søndag den 17. juli 2011

Udsalg og små detaljer

Kære Blogland

Jeg holder endelig ferie med mand og børn, men det triste vejr gør jo at man stadig hænger lidt ud inde ved computeren.... Så jeg udsalgsnetshoppede forleden, og igår kom de lækre varer.

Det var lille Neel der fik sig lidt tøj denne gang, og det er købt hos spirrevippenshop - jeg elsker at handle på den shop. Jeg har aldrig været i den fysiske butik, men Diana som har shoppen er bare så sød og kundevenlig, så jeg holder mig primært til denne shop hvis hun har de ting jeg gerne vil ha. ydermere har hun bare nogle gode priser her i udsalget. En enkelt efterårsvare sneg sig også ind i købet, den var en gave fra bedsteforældrene:-)



Maskingtape fik jeg også shoppet lidt mere af forleden, det er nu ret kønt det tape, det er en hel opstilling i bare i sig selv:-)




10 kommentarer:

  1. Nøj en masse fine ting du har fået købt ;0)

    SvarSlet
  2. ja ik, sys også det var lidt af et kup :-)

    Sender dig lige en mail senere

    SvarSlet
  3. Sikke dejlige farver du vil klæde Neel i :)
    Jeg kigger af og til forbi hos Diana (sådan rent fysisk) - det er en vidunderlig butik og eftersom jeg elsker "Ej Sikke Lej" til Emil så blir der tit handlet :)

    SvarSlet
  4. Skal da lige ind og tjekke den shop, lækkert tøj og glæder mig til at se bolig tip med tape :)

    SvarSlet
  5. Ja, undskyld mit sprog, men hold kæft, hvor er det bare nogle fine billeder med alt det tape, også der hvor de står stablet :)
    Kan da se, du har fået dig nogle af de ruller, du efterspurgte på min blog - det er da dejligt, at du har fået dem i hus :D
    Det ser bare skide godt ud!

    SvarSlet
  6. Uha lækre ting du har købt. Måtte lige et smut forbi shoppen, pyha der er mange gode tilbud....

    SvarSlet
  7. Binemor - ej hvor er du heldig at bo tæt på den butik, hun har bare Så mange fine ting.... Ville ønske jeg ku sådan bare kigge forbi en gang imellem... Men ja, synes også det er rigtig lækre ting, Neel er super i Molo, for det er sådan lidt bredt i modellerne...

    Ævlebævle - ja tag og kig forbi, den er så fin den butik

    Anna Marie - Ja endelig fik jeg dem i hus, hvor er d lækre, kan ik helt nænne at ta hul på de nye... Jeg ville også så gerne ha haft en gul, men det forhandlede de slet ikke i den butik jeg var :-( øv, det må blive en anden gang.

    Julie - ja det er dejlig med gode købe en gang imellem, især når det er udsalg... har også lige udsalgsshoppet lidt hos purestylelivng. De har os nogle lækre ting :-9

    SvarSlet
  8. Jeg har skænket dig en award! ved godt, at du netop har modtaget en, men du blev jo så glad, så jeg måtte bare viederegive dig en af mine. Håber, du vil ha den...
    - og du fortjener det :)
    KH Anna

    SvarSlet
  9. Hej Anna

    jeg siger da mange tusind tak :-) Jeg vælger dog ikke at sende den videre igen igen :-) :-)

    Ha en dejlig dag

    SvarSlet
  10. Nej, det kan jeg godt forstå - det er os lidt fjollet :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...