mandag den 19. september 2011

Nostalgi og tak til min søde MOAR.

Nostalgien vil ingen ende ta'. I weekenden var jeg hjemme hos mine forældre, og der havde min mor to skønne ting til mig.

Først havde hun mit gamle broderede fødselsbillede. Det er et min mormor i sin tid har lavet, og min mormor og morfar havde den gang fået det rammet ind. Jesper sys vidst det er lidt hæsligt, men jeg, jeg elsker det, og alle minderne der følger med omkring sådan et billede.

En mormor der har siddet og broderet og tænkt på lille bitte mig, en mormor og morfar der sammen er gået ned og fået det lavet fint i ramme, og har set frem til at gi det som gave. Og nu min mor der havde gemt det, og synes at nu var tiden inde, til at det måtte videre, og hænge her hjemme hos mig selv.

Samtidig havde hun den smukkeste lyngby vase til mig. Det blir min første i samlingen, jo jo jeg har den lille med blomster, men har en drøm om at få en lille samling af dem i hvid/creme. De må gerne være blandet. Og nu har jeg så min første.

TUSIND TAK TIL MIN SØDE MOR.

En anden lille detalje er puslespilssneglen, den fik Merle da hun blev født, den har ligget godt gemt et eller andet sted, og pludselig igår blev den fundet frem. Heldigvis for det, for den er da ret sød, og temlig dekorativ når den sådan er samlet. Neel elsker at bide i den, og Merle, hun kan efterhånden tælle til 10, så hun får meget glæde af den nu.

Håber i alle må få en dejlig mandag.





Bemærk også den smukke buket på bordet, den er netop hevet ind fra haven.

13 kommentarer:

  1. Älskar snigeln! Så röt och rolig leksak!

    SvarSlet
  2. Hej! Sikke en skøn blog og fine billeder. Her vil jeg gerne kigge forbi igen. Du er også velkommen til at kigge forbi hos mig, hilsner sanne

    SvarSlet
  3. Det er bare så meget værd med de gode håndlavede ting. Har faktisk selv lige siddet og lavet et indlæg om det:-) du er velkommen til at kigge forbi.
    Kh Christina

    SvarSlet
  4. Den er super fin Louise, måske en klat maling på rammen, så den ikke ser så 70´er agtig ud kan hjælpe på mandens holdning til den?

    SvarSlet
  5. tak for jeres søde ord, kigger også forbi hos jer.

    Pimp me up - Det har jeg også overvejet... Men sys ik helt jeg kan nænne det... og så ved jeg heller helt hvordan, for rammen kan ikke komme af med mindre man ødelægger indramningen bagpå, og det nænner jeg slet ikke...

    SvarSlet
  6. Hvor er det fint dit broderi, det er altså lidt sjovt jeg har også lige fået mit hjem, jeg kan lige vise den en af dagene. Fint puslespild også, sejt at hun er ved at have styr på tallene.
    Til sidst vil jeg lige fortælle at jeg ikke er den eneste her i familien der er vild med din side. Filippa er begyndt at sige, mor tænd for computer jeg vil se fisk der svømmer rundt :) så vi er rigtig mange gange inde på din side for tiden og heldig for mig så passer det lige med at jeg kan kommentere i samme højde, mens hun kigger på fisk :)

    SvarSlet
  7. Ævlebævle. Hvor er du sød, du skriver altid sådan nogle søde ting:-)

    Er glad for at høre, at både du og Filippa synes om siden, så er det jo lidt for enhver.. Og du har da ret, fiskene er da lige her ud for kommentarfeltet:-) :-)

    Glæder mig til også at se dit broderi:-)

    SvarSlet
  8. Sikke nogle søde ting! Sikke et fint broderi! :)

    Ps. Har givet dig en blog-award :)

    SvarSlet
  9. Kgaardsted, mange tak skal du ha:-) Jeg er dog ikke så go til at få givet de awards videre. Men jeg takker mange gange.

    Go aften til dig

    SvarSlet
  10. en sød tanke at du skulle have det nu :) jeg begynder langsomt at tro at jeg hører til mormor-generationen herinde, så ung du er!!!

    SvarSlet
  11. Hej Christina

    Det gik da fint med at kommentere her:-) :-) Så ung jeg er siger du.... hmm det ved jeg nu ik helt hvad jeg skal sige til... Føler mig alt andet end ung for tiden:-)... Den generation havde jeg også haft det meget bedre i. har altid sagt jeg er født i den forkerte tid!!!

    SvarSlet
  12. smukke blomster! jeg bliver nødt til at have de der stolt kavaler næste år.
    Og broderiet er da virkelig fint. Vil du male rammen eller beholde den som den er ?

    SvarSlet
  13. Ja de er SÅ fine de blomster, dem må du ha:-9

    Jeg tror ikke jeg kan nænne at male rammen, men har ikke helt besluttet endnu:-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...