fredag den 10. april 2015

VIND ENSŌ by AIDA....
ENSŌ by Aida er et nyt lanceret stel fra 2015. Det er fint, enkelt og hvidt. Det passer ind i alle hjem, samt prisen er fin og overkommelig pris. Men det smarteste ved dette fine stel er, at det kan stables.

Det er designet således, at de fleste dele passer ned i hinanden, og på den måde ser fint og avanceret ud i skabet, på hylden, eller hvor man nu opbevarer sit porcelæn.

ENSŌ betyder cirkel på japansk, og er et symbol på frihed, kreativitet og elgegance. Det er netop de værdier og cirklers kurver, der har inspireret det anerkendt arkitekthus C.F. Møller til at designe ENSŌ i samarbejde med aida. Ideen er, at de enkelt dele kan sættes sammen til en elegant og præsentabel helhed. Det funktionelle design er praktisk og kan stables på din hele egen måde.  (tekst fra Aidas hjemmeside).

Ovre på ENSŌ by Aida kan du læse meget mere om det, samt finde hele udvalget af det fine stel. Det er jo meget individuelt hvilke dele af et stel man bruger mest.... Man fristes bare af det hele, fordi det simpelthen intet fylder, og man kan lave så mange sjov opstillinger med det.

Personligt er jeg ret vild med musselmalet stel, men mest til fest og højtider. I hverdagen har vi ikke rigtig haft et stel som vi synes rigtig om. Men det her stel har åbnet muligheden for at dække et fint og spændende bord. Også i hverdagen, og det kan jeg rigtig godt li.

Samtidig er priserne, som tidligere nævnt, også ret fair. Og jeg er derfor heller ikke bekymret for at bruge det til pigerne. De har tit en tallerken med i sofaen eller på værelset. Og det er jeg faktisk ikke så bekymret for med det her stel.... Og pigerne er begejstrede for at spise af "voksentallerkener".
Jeg har også fået muligheden for, at udlodde ENSŌ stel (samme som på billedet herover) til en af mine heldige læsere. Reglerne er ret simple.

Du skal gøre følgende. Gå ind på ENSŌ by Aida og find dit yndlingsstel, og linke til det i kommentarfeltet under indlægget her. Så finder jeg en heldig vinder når konkurrencen er slut. 

Held og lykke og rigtig god weekend.

12 kommentarer:

 1. Det her er fint http://www.aida.dk/borddaekning/stel/relief mvh Evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 2. Så fine! Det ville også passe så fint ind herhjemme - både til hverdag og fint:)
  http://www.aida.dk/borddaekning/stel/atelier-super-white

  SvarSlet
 3. ENSŌ er simpelthen intet mindre end smukt og genialt. Jeg har meget lidt skabsplads, så muligheden for at stable ville være dejlig :-D

  Mit valg falder på: http://www.aida.dk/borddaekning/stel/odgaard

  SvarSlet
 4. Virkelig et smukt opløft af et klassisk stel - lige noget for mig som normalt ikke er så meget til et stel, men dette ville jeg gladeligt sætte på bordet:
  http://www.aida.dk/borddaekning/stel/enso

  Tak for en god blog.

  Kh Vibeke Skaarup

  SvarSlet
 5. Jeg elsker også RC mest fordi det er smukt og nemt kan mixes med andre stel. Vi har Relief tallerknerne til daglig brug synes de minder meget om RC
  Men vil også gerne vinde Ensô som er MEGET smukt!
  http://www.aida.dk/borddaekning/stel/relief

  SvarSlet
 6. Det er så fint, og vil være så smukt på mit bord.

  http://www.aida.dk/nyheder/aida-daily-design

  SvarSlet
 7. Jeg kan godt lide Ensó stellet, så det ville være dejligt at vinde det!!!
  http://www.aida.dk/borddaekning/stel/enso

  KH Lisbeth

  SvarSlet
 8. http://www.aida.dk/borddaekning/stel/enso. Det at kunne sætter rester i skål lignende tallerkener med "låg" på i køleskabet, på en pæn måde er da super smart. Det sparer opvask og folie! Så jeg linker til enso. Samtidig så har jeg stor glæde af nogle af de store firkantede tallerkener fra de andre stel. Dem anvender jeg som serveringsfad til ost mv, og sætter flere sammen når vi får brunch osv. Det er nemt at anrette det flot og alt kan komme på bordet fra starten. Og her fra sidelinjen vil jeg ønske dig tillykke med din afklarethed på jobfronten. Dejligt at i kan få det til at hænge sammen så jeres liv passer til der hvor i er som familie. Det er rart at høre at du har fundet en god model. Godt forår til dig :-)

  SvarSlet
 9. Så er der fundet en heldig vinder.... Lisbeth H, du er den heldige vinder af ENSO stellet.... Send mig en mail på ltjo79@hafnet.dk, så skal jeg formidle dine oplysninger videre, så du kan modtage din præmie.

  Stort stort tillykke.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...