torsdag den 15. september 2011

Hygge med Neel og lidt mere efterår...

Igår havde jeg en total indedag med Neel, det var simpelthen regnvejr i tide og utide, så jeg gad ikke bevæge mig ud i det uvejr. Så vi legede lidt inde. Når man sådan planter sig på gulvet og får studeret der der børnelegetøj, så kan det faktisk godt virke helt kønt. Nogle af tingene har virkelig nogle smukke farver. Nok også derfor det slet ikke generer mig med alt det legetøj i vores lille hus. Dog synes jeg bedst om det i opryddet tilstand... hvilket kun opleves når Merle ikke er hjemme:-) Men børn er børn, og når man har valgt af få dem, så skal de sørme også være her...... Vi prøver dog så småt at lære hende at hjælpe med at rydde op.

Her til morgen spotter jeg endnu engang ud på den smukke busk, det går stærkt nu kan man se, prøv og se hvor smuk den står nu, og hvor meget mere rødbrunlig den allerede er blevet siden sidst.

Idag venter jeg også på hyggelig post. Venter på min give away, en skøn bambi skabelon og så et kup jeg gjorde på dba i weekenden. Det må i se når posten har været her:-)


12 kommentarer:

 1. Sikke da en utrolig lille lækker pige :) Ihh altså.

  Kh

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  Og dejlige billeder af jeres skønne datter...
  Glæder mig til at se hvad posten bringer dig:-)

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Hvor er hun sød den bette pige.Dejligt smil.Kunne slet ik lade være og smile.

  SvarSlet
 4. Tak hvor er i søde, ja hun er en ret lækker lille en. Temlig glad det meste af dagen, når hun ikke er træt:-) Lige nu får hun en lur, og mor får en lille stund i blogland med varm kakao og desperate housewifes i fjerneren....

  SvarSlet
 5. Sikke en smuksak i har fået jer :) Hun er da skøn.

  ... ja efteråret nærmer sig med hastige skridt - her i Frederikssund blæser det helt vildt i dag.
  Jeg glæder mig til at se hvad posten bringer til dig.
  Mange hilsner Lisa

  SvarSlet
 6. Lille smuksak, du har dig:-) Selvom babyer er skønne, glæder jeg mig allerede til jeg kan begynde at lege lidt mere med Astrid. Det er så hyggeligt.
  Glæder mig til at se, hvad posten har med til dig:-)

  SvarSlet
 7. Sikke nogle skønne piger og en fantastisk lækker blog! Jeg melder mig straks som fast læser hos dig:-).
  KH Dorthe

  SvarSlet
 8. Hej Louise..Lækker lille pige du har der og fin blog! Har du haft fransk stil før? Ved det godt er bare lidt nysgerrig;-)Knus fra en anden Louise:-)

  SvarSlet
 9. Auvillis - Tusind tak, og ja det er lidt hyggeligere når man kan lege en smule mere med dem:-)

  Dorthe - Tak skal du ha, det var søde ord:-) Og velkommen til:-)

  Louise - fine navn du har.... ha ha...og velkommen til, ja jeg har levet 100% fransk/svensk slidt og hvidt i 10 år, men fik bare pludselig nok af det... Sys på en eller anden måde faver og retro passer bedre til mit sind og til børn:-) Der er et indlæg her inde under boligindretning hvor jeg har smidt en stor boligreportage ind af den gamle stil.

  Hvordan bor du???

  KH Louise

  SvarSlet
 10. Hej! Jeg er ny fast læser hos dig, og jeg nyder det allerede!! Du bor virkelig fedt, og skønne unger du har!!! Kig ind hos mig en dag! ;-)

  Klem Maria

  SvarSlet
 11. Hej maria

  Tusind tak skal du ha, og velkommen til:-)

  jeg kigger da fluks forbi:-)

  SvarSlet
 12. Hej Louise. Har skrevet før da jeg opdagede din skønne blog og i dag var jeg inde og kigge igen og suk nogle dejlige billeder af dine skønne lille datter:-)
  Mvh. Marie

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...