mandag den 10. oktober 2011

Vattæppe og mandariner

Igår skrev jeg om hyacinter, og jeg fornemmede, at jeg ikke var den eneste der var startet ud med dem. Men da Betine skrev til mig, at hun havde fundet mandariner, så blev jeg helt misundelig, jeg elsker mandariner... Idag blev jeg så ganske glad, for sørme om ikke de også var landet i min Rema.... har lige prøvesmagt, de er lidt sure, men de skal nok glide ned i lange baner fra nu af :-) :-)

Jeg har også modtaget et meget meget smukt vattæppe med posten idag, det er grønt i nuancerne, og jeg ELSKER det, var begyndt at synes der var var lidt for meget pink i vores hjem, så den sidste tid har jeg forsøgt at køre mere gul og grønt ind. Det skaber en go mix og match over det hele... Tæppet har jeg somend fået lov at købe af Ulla , følte mig meget heldig, det er ret svært at opdrive de grønne smukke vattæpper. Tusind tak Ulla :-)



Planen med tæppet er faktisk at skabe nyt look i sofaen, håber det blir som jeg ønsker.... Jeg læser meget inde hos Christina, Christina har den skønne blog dejligheder , og det er nok også det mest rammende ord om hendes hjem og personlighed. Hun bor bare SÅ fint, og laver de smukkeste ting, 2 puder er i skrivende stund også på vej til mig, og disse er selvfølgelig kreeret af ingen andre end Christina :-)

Billedet her er fra Christinas stue, og jeg er helt vild med det... De af jer der også læser med hos hende, genkender det sikkert med det samme, og det er en stemning ala det billede, jeg gerne vil skabe i vores stue... Håber sådan det lykkedes :-)

Jeg er ret vild med lampen over hendes sofa, men min egen er også ganske vidunderlig, så den får lov at blive hængende :-)


Imorgen regner jeg endelig med at kunne præsentere det ny børneværelse.... Og så skal der også igang med at forberedes fødseldag. Lille Merle blir nemlig 3 år på onsdag :-) Og manden min 31 torsdag. :-)

9 kommentarer:

 1. Flott vattteppe :D Sånn kunne jeg hatt lyst på også!
  Mandariner /klementiner er såå godt! Minner meg veldig om Jul!
  Håper du har en flott dag!
  Klem!

  SvarSlet
 2. Er glad for, at du kan lide det;-) Det er nemlig et smukt tæppe.

  Uhmmm mandarintid, det kan vi lide!

  SvarSlet
 3. Meget smukt tæppe du har købt- du er da heldig.
  Jeg følger også den anden blog du nævner i teksten - og ja du har ganske ret - hun bor også dejligt.
  Må vi også se din sofa med dit nye smukke tæppe :)
  Hilsen Lisa

  SvarSlet
 4. Jaaaaa Ulla, jeg elsker det, helt perfekt her i vores hjem.

  Og ja Lise, Christina bor bare SÅ hyggeligt og fint... så lækre detaljer over det det hele....

  SvarSlet
 5. Kan kun grine lidt af mig selv i dag- jeg går og glæder mig helt vildt til at se billederne fra pigernes værelse... :)

  Hilsner fra Lisa

  SvarSlet
 6. ha ha.... jeg venter på posten, så kommer de :-)

  Og der skal også nok komme billede af sofaen når christinas puder er kommet :-)

  SvarSlet
 7. Kære Louise,
  Hvor er jeg glad for at jeg faldt over din blog. Sikke et fantastisk hjem og familie du har - er selv småbørnsmor og kan bestemt identificere mig med sygdom og mangel på timer. Er dog helt betaget over alt det du når!
  Glæder mig til at følge dig/jer!
  Kh Sarah

  SvarSlet
 8. har postmand Per været forbi - venter spændt på billeder :)
  Lisa

  SvarSlet
 9. ej det grønne tæppe er bare helt fantastisk, der har du været heldig :)
  og mandariner! dem må jeg også snart have fat i.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...