denne koksgrå, den har et køligt blåt skær over sig, og jeg er vild med den....
16 kommentarer:

 1. Jeg synes det er smukt!
  Fantastisk farve.

  God weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, er også godt tilfreds :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak for det Heidi, vi er også glade for det :-)

   Slet
 3. Billedet af de to malede vægge sammen er smukt

  SvarSlet
  Svar
  1. Livsglimt, tusind tak, jeg er også glad for farvesammenspillet mellem malede vægge. Det er svært faktisk at begrænse sig.

   Slet
 4. Ja, det sort rigtig godt ud, og de to farver sammen gør altså et eller andet. Ser godt ud!!
  Er altid så nysgerrig på hvad din kære mand siger til alle dine skønne påfund og ideer;-) ?

  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Josephine, det er der mange der er nysgerrige på, det nemmeste var at give ham sin egen profil... Men teknik i den forstand, det gider han slet ikke..... Og forandring, det er han også ret ligeglad med... specielt når jeg bare gør, og han ikke behøver hjælpe :-)

   Slet
 5. De ser rigtigt god ud, skøn idé! :)

  SvarSlet
 6. Ih, og så gik du for den koksgrå - det ser rigtig godt ud Louise :-)

  KH Maria (www.meremaria.dk)

  Ps: Jeg foreslår dig lige rent teknisk, at man når man skriver kommentarer kan vælge at skrive navn og netadresse ind. Som det er nu logger jeg ind med min private googlekonto for at kunne kommentere her ved dig, da min blog ligger på eget domæne. Det ville være rigtig rart at bare kunne skrive sit navn og web.adr :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Maria, hvordan sætter man den op til det???

   Slet
 7. Det ser så fint ud Louise :) gid jeg kunne overbevise min mand!

  SvarSlet
 8. Jeg synes også det ser rigtig godt ud

  SvarSlet
 9. Ser så godt ud, jeg kan også bedre lide det koksgrå udtryk, da det sorte bliver meget hårdt i det - i hvert fald til et hjem. Vi skal også have en mørkegrå eller koksgrå væg i stuen, den ide var sjovt nok nemmere at sælge til manden, end en lyserød væg :)

  SvarSlet
 10. Hej! Kan jeg spørge dig om du har en farvekode til den lysegrønne væg man lige skimter der? Har malet en væg tre gange nu, og den bliver bare ikke rigtig, men tror det er noget ala den lysegrønne væg på billede to jeg gerne vil have ;) På forhånd tak!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...