onsdag den 7. september 2011

Onsdagshygge

Jeg ELSKER faktisk regnvejr, det hygger på en eller anden måde rigtig meget. Selvfølgelig synes jeg ikke det er fedt, når man skal noget, eller hvis Neel ikke gider sove, og man så skal ud og trille.

Men når man sådan bare tuller rundt her hjemme i barselsland, så synes jeg regnvejr og stearinlys hygger rigtig meget.

Jeg er netop startet på sidste bind i Jussi Adler-Olsen trioligien, nææææ hvor er de spændende. Har slugt to bøger på en uge, og har nu endelig lånt den sidste, jeg regner med den er læst færdig i løbet af weekenden:-)

Igår da jeg handlede havde de fået den skønneste lille mini orkide i brugsen, jeg er altid meget i tvivl når jeg køber en orkide, har faktisk kun ejet 'en de sidste 5 år, men denne var jeg vild med. Så lille, tilpas og fin, og så lovede de at den holder LÆNGE... Det tiltalte mig en del.

Nå, bare lige lidt onsdagspludder fra mig:-)



11 kommentarer:

  1. Åh det ser hyggeligt ud :-) Og ja - de der bøger er da helt fantastiske - men bare til din orientering er der altså 4. Den sidste hedder Journal 64 - så du har endnu en til gode, når du har slugt den der!

    Kh. Mette

    SvarSlet
  2. Ejjj er det rigtigt, jeg var lidt i tvivl, havde faktisk godt hørt det, men synes bare da jeg en gang hørte anmeldelser på den (han vandt jo pris på den) At den ikke lød som en del af en serie.... Men FEDT......

    SvarSlet
  3. Åh, hvor der det bare hyggeligt ud :o) God dag til jer :o)

    SvarSlet
  4. Dejlige billeder fra dig i dag og sikke en flot orkide du har købt. :)

    Hilsen Lisa (hende der følger din blog trofast) :)

    SvarSlet
  5. Det lyder som en rigtig hyggelig dag. Jeg er også helt vild med den serie af Jussi, m har stadig Journal 64 til gode. Fortsat god regnvejrsdag.

    Kh. Mette

    SvarSlet
  6. Hmm, desværre nåede jeg ikke at få læst så meget, Neel synes ikke at ha lyst til at sove så længe af gangen.... Så det må vente til i aften:-)

    Men ja, det er da nu gået op for mig der er en 4'er... Fantastisk....

    SvarSlet
  7. bøgerne lyder gode, måske skal jeg gå igang med dem ? Jeg elsker også krimier :)

    Din orkide mener jeg er en onchidium, og at den hedder Popcorn. Ligner meget en af dem jeg har herhjemme :) (det er bare lidt svært at se helt tydeligt). De kan godt lide masser af spray med vand på luftrødderne.

    SvarSlet
  8. Det lyder bare så hyggeligt! Der er bare ikke noget som en god krimi, jeg har forsøgt at kaste mig over lydbøger, for ligesom at kunne lave noget imens, men det er ikke så nemt... Nå men rigtig god onsdag til dig :o) Kh

    SvarSlet
  9. bøger og regnvejr passer jo også perfekt sammen! :-)

    Fortsat godt dag til dig :o)

    SvarSlet
  10. Ja vejret idag har da været til inde hygge! Her på Djursland har det pisket ned hele dagen. Så der har været basis for stearinlys og gode bøger. Jeg har dog været på arbejde, men det er da heldigvis også inden døre:)

    SvarSlet
  11. Marolle - DU MÅ IGANG MED DEM :-)

    Leizy - Tusind tak og i lige måde

    Maja - Det gør de bare

    Olines - Indehygge er toppen:-9

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...