tirsdag den 11. oktober 2011

Børneværelset TA DAAAA....

Endelig kan jeg præsentere det "nye" børneværelse... Har gået og ventet på de sidste detaljer.... Og idag kom de så.

Det har taget lang tid at få de rette ting ind, men jeg synes det er blevet rigtig rigtig fint... Egentlig ville jeg gerne ha kørt 100 % retro farver, men det var lidt svært, først fordi jeg kun har piger, og de havde/har RIGTIG MEGET pink og lilla legetøj, kurve osv i forvejen, og det skal jo stadig være der, men det som jeg har kunnet lavet om på, det har jeg gjort.... Selvfølgelig ku jeg også godt ha tænkt mig at male deres senge, og skabene osv osv osv.... Men det nænner jeg ikke, de har sådan en fed patina som de står, og det synes jeg faktisk også matcher meget godt. Det passer i hvert fald ind i resten af hjemme.

Det er igen Julie der har lavet en del af tingene, jeg synes hun er super dygtig, og har lige de ting på lager som jeg altid efterspørger. Det var hendes seneste kreation jeg ventede på idag, den smukke grønne slange som ligger på sengen. Der var også en lille grøn madras til mini junoen, og så en pude til stuen:-) :-)

Nå, lad mig høre, kan i li det???


54 kommentarer:

 1. Hvor er det fedt:-) Får lyst til at flytte ind;-)

  SvarSlet
 2. Du har simpelthen gjort det så lækkert :)

  SvarSlet
 3. De er godt nok nogen heldige piger er de :)

  Super flot.

  SvarSlet
 4. Wau - hold da helt op et fantastisk værelse du har lavet til dine guldklumper. Her ville jeg meget gerne være barn igen :)
  Jeg er vild med alle de skønne farver du har sat sammen - og ja slangen er jeg helt tosset med.. - og også den stoore hæklet svamp - hvem har mon være igang her?
  Tak fordi du vil dele dine dejlige billeder med os andre.
  Hilsner fra Lisa

  SvarSlet
 5. Super fint Louise - meget lækkert :-) De er neget heldige de to guldklumper!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Super flot værelse !! Jeg har fast fulgt din fantastiske blog siden jeg for nyligt fandt den - jeg elsker din stil, du bor bare så flot og har de sødeste piger :-)
  På det indlæg hvor du viser tallerkenrækken og andre ting du maler, er der udsnit af nogle puder til sidst.
  Jeg har et voksensengesæt i det pink med orange blomster, som jeg er ved at sætte til salg på ts. Det er i meget flot stand - ser næsten nyt ud. Jeg tænkte om du måske var interesseret - evt. et bytte med noget babytøj... Hilsen Dorthe

  SvarSlet
 7. Nøj hvor er det bare flot. Sådan et værelse kunne jeg godt tænke mig til mine drenge....(i drenge farver selvfølgelig).

  Det er helt igennem lækkert, og jeg er sikker på at der kommer til at blive brugt MANGE timer derinde. Flot arbejde...

  Kh Sarah

  SvarSlet
 8. Det er blevet rigtigt fint, men det var det nu også før... :) Det vigtigste er at man er glad og tilpas når man går derind... :)

  SvarSlet
 9. Jeg stemmer i og komplimenteret det dejlige børneværelse. Synes det er farverigt, men stadig på en hvid baggrund, så det ikke bliver for meget:-) Holder helt med dig i, at de gamle møbler skal bibeholde deres patina...

  SvarSlet
 10. Det ser jo TOPLÆKKERT ud! Totalt gennemført, Louise! LOVE IT!

  SvarSlet
 11. Hold da op, var lige omme og handle lidt til fødselsdagen imorgen, og så er der allerede så mange der har været inde og kigge :-)

  TUSIND tak for alle jeres søde beskeder, det er dejligt at høre.... Pigerne (i hvert fald Merle) er også ganske godt tilfreds.

  Svampepuffen er fra noget der hedder anne claire petit, så den er ikke hjemmekreeret...

  DORTE - jeg er ikke helt med på hvad det er for et indlæg du lige refererer til... Men ku du ikke være søde at maile mig på ltjo79@hafnet.dk med dit sengetøj... så må vi se om vi kan finde ud af noget:-)

  KH Louise

  SvarSlet
 12. Er du vimmer!!! Louise det er bare blevet flot.
  Det da ærgerligt man er blevet for gammel til at få børn...
  Man for jo helt lyst til at indrette sådan et lækkert værelse, med alle de flotte farver.
  Tøserne må være glade for deres dygtige Mor....

  Knus Susi

  SvarSlet
 13. De flodheste på gulvet er bare SÅ fine!!!

  SvarSlet
 14. Ajjj hvor er det blevet godt, man får bare lyst til at sidde derinde og bare se på alle de fine detaljer. Hvor er den lille juno-seng sød. Det er et par heldig piger, med sådan en kreativ mor :)

  SvarSlet
 15. Synes bare det er blevet helt vidunderligt og skønt! Merle og Neel er nogle heldige bandit-piger! :-)
  /Liv

  SvarSlet
 16. Louise, det er bare helt fantastisk!!! jeg er helt vild med det, og dine børn må da være ellevilde med at have sådan et værelse sammen.
  Du er super til at sætte ting sammen, som om det altid har været sådan. Er vild med du har kombineret både nyt og gammelt, uden at man kan se det. De er bare så heldige dine piger.
  TAK for inspiration, de er gemt :)

  SvarSlet
 17. Hvis ikke man var i godt humør, ja så blev man det. Hvor er det bare glade, indbydende farver.
  Prinsesse værdig :o)

  SvarSlet
 18. Hvor er det bare blevet super flot - du har god grund til at være stolt og håber også pigerne synes deres mor er for sej. Må man spørge hvor det store tæppe på gulvet med cirklerne er fra? Total lækker stil som altid.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 19. Armen hold nu op hvor er det bare flot! Jeg er helt vild med det:)

  SvarSlet
 20. Kæreste Louise, hvor er der blevet fint! Jeg er vild med at pigernes ting skinner igennem + at det stadig er et værelse hvor der kan og må leges! Synes nogen gange værelserne bærer lidt for meget præg af at det er mor der har indrettet :)
  SUPER skønt. Dine børn blir´ bestemt heller ikke farve-forstyrrede!
  kh

  SvarSlet
 21. Sikke en flot sammensøtning af farver og ting og sager. En flot oase til dine piger....

  SvarSlet
 22. SÅ lækkert! Der gad jeg godt at bo!

  SvarSlet
 23. Hej skatte, hvor ER det blevet FINT, du kan tro jeg er stolt af dig. Glæder mig til at se det i morgen og til at være med til at fejre Merle:)
  Knuz fra mor

  SvarSlet
 24. Hvor er det fint og lækre farver!!

  SvarSlet
 25. Hvor er det et lækkert og farverigt værelse:)

  SvarSlet
 26. Hvor er det bare lækkert :-)
  Er vild med svampe-puffen og de skønne farver.

  SvarSlet
 27. suuuuuuuper fedt børneværelse!!!

  SvarSlet
 28. WOOOW! :) Det är superläckert! Fantastiska färger och jag gillar att basen är vit, med vita möbler, väggar och golv så att alla färgglada textilier lyfts fram. Kan tro att dina piger trivs bra därinne. Jag vill flytta in. :D

  Lite kul också att ormen/slangen du köpt av Julie har ett huvud av grönt tyg som jag tror kommer från mig. (vi gjorde nyligen ett byte) :)

  SvarSlet
 29. Hvor er det bare fint - er vist nødt til at sy sådan en slange der;-)

  SvarSlet
 30. Ai, Louise - hvor er det bare fint fint fint!!! Sikke et fantastisk sted at lege og hygge :) Det er vist ikke så tosset at være barn hjemme hos dig!!!

  Kh - Betine

  SvarSlet
 31. Wooooowwww!!!!!!!Hvor ser det bare dejligt ud med alle de farver. Godt du ikke har malet sengene og og skabene. De andre skønne ting kommer meget bedre til sin rette med en hvid baggrund.

  SvarSlet
 32. Det har du gjort godt, Louise:-) Det er bare blevet rigtig fedt, og jeg tror, du har gjort rigtig i at blande både den "gamle" stil og retro. Er lidt misundelig over dine evner til at få din bolig til at fungere så fint indretningsmæssigt:-)

  SvarSlet
 33. Hold nu op hvor er i søde, endnu en gang, tusind tusind tusind tak for de søde ord om pigernes værelse :-)

  Og tænk sig, selv min kære mor har nu fundet ind her i blogland og har sendt mig en besked:-)

  Et lille spørgsmål der skal besvares, det fine tæppe på gulvet med de runde cirkler er fra Sebra, den findes tit på deres lagersalg, og der er mange penge at spare:-)

  SvarSlet
 34. Skønt værelse med dejlige farver, det skal nok indbyde til meget hyggelig leg :o)

  SvarSlet
 35. Ja for pokker!! Det er blevet super fint! Skønt farvemix.

  SvarSlet
 36. uh jeg har glædet mig til dette indlæg og jeg blev heltsikker ikke skuffet. Det er bare blevet SUPER fin, du har virkelig sans for detaljer. Jeg syntes det ser fint ud med de hvide møbler, det er en god baggrund for alle farverne, de kommer ligesom mere frem. Jeg er helt vild med alle puderne og slangen de er så fine.

  SvarSlet
 37. Wow, wow, wow! Jag sitter här och bara gapar...! Så otroligt fantastiskt fint barnrum! Jag blir alldeles lycklig av att se alla färger och detaljer!!

  SvarSlet
 38. Heldige piger, Merle og Neel. Skønt værelse, det kan da kun give mange timers god leg! Er imponeret over at du kan have en blomst i gulvhøjde på værelset -"undersøger" Neel ikke den? Ha' en god aften ;o)

  SvarSlet
 39. Hvor er det fedt at høre i næsten alle synes farverne matcher godt uden af skabe og senge er malet... og at der er ikke ser FOR oprydeligt ud, og at der er plads til leg... for det var lige præcis min intetion med det her rum.

  Og til dit spørgsmål Pia, Neel kravler ikke endnu, og er stort set heller ikke på værelset, det ligger oven på, så det der derfor der også er stort legehjørne nedenunder.... Planten har derfor dejligt ro til at leve i :-)

  Så dog en fed ide på en blog igår med at tage en stor gren ind, og spraye/male den en farve, og lade det stå som træer rundt i rummet... tror det blir et efterårsprojekt.... det skal jo heller ikke ha vand hele tiden :-)

  SvarSlet
 40. Hvor er det bare flot Louise! Sikke mange fine detaljer!

  Stort tillykke med Merle i morgen. Håber I får en dejlig dag. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 41. WOW Louise!!! hvor er det bare blevet flot!
  Og sikke et skønt lysindfald der er på værelset!
  Almas værelse vender mod øst og bliver derfor ret mørkt i eftermiddagstimerne, så jeg er også igen med noget forandring på hendes værelse for at få det til at virke lysere.

  Rigtig flot arbejde!

  Kh maria

  SvarSlet
 42. Hold da op, et fantastisk børneværelse! Det må da være en drøm at have sådan et værelse - roligt og alligevel fuld af farver! Bliver der ikke brugte mange glade timer på det værelse?

  SvarSlet
 43. Hvor er der bare flot !!! Farverigt, festligt og hyggeligt, - ligesom resten af jeres hjem :)

  SvarSlet
 44. Armen altså Louise....hvor er det bare FLOT. Må jeg ikke nok bo sammen med dine piger der??? Det er mega fustrende, når man har en mand som jeg, der bare ikke er til retro og skrappe farver, ha ha....Min datters værelse er 2 kvadratmeter og der er grænser for hvor meget man kan udfolde sig der. Og når man som jeg elsker at være kreativ, så kan man kun være dybt misundelig (PÅ DEN GODE MÅDE) over dit lækre hjem ;O)

  Tillykke med din smukke datters 3 års dag - hvor ser hun vidunderlig ud.

  Hilsen Betina (ps. er så stolt over at kunne se de fine billeder af Alfons Åberg ;O)

  SvarSlet
 45. Super hyggeligt og farverige. Kan godt forstå at du er glad for din make over af pigernes værelse. :)

  SvarSlet
 46. Sikke et SKØNT, lækkert værelse!! :) Er VILD med dukkehuset!

  SvarSlet
 47. Hvor er det bare blevet flot med en masse dejlige farver og skønt legetøj til dine to piger!

  Hvis du mangler lidt mere til værelset, har jeg skudt en give away i gang, hvor du bl.a. kan vinde et sæt sengetøj til dukkevognen ;-)

  SvarSlet
 48. Hej Laila

  Ja den er fin den skønne dug, og passede perfekt til fødselsdagsbordet... Men er dog flyttet ud i vinterhaven igen.... Stolene kommer meget meget til sin ret ved et hvidt bord :-)

  Og fin give away, jeg har tilmeldt mig :-)

  SvarSlet
 49. Hold da op, hvor er det bare blevet flot! Det kan jeg godt forstå, du er tilfreds med :) Der er så mange fine detaljer! Skønt, skønt, skønt :)

  SvarSlet
 50. Wow sikke et super flot værelse !!! Er helt vildt med det, det ser rigtig hyggeligt og indbydende ud, hvem der bare var barn igen :-) Hvor har du fået de fine alfons åberg billeder henne ? Har forgæves ledt overalt. Venlig hilsen Anja

  SvarSlet
 51. Anja - kom pludselig i tanke om jeg havde glemt at svare på din besked.

  Men de fine billeder har frøken jensen lavet til mig. Hun har kommeteret længere oppe... så du kan bare kontakte hende, så laver hun dem til dig:-)

  KH louise

  SvarSlet
 52. Beautiful room!!!! Where can I find the dollhouse?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...