torsdag den 7. juli 2011

Lækkert stof, DIY og Liebe

Idag startede rigtig godt, jeg vågnede med en kreativ følelse i kroppen... Jeg ville lave både det ene og det andet... Men fik dog kun lavet en lille ting indtil videre. Jeg blev kraftigt inspireret af Rakel som lavede en super flot opslagstavle forleden... Og jeg tænkte, at nu var det vidst på tide at min egen fik nyt liv. Den var såmend flot før, min søde mor havde lavet den til min fødselsdag den gang hvor alt skulle være hvidt. Men nu hvor farver er flyttet ind, ja så måtte det hvide altså ud. Så jeg fik malet rammen og sat tapet på selve tavlen, synes faktisk selv det blev super super flot.

Og mens malingen tørrede, der kom posten. Og hvilken skøn postdag. Jeg havde for et par dage siden bestilt noget stof, havde fået overtalt min søde mor til at sy sengetøj til tøserne. Jeg er som bekendt, IKKE ven med hverken nål eller tråd, så er nødt til at få andre til det. Nå men søde mor lovede at sy sengetøj og jeg lovede at finde stoffet.... Så på opfordring af kære Mama Lola vil jeg nu vise det smukke stof. Jeg er SÅ FORELSKET... Kan næsten ikke nænne at tage det i brug.

Og sidst men ikke mindst havde posten den smukkeste gule Liebe ring med til mig, og min skønne veninde havde den anden med. Hun var ikke så begejsret for den, så jeg fik lov at købe den. ELSKER Liebe, og det er vi jo mange der gør, imorgen kommer lidt mere om hende :-)










Desværre sluttede dagen lidt træls... Vi opdagede at der dryppede vand fra loftet nede i vores kælder... og ved nærmere eftersyn, kommer det fra afløbet i bruseren oven på... Så i værste tilfælde skal vi nu til at brække hele badeværelsesgulvet op. Det kommer der en og kigger på imorgen.... Lidt ærgeligt at sådan en dejlig inspirerende solskinsdag skulle ende med bekymringer... Men sådan er midt liv desværre ofte!!!

8 kommentarer:

  1. Øv hvis i skal til at brække gulv op, jeg krydse fingere for at det ikke bliver nødvendig. Fine sager ellers, lækkert stof og de smykker der mums tavlen e også blevet rigtig fin

    SvarSlet
  2. Hvor er det noget fint stof! - og ringe! :D

    SvarSlet
  3. Sikke nogle fantastiske ting :)
    - Håber ikke I skal have brækket gulvet op! :/

    SvarSlet
  4. Ja puha jeg er temlig spændt idag... Ham der skal kigge på skaden kommer om et par timer...

    Men tak for de søde ord om de andre ting, jeg er også selv helt vild glad for det stof... Tror jeg kommer til at bruge det kommende sengetøj HELT TIDEN... Har lige "lavet" opslagstavlen færdig, så tjek mit ny krea hjørne om lidt :-)

    SvarSlet
  5. Ihhhh Louise så lækre stoffer..... man kan jo blive ved ik:) JEG ELSKER DE STOFFER:)

    Glæder mig til at se det færdige resultat:)og de ringe altså, hvor er de fine:)

    God dag:)

    Hilsner Vicki

    SvarSlet
  6. Hej søde vicky

    ja de er fantastiske... Det er da en ny last jeg får kan jeg mærke :-)

    Og ja, ringene, de behøver faktisk ikke ord. De er bare smukke i sig selv :-)

    K. Louise

    SvarSlet
  7. Hej Louise og merleneelerne

    Håber vandskaden ikke blev for alvorlig...bare træls med sådan nogle problemer.
    Det er nogle fine farver og mønstre på stofferne, jeg tror jeg har en gammel S&E plastikpose fra 70´erne med de samme Pink og orange blomster som på billede no 1, 2 og 3...sjovt nok.
    Ønsker jer hermed en fantastisk sommer.
    Jeg damper til Frankrig på mandag og så siger jeg bare:
    See you later alligator...

    Knus
    Annette

    SvarSlet
  8. Hejsa Annette

    Ej hvor sjovt med sådan en pose... Måske man lige skulle købe den af dig :-9 Den må være noget så smuk... ha mig lige i tankerne hvis du støder på skønne stoffer rundt omkring. Er især vild med det gamle med elefanter på, kan dog se her i blogland at det er temlig svært at opspore... meeen du er jo altid et skridt foran :-)

    Håber også du får en super dejlig sommer og skønne ferie.

    Kram fra mig

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...