tirsdag den 18. november 2014

Stille dage.... endelig....


Den sidste tid har været hektisk.... Som i alt for hektisk....

Jeg har følt mig som en snurretop i et glas mudder. Jeg ville gerne spinde og spinde, men jeg kom ingen vegne, og jeg kunne intet se fremmadrettet.

Så midtvejs i sidste uge, der var jeg bare nødt til at sætte bremsen i, og fornemme hvad der skulle prioriteres og hvad der ikke skulle....

Det tog desværre nok liiidt for lang tid, før jeg kom der til, men nogen gange, så skal man desværre vippes helt ud over kanten, før man selv opdager det.

Så vi har sadlet om i prioriteter her hjemme..... Og simpelthen koblet fra.

I weekenden var Jesper til fodboldarrangement fredag, hvilket betød tømmermænd og total afslapning lørdag, søndag havde pigerne en dobbelt legeaftale, og jeg havde kaffedate med deres mor, perfekt match til en regnfuld søndag.

De næste weekender har vi ikke ret mange arrangementer, og målet er, at være færdig med julegaver nogle uger før jul, så der ganske enkelt bliver tid til, at mærke julen, nyde stunderne og håbe på en lille smule sne.

Der sniger sig også langsomt mere og mere julepynt ind, jeg elsker den her tid, og jeg elsker at mærke, hvor meget vores piger også nyder det.

Imorges vågnede de til, at vi havde fået lys op på 3 træer udenfor, de synes det var helt fantastisk.... Og helt ærlig, det gør jeg faktisk også....


2 kommentarer:

  1. danke für die tollen bilder und inspirationen!!! einen schönen dienstag wünscht angie aus deutschland

    SvarSlet
  2. Lyder som en rigtig god plan, når man har været for ophængt - Jeg er godt igang med julegaveindkøbene og satser også på, at blive færdig i god tid. Har endnu ikke fået kasserne med pynt og lys frem, men glæder mig til at få det gjort. Som altid er det skønne billeder i smukke farver du deler og ser rigtig hyggeligt ud :)

    Mange hilsner Christine

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...