onsdag den 19. oktober 2011

Jeg har flyttet lidt om....

I vores stue.

Vi har et stort ønske om at skifte sofaen ud med en chaiselong, og så måske få en eames gyngestol (eller bare en kopi) af den... Men det er  jo ikke noget man bare sådan lige gør.

Skulle vi dog være så heldige, at vi på et tidspunkt får sparet sammen til 'en, så skal den ene af stolene ud af stuen.

Jeg har derfor fjernet den, og flyttet lidt rundt, bare for at se, om vi kan vænne os til kun at ha den 'ene. Jeg ved godt en chaiselong skaber flere siddepladser, men det er bare ik så fedt med gæster der sidder på ræd og række.... Eller???

I der har en af de her skønne sofaer, må gerne komme med input hvordan i gør når i er flere end bare jer....

Vi har bare den der forestilling om, at en chaiselong skaber familiehygge mere mere end en alm. sofa.

Nå, men sådan her ser her ud nu, nogle ting fra børnehjørnet kom i stuen, så der er også en anelse flyttet rundt :-)









Ja der er vidst i grunden ingen tvivl om, at vi er børnefamilie her i huset !!!!

24 kommentarer:

  1. Hej Louise.

    Det ser da bare så hyggeligt ud.
    Hvad med en tre personer´s sofa og en puf f.eks Ektorp fra Ikea.
    Det har vi selv og nyder der er ekstra sidde plads på den måde.
    Og ellers har vi den store og lille stol i serien.
    Før havde vi også en toér ,men det fyldte bare alt for meget i vores stue.
    Som jeg har skrevet mange gange før, så elsker jeg bare alle dine skønne farver.

    Ha´en dejlig dag.

    Knus Susi

    SvarSlet
  2. Altså Louise, jeg er vild med din indretningssans..bare du dog boede i nærheden, så havde jeg inviteret dig på kaffe, kage og foreslag til indretning.
    Chaiselong´er...hmm vi har ikke en, men vores venner har og måske er den god når de bare er dem selv, men som gæst er det ikke fedt, at ende ude på "den lange" uden rygstøtte. Og man sidder kun én derude, så jeg synes man får mindre siddepladser i en chaiselong. Men helt sikkert fedt, at have "dan lange" når det er til filmhygge.

    SvarSlet
  3. Ihh det hjem altså.... har kun en kommentar, du/I bor så LÆKKERT ....jeg bliver så glad af at se på billederne, de glade farver;)
    Flyder sofa hmm.... jeg duer heller ikke til, at sidde på rad og række, men det er nu en hyggelig sofa;)

    SvarSlet
  4. Hej Louise.
    Hvor ser det godt ud :-) Synes ikke det gør spor at den ene stol er kommet ud af stuen. Jeg er vild med jeres stue og spisestue. En fantastisk konbination af nyt, gammelt og en masse farver. En fryd for øjet.
    Kunne se på dine tidligere indlæg, at du har været i Randers for at besøge Den lilla appelsin. Hun bor ikke så langt fra hvor vi bor, så det er da lidt sjovt. :-)

    SvarSlet
  5. Jeg ville rigtig gerne have en sofa med chaiselong på, men i øjeblikket har vi en 3'er og en 2'er som jeg har stillet i vinkel. Det vil sige at 3'erens ene ende går op af armlænet på 2'erens....øhh er det til at forstå? Ellers kan du se det på min blog under indlægget "Glædeshyl og sofamarathon"....
    Lækker indretning by the way

    SvarSlet
  6. Hvor er det et fint, stilfuldt og farverigt hjem du har. Jeg har lige et spørgsmål... Den plade som du har liggende ovenpå radiatoren, ligger den løst ovenpå eller har du sat den fast lidt over radiatoren?
    Hilsen Line.

    SvarSlet
  7. Herhjemme overvejede vi også en chaiselong, men endte med at købe en puf til sofaen i stedet. -Og det har vi ikke fortrudt! Vi bruger den til at smække fødderne op på, som sofabord med en bakke på og som ekstra siddeplads, når vi har gæster. Perfekt når man som os bor lidt småt.
    Kh. Stine

    SvarSlet
  8. I bor super lækkert... især er jeg vild med jeres sofabord... :o)

    SvarSlet
  9. iiih jeg vil bo som dig!! Det er simpelthen så hyggeligt....elsker alle dine farver :D

    SvarSlet
  10. Hej Louise.

    Kig lige ind her, der er rigtige mange fine ting på tilbud i lige din stil.
    http://girliehurly.dk/group.asp?group=81

    Knus Susi

    SvarSlet
  11. Hvor bor I hyggeligt hjemme hos jer - masser af glade farver :)

    SvarSlet
  12. Jeg synes jo hverken du har brug for ny sofa eller Mr Eames. Dit hjem har personlighed og ser så hyggeligt ud :-) mon dine gulve er svære at holde rene og slidstærke nok? Overvejer selv hvidt gulv.

    SvarSlet
  13. susi - tak for linkt til den hjemmeside, der er meget fint da :-) især er jeg vild med de knager hvor der sidder en fugl på. dem ville jeg godt ha haft. Men øv, så er portoen 65 kr, det sys jeg var lige dyrt nok....

    Ang. Sofa så havde vi sådan en hvid en før den vi har nu.... Og jeg er nok ikke så meget til den stil mere. Det må godt være lidt mindre flæset, hvis du forstår hvad jeg mener... Og så ikke hvidt. Vores stole i stuen nu, de ligner noget der er løgn... ha ha...

    Ulla, ja det ville da ellers ha været hyggeligt.... Og det du siger, det er præcis den bekymring vi lidt har... MEN, man skal selvfølgelig ikke købe et møbel efter sine gæster, dog må de jo godt sidde behageligt når de nu er her :-)

    Dorte - tak tak tak tak :-)

    Line - Ja vi er også ret godt tilfreds, Jesper sys også det var fint nu hvor han er kommet hjem... vi har haft det sådan før, men ikke helt på samme måde.... Jeg har aldrig været i den appelsin, kun handlet med hende via nettet... :-) Men hun virkede rigtig sød.

    Sarah - jo jo jeg er med, dog har vi ikke plads til to sofaer, så vi skal ha fundet en slængeløsning til os begge :-)

    Line - det er en meget tung marmorplade der ligger oven på, og der sidder sådan nogle jerndimser som der nok er meningen der skulle sidde skruer på, men det gør der ikke, så egentlig ligger den bare løs der på. Og så har vi selv malet den hvid... De var her da vi flyttede ind.

    Stine - Ja jeg kan godt se hvad du mener, men egentlig gir det jo samme effekt, hvis puffen så står der istedet for en stol, så er den heller ikke super gæstevenlig :-) Og vi har ikke plads til både en stol og en puf... Nu må vi se, det blir ikke købt imorgen alligevel :-)

    Pi - tak skal du ha, sofabordet er et gammelt spisebord jeg selv har malet benene på, og så har jesper savet det ned.

    Mette Kathrine - jeg kender godt det med at man gerne vil flytte ind hos andre bloggere, jeg ku også meget hurtigt flytte hvis jeg måtte... der er mange smukke hjem der ude :-) Men godt vi jo kan inspirere hinanden.

    Helle- tusind tak skal du ha

    SvarSlet
  14. Kreativista - Jeg kan godt se hvad du mener med både sofa og stol.... og jeg føler også nogen gange jeg kan være på vej til at bevæge mig lidt for meget ud i mailstream..... Og nu får vi se, det er heller ikke sikkert det blir til noget som helst.... Men et eller andet større lænestol og noget til fødderne, det er vi nødt til at eje..... OG OG OG, så skal Julie kreere os en stor lækker sækkestol til stuen også :-)

    SvarSlet
  15. Hvor ser det hele bare fint ud. Nu spørger du jo mht. chaiselong... Vi har ikke en. Men som sælger i en møbelforretning, kan jeg forslå jer at købe en fx. 3 pers. eller 4 (hvis I har plads) og så en ekstra puf i samme stof som sofaen, som så kan sættes til en af sæderne på sofen, og vupti så har i en chaiselong. Når i så har gæster så kan puffen bruges som ekstra siddeplads, og alle pladser i sofaen udnyttes :) Kan klart anbefale en modul-sofa, som i kan bygge op helt efter jeres ønsker og størrelse :)
    Puha sikke en smøre, hva´. Nå men man er jo sælger ;)
    God aften.
    Kh.

    SvarSlet
  16. Hvor bor i fint, jeg er helt og aldeles total vild med det lille grønne skab...
    mvh. "fruen"

    SvarSlet
  17. For ei flott stue du har!! Herlig fargerikt :)

    SvarSlet
  18. ÅÅh du har sådan et fint hjem. ville sådan ønske jeg ikke havde gulvtæppe. Elsker din stil :D

    SvarSlet
  19. det er blevet fint - jeg kan godt li´ at det ikke er så symmetrisk - altså at du har taget den ene stol ud... jeg ville helt klart tænke på hvad I har brug for - gæster har man jo som regelt til mad og ikke til fjernsynskigning ;)

    SvarSlet
  20. Vilket fint hem du/ni har! :)

    SvarSlet
  21. Skønne billeder!
    Jeg synes I skal go for it med chaiselongen. Vi har en stor en fra Ilva, hvor vi alle kan slænge os i. Det tror jeg ikke I vil fortryde. Og Eames gyngestolen er også skøn. Vi har været så heldige at få den i barselsgave af mine forældre:-)

    SvarSlet
  22. Lene - tak for rådet, alle råd modtages meget gerne, og vi lytter til dem alle :-)

    Fruen - Jeg er også meget glad for det :-)

    Randi - Tusind tak :-)

    Joan - Tusind tak skal du ha, det var søde ord... Men du bor nu også ret så fint :-)

    Christina - ja jeg kan også godt li at symmetrien er lidt forsvundet.... har bare så meget lyst til forandring fortiden...

    Rosa - tusind tak

    Julie - Det lyder som en lækker sofa, kigger på bloggen om jeg kan se den.... og hvor heldigt med sådan en barselsgave da... MUMS....

    SvarSlet
  23. Louise, det ser bare så godt ud! er så fedt med alle de farver og mønstre.
    Vi ønsker os også en chaiselong, og det er simpelthen fordi vi mangler plads i forhold til den sofa vi har nu og fordi den er gammel og slet ikke passer i vores stil mere.
    Jeg synes I skal gå efter hvad I har brug for til daglig og ikke hvordan det bliver til gæster.

    SvarSlet
  24. Aaaaw, I so LOVE LOVE LOVE your blog and your home! Unfortunately I don't understand a word, but I felt in love with your pictures! This is so absolutely fabulous how you live! I love the colors with all the white furniture! Can't get enough ;)

    Love,
    Hanna

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...