mandag den 13. oktober 2014

Pigernes nye værelser....


Jer der følger mig på Instagram, I har allerede set et par hjørner af pigernes nye værelser. De er endelig færdige nu, og jeg er klar til at vise frem.

De sidste ca. halvanden uge har været virkelig hårde. Jeg må tilstå, at havde jeg vidst hvor drøj en proces det blev, så havde vi nok lige ventet lidt..... Men sådan blev det ikke, da først vi prøvede at flytte vores seng i vinterhaven, så var processen igang. Heldigvis er Jesper og jeg ret ens på det her område. Vi duer ikke til at sætte os ned og slappe af .... Det må man gøre når man er færdig.

Og således har vi gået til kl. ca. 01.00 hver aften hele sidste uge, for endelig nu, at være færdige.

Merle har fået vores gamle soveværelse, og Neel har beholdt deres gamle deleværelse. ALT har været taget ud, sorteret igennem, solgt fra, og startet forfra..... Det i sig selv var en kæmpe proces, sikke meget lort sådan nogle tøser kan få samlet.

Nu har vi lavet to rum, et der passer til en på 6 år, og et der passer til en på næsten 4.....

Siden billederne her er taget - i fredags - der er monteret en gynge hos Neel og en rebstige hos Merle, det lover jeg at vise frem snarest.

Jeg glæder mig til at høre hvad i synes om det:-)Det var Merles værelser, de næste billeder er fra Neels :-)11 kommentarer:

 1. Lækre børneværelser i har fået lavet. Beundre jeres kreativitet og ihærdighed. Er sikker på at i har 2 lykkelige piger

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare nogle helt fantastiske værelser. Er så vild med farverne!!

  SvarSlet
 3. Skønne skønne detaljer og smukke farver som altid hos jer :) er helt sikker på at de værelser er et hit.

  Skabet/skabene hos Merle er det fra Ikea? Vi tænker nemlig den grå udgave på knægtens værelse når det snart skal indrettes - han har så nok kun ca den halve plads i forhold til Merle, så her bliver det kun ét skab bagved døren ;)

  SvarSlet
 4. Så fine værelser. Skønt farvevalg, håber farver er på vej tilbage i indretningen hos flere :-)

  SvarSlet
 5. Hold da op nogle fine værelser i har fået lavet. Jeg kan rigtig godt lide at de to værelser er så forskellige.
  KH Maria (min-mors-mirakler.blogspot.dk)

  SvarSlet
 6. Det er jo helt fantastisk, hvad I når! Og hvor ser det godt ud. Jeres hus kan vist med rette kaldes for "forvandlingshuset"!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 7. Så smukt og gennemført - heldige piger! Kan i egentlig ikke gøre kælderen beboelig og så have soveværelset dernede?

  SvarSlet
 8. Har set glimt på IG, men hvor er det altså bare fint i store, klare billeder her. Wauw.

  - Anne

  SvarSlet
 9. Så lækre værelser. Er vældig inspireret

  SvarSlet
 10. Virkelig flotte værelse. Elsker at du formår både at gøre det flot, men samtidig er det 100% på børnenes præmisser og med alle de farver og dimser som de elsker. Virkelig flot.

  SvarSlet
 11. New City Girls are on the scene! These fresh, talented and energetic young ladies are ready to take on the world and follow their dreams. Whether you are at holiday, business trip or just need something extra for tonight, Our sexy Girls Toy are always ready to dazzle and shine for you. you can choose from Indian Model or Foreigner Girl. In Delhi, come near Mahipalpur, Delhi37 free accomodation and more option.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...