torsdag den 16. juni 2011

En skøn detalje på mit køkkenskab

Kender i det med at man lige får placeret et eller andet tilfældigt, og så ser det bare super hyggeligt ud.

Sådan fik jeg det lige da jeg kiggede op på køkkenskabet hvor mine små ruller papir står sammenrullet i en gammel flaskeholder.

Den smukke kogle er min en skøn gave fra min lille datter, den havde hun lavet i dagplejen en dag :-) Gud hvor man elsker de små sjove ting de kommer hjem med. Der findes da heller ikke noget bedre end en skæv gul pap kylling med karse i. GLæder mig hver påske til der kommer sådan en med hjem :-)


16 kommentarer:

 1. ha ha ja jeg elsker også de der små finurlige ting der kommer med hjem, mange af mine veninder syntes jeg er lidt mærkelig når jeg siger, at jeg glæder mig til F kommer hjem med den første perleplade ting. Fint papir også

  SvarSlet
 2. Ja perler, det glæder jeg mig også til. Merle er ikke helt stor nok til Perler endnu, men jeg glæder mig helt vildt til der kommer armbånd og halskæder og perleplader med de særeste sammensætninger. Det er nemlig dem der er de aller sjoveste :-)

  Vi fik dog til jul et stort julehjerte i store perler, selvfølgelig har dp moren været en del ind over, men skønt var det. Jeg kneb en lille tåre da jeg pakkede den ud..... Og Merle udbryder "DEN Merle gjorde".... De har bare deres helt egen måde at sige det på :-)

  SvarSlet
 3. Jeg sætter også STOR pris på alt hvad ungerne laver, er vilde med Victors små mennesker med store hoveder og tynde arme og ben :-)
  Der var også engang en reklame som vist et perlebræt - så stod der "hvis du synes det er flot er du klar til at blive mor", faktisk lidt sødt. Håber du får en fantastisk weekend!

  SvarSlet
 4. Ej hvor morsomt med sådan et perlebræt. Det var da en fonny ide:-)

  Men ja, det er de der helt specielle små ting som børnene kommer med der sjovt nok har aller højeste værdi:-)

  Ha en dejlig weekend

  SvarSlet
 5. Hvor er jeg glad for, at jeg fandt vejen til din fine blog :)

  SvarSlet
 6. Tusind tak det var rigtig sødt sagt. Er lige i sommerhus så får ikke opdateret før om et par dage:-)

  SvarSlet
 7. Hej Louise,

  Har lige fundet din blog via wooz.dk, hvor jeg med STOR begejstring har kigget på billederne fra dit hjem. Jeg er VILD med din indretning! Den er ganske enkelt fantastisk, og jeg ville elske at bo sådan!

  Kigger helt sikkert forbi din blog igen, for jeg må simpelthen se mere! (= follower ;-))

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 8. har netop stiftet bekendtskab med din blog (via Wooz)! Jeg glæder mig til at følge dig :D Du er meget velkommen til at kigge forbi min blog.

  Mette Kathrine

  SvarSlet
 9. Et styk ny fast læser, sikke en skøn blog :o)

  De bedste hilsner
  Kathrine/http://livetivilladallbo.blogspot.com/

  SvarSlet
 10. Jeg er vild med din stil... Har helt klart meldt mig til som fast læser ... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 11. Jeg så din blog hos Joan, sikke en fantastisk side du har dig her, og sikke et fantastisk hjem. Jeg bliver glad af at se alle de farverige billeder :-) Jeg har straks tilsluttet mig som fast!

  SvarSlet
 12. Og endnu et styks ny læser. Synes også din blog er fin, så dig vil jeg følge - og har også lagt dig i min blogroll, så andre kan få øje på dig:-)

  SvarSlet
 13. hvor bor du bare helt fantastisk!! er helt vild med din stil!!! og skal lige have tjekket dine billeder ud en ekstra gang for gode ideer :) skønne farver og ting du omgiver dig med.

  Jeg linker lige til min blog her, da jeg kun kan logge ind med google her.

  http://www.marolle.com/blog

  SvarSlet
 14. jeg har lige set dit smukke hjem inde på WOOZ,s blog, så jeg har besluttet at følge din. det er længe siden jeg har set en så skøn indretning, det er du da bare rigtig god til:)

  SvarSlet
 15. Så dit hjem how wooz - hvor bor du dejligt!

  - Elisabeth


  Muabi.dk

  SvarSlet
 16. Tusind tak allesammen. Jeg blir helt stolt:-) håber jeg fortsat kan leve op til det her blogland:-) må ind og tjekke jeres blogs når ferien er slut.

  Go aften til jer

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...