søndag den 9. oktober 2011

Hyacinttid :-) eller hva??

Er det for tidligt??? Jeg kan ikke helt finde ud af det :-) Men imorges stod jeg i plantorama, var hurtigt forbi, der skulle findes en lille indflytter plante til min mands søster, vi var inviteret på brunch.

Men så der, midt i alle planterne, der stod pludselig et udvalg af hyacinter og juleroser.... Jeg har købt to, og de pynter somend ret godt her hjemme. Især idag hvor brændeovnen er tændt, og der blir hygget indenfor. Det har været en travl weekend, manden har arbejdet og spillet bold, jeg har passet børn... Idag var vi så, som sagt til brunch, og nu, her sidst på dagen, der er der tid til den der rolige weekendstund :-)

Og nårrr ja, så har mandens søster jo den der famøse nabo, hun har dælme mange fine ting i gemmerne, og jeg måtte altså en tur ind forbi idag. Jeg fik også fine fine ting med hjem. Til ok pris synes jeg også.

Hvordan er jeres weekend ellers gået??

17 kommentarer:

 1. Wow! Nogle fine ting, du fik dig der :) Elsker Mumi-kruset! ønsker mig så meget sådan et/flere :)

  SvarSlet
 2. Anna - Ja det var ret fine ting, mumi kruset er dog ikke gammelt, men det var lidt billigere end i butikkerne... jeg vil også MEGET gerne ha flere, dette var min første i samlingen... der kommer snart flere til kan jeg mærke :-) :-)

  Lisbeth - ja det var fint, der var 4 underkopper og den lille flødekande her, jeg vidst ik lige hva jeg sku med 4 underkopper, så det blev til en, den kan så brilliere med et bloklys istedet:-)

  SvarSlet
 3. hmm prøver lige for 10 gang at skrive at det klart er hyacinte tid da mine fra sidste år er begyndt at spire... (ved ikke lige hvorfor mine kommentare ikke går igennem...)

  SvarSlet
 4. PS. En hyacint i en rå potte det er super cool: forår, efterår og vinter. Så det er ikke spor for tidligt! :-)

  SvarSlet
 5. Naiiii.... Hyacinter :) De er altså fine og dufter så skønt... Jeg synes ikke det er for tidligt. Har selv lige købt mandariner - det er totalt julet for mig!
  Og sikke fine køb, du har gjort dig... Den mummikop har jeg ikke - det er da en fejl :)
  Det ser da også bare så hyggeligt ud med duploleg - sådanne søndage er altså slet ikke tossede!
  Kh - Betine

  SvarSlet
 6. Åhh den lotus har jeg kigget længe efter.

  SvarSlet
 7. Joo vi må vist indse det er ved at være hyacinttid. Det er nu også hyggeligt! Det minder mig sådan om indendørshygge, stearinlys og hjemmebag :-)
  Sjovt, da jeg så de nye Katvig print, tænkte jeg på dine piger. De er jo lige dig! Må vist hellere have en dragt eller body til Filuca i de fine farver:-)
  Her har vi hygget indendøre hele dagen. Det har regnet og blæst hele dagen og Silas er småsyg, så vi har bare hygget herhjemme.
  God aften!

  SvarSlet
 8. cs- det var da mystisk, men godt det lykkedes :-)
  Ja hyacinter er bare hyggelige.

  Lisbeth - ja rå potter er også det eneste rigtige for mig, der kan godt snige sig lidt nyt ind hist og her... Men de rå, de består bare år efter år.

  Betine - Mandariner, ej hvor cool, hvor kan man dog få det henne, jeg vil købe det som det første imorgen.... Og mumi koppen, kan det nu os passe, du har da dem alle i den smukke samling der:-) Og jeg der bare gerne vil eje et par stykker, men man skal jo starte et sted.
  PS. super fede lapper du er igang med at sammensætte, det blir det helt vildt fedt det tæppe du har gang i :-) :-)

  Natanja - Er det den lille flødekande du har kigget efter??

  Julie - Ja ik, det er så hyggeligt, dog betyder det jo også at sidste fase af min barsel er skudt igang... det har jeg altså ret svært ved lige at overskue.... Og ja, da jeg så katvig katalog for et par måneder siden, der lagde jeg bevidst penge fra til lige præcis det print, jeg var top forelsket, det er SÅ fint til pigerne... og ikke mindst Filuca, en heldragt på henne ville da være SÅ BEDÅRENDE :-)

  SvarSlet
 9. Jeg er også elle vild med dine rå potter til blomster. Det ser hammer godt ud.
  God aften.
  Hilsner fra Lisa

  SvarSlet
 10. Jeg syntes det er hyggeligt med hyacinter - og det kan jo kun blive jul hurtigt!! :-) de pynter fint!
  Sikke fine fund du har gjort også

  Ha en dejlig søndag
  Frk.Munk

  SvarSlet
 11. Jeg elsker når hyacinterne kommer, så går man den hyggelig tid i møde...

  Ha´en dejlig dag.

  Knus Susi

  SvarSlet
 12. Lisa - tusind tak :-)

  Frk. Munk - Ja jul er bare VILDT hyggelig, men i år har jeg det lidt ambivalent omkring den, for det blir min sidste måned på barsel, og det har jeg så svært ved at forholde mig til.... Men ja, lækre kup, er også ret glad for dem.

  Susi - Ja det gør man bare, men som jeg skrev til frk. munk... så er det også lidt svært for mig i år....

  klem

  SvarSlet
 13. Hej Louise,
  hmmm min mail driller åbenbart også for den vil ikke sende...
  Jeg var på posthuset fredag med tæppet, Så du skulle gerne få brev idag om at pakken er ankommet. Men du får lige et forsendelsesnr: 00157059830000298902.
  Kh Ulla

  SvarSlet
 14. Hej Ulla

  Nå for søren, så er det da en go mix for os at få fat på hinanden... :-) Godt der er blogvejen... smiler.... Men super fedt, så vil jeg i den grad glæde mig til at ku hente det idag... Lad mig høre hvis du en anden gang sys du har et tæppe for meget... smiler

  Go dag

  SvarSlet
 15. ih jeg elsker også hyancinter, synes aldrig det kan blive for tidligt ;)
  og sikke nogen fine ting du har fået hos din nabo, gid jeg havde sådan en!

  SvarSlet
 16. Ja det er den flødekande - du har godt nok været heldig :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...