onsdag den 7. september 2011

8 elefanter kom marcherende....

Hen af edderkoppens fine spind, fandt at vejen var så interessant, at den byder op endnu en elefant....

Ja, den synger vi meget her hjemme, den er bare Så hyggelig. Fandt en sød bog med mange af de gode gamle sange i, og her var også den.

Nå, men det jeg kom fra, det er elefanterne. Jeg ELSKER bloggen Krudtuglens mor , og det smukke smukke værelse hun har lavet til Luna, hvem der bare ku være barn i det rum :-)

Men det var her jeg så de søde elefanter spacere hen over Lunas seng, og jeg tænkte, de må altså også spacere hen over Merles.... Og idag kom de så op.... Er det ik bare hyggeligt:-)

Samtidig har jeg lige snakket med min mor... Jeg havde en ide om, at der lå nogle gamle Alfons Åberg bøger hjemme hos mine forældre, men det gør der desværre ikke... ØV ØV... De må være smidt væk.... Så Hvis nogen af jer sku ligge inde med et par ekstra, så må i sige til.

Dog kunne hun berette... "Jamen Louise, vi har jo ALLE dine disney bøger fra bogklubben..." Gud ja, de er bare SÅ hyggelige, og jeg har set mange af jer stille dem sådan i farveorden, det ser Cool ud. Så når min mor imorgen kommer på besøg, så har hun en MEGA stak bøger med til mig...

Og endnu bedre, så er hun ENDELIG blevet færdig, med de fine puder jeg fablede om for længe siden. Dem hvor jeg sku bruge 10 store stykker til 5 puder... Så jeg tror da nok jeg glæder mig til hendes besøg imorgen... Også fordi det betyder lidt hjælp til pigerne, og hygge aften bagefter:-)




Elefanterne kan købes på trendsales.

12 kommentarer:

  1. De er så nuttede de elefanter ved sengen, hvad brugernavn ligger de under på T-sales?

    SvarSlet
  2. I love the elephants.
    My husband have some colorful
    elephants around his arm.
    It's a tattoo.

    SvarSlet
  3. Ih hvor ser det fint ud Louise :)
    De er da bare så cute de elefanter!
    ...og Disney-bøgerne, klassisk samling, bare det var mig der havde sådan én i vente!
    kh

    SvarSlet
  4. Musse - her kan du finde dem

    http://www.trendsales.dk/main.asp?site=view_userinfo&UserID=347972&forum=506&road=&search=&sort=&status=&id=14569720

    Mireille - Oh wow, that tatoo must be lovely

    Binemor - ja er de ik fantastiske,,, var os bare helt solgt, og så var de så billige.... Og jeg tror da nok os lige jeg var begejstret da jeg kom i tanke om min disney samling... er spændt på hvor mange det egentlig var.

    SvarSlet
  5. Frøken Jensen - Mange tak for awarden, jeg kigger ind... Er dog ik så go til at få sådan noget sendt videre:-)

    Tine - Ja, er det ik bare hyggeligt... HÅber SÅ MEGET Merle kan lade dem hænge.

    SvarSlet
  6. hvor ser det bare fint ud! det må være dejligt at kigge på dem når man skal i seng og står op om morgenen :)
    jeg havde også alle de der disney bøger da jeg var barn, gad vide hvor de er blevet af ?

    SvarSlet
  7. Hej Louise.
    Bliver simpelthen nødt til at kommentere på din blog, er bare så imponeret over jeres hyggelige og farverige hjem, hvor er du bare kreativ:-)
    Jeg har ikke selv en blog men følger med i flere da det som du selv skriver, er meget inspirerende. Vi er lige flyttet ind i et spritnyt hus og her er meget sort og hvidt endnu, så efter at have læst din blog er jeg i den grad blevet inspireret til hvordan vi kan få lidt flere farver ind. Tak for rigtig god læsning og inspiration, glæder mig til at læse flere indlæg fra dig. God dag:-)
    Mvh. Marie

    SvarSlet
  8. Hej, Louise
    Jeg har Tildelt dig en award.
    http://annaweinreich.blogspot.com/
    Håber, du vil lege med :)

    SvarSlet
  9. Marie - Dejligt at høre, søde ord:-) Tusind tak, og velkomme til... Lyder som et spændende projekt med helt nyt hus... Det drømmer vi også om en gang.

    Anna - tusind tak, har dog allerede modtaget en idag, og jeg er simpelthen ikke så go til at få dem givet videre... Men jeg er beæret over du vil give den til mig.

    KH Louise

    SvarSlet
  10. Sikke nogle fine elefanter :) Når vi engang skal have vores første barn skal vi helt klart også have de søde elefanter :)
    Hilsen Lisa

    SvarSlet
  11. Hej Louise Kom lige forbi din blog via Mum 2 2 boys, hvor du har vundet hendes give away. Tillykke:-) Super lækker blog, du har dig, og jeg har meldt mig under fanerne som fast læse. Kh Stine

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...