torsdag den 13. oktober 2011

Nyt pudehalløj i sofaen

En lille rolig stund har jeg her til formiddag. Igår var hæsblæsende..... alt det fødselsdagsarrangeren... Idag blir lidt mere afslappet. Jesper fylder 31, og i aften kommer bare lidt familie, og så skal vi ha rigtig dejlig mad....

Så nu har jeg lige fået tid til at prøve at lave nyt sofahjørne, som jeg længe havde ønsket.... Jeg havde jo drømt om at få det hyggeligt ligesom hos Christina , og med de nyankomne puder fra hendes hånd, så er det egentlig lykkedes ganske godt.... En pude og tæppe fra Julie har selvfølgelig også fået sin plads, og så nogle af min mors er nu rykket i sofaen..... Det gør naturligvis at det fine sofahalløj i vinterhaven nu er lidt spoleret..... Så der skal nok bestilles lidt nyt der ud til.... Men nu ser her i hvert fald sådan her ud, og jeg synes det er SÅ fint :-)


Og så har jeg fået en gave af min søde mand.... Og de er fine synes jeg :-)

18 kommentarer:

 1. Ej hvor er det nogle fine skilte. ha en dejlig dag

  SvarSlet
 2. fine puder ;) og fine skilte :) og läkkert sofahjörne... tak for din söde mail, jeg vender tilbage när jeg er tilbage...

  SvarSlet
 3. Dejligt sofa hjørne, hvor man ikke kan andet end blive glad for alle de farver ;)

  SvarSlet
 4. Det ser hyggeligt ud med alle de farver i sofaen - det er indbydende og kaste sig ned i :-) tillykke med manden - håber i får en god aften :-)

  SvarSlet
 5. Det ser super godt ud, Louise!! Og tillykke med manden. Håber I får en skøn dag!

  SvarSlet
 6. tak tak, jeg synes også selv det er rigtig hyggeligt... dejlige farver, perfekt her i efteråret... især lige idag hvor solen bare står direkte ind af vinduerne :-)

  Og tak ang. Jesper, ja nu skal vi fejre ham i aften, har lige været ude og handle ind til det:-)

  SvarSlet
 7. Du har indrettet jeres sofahjørne rigtig hyggeligt synes jeg- jeg er især helt tosset med de fine tæppe i mange farver og den lilla pude på billede 1.
  Er du begyndt at ligge billeder ind på en anden/ny måde? Jeg kan ikke længere zoome ind på dine billeder længere :/

  Tillykke med manden din i dag :)
  Elsker din blog.
  Hilsner fra Lisa

  SvarSlet
 8. Hej... :o)
  Hvor er det bare blevet fint og hyggeligt i jeres sofa... :o)
  Især er jeg vild med den stribede pude med den store blomst på - hmm det er vel ikke sådan at du vil fortælle hvor du har den fra?... :o)

  SvarSlet
 9. Tillykke med manden, jeg håber i får endnu en god fødselsdags dag Ü
  Hvor får man dog bare lyst til at kaste sig ned i alle de skønne puder og så bare hygge - så fint louise!

  God dag
  Kh Maria

  SvarSlet
 10. ps. vildt lækre gaver du har fået af din mand, skal de sidde på den samme dør, hvis altså det er en dør de skal sidde på? :-)

  SvarSlet
 11. Lisa - næææ jeg har ikke lavet noget om i forhold til at lægge billeder ind, men det kan da være blogger har ændret sig... Aner det ikke... har tænkt mig snart at sætte mig lidt ind i det der picasa halløj... Og ja, Christinas puder er ER bare smukke.

  PI - Mange tak, jeg synes også det er rigtig lækkert.... Puden du snakker om har jeg købt i box de luxe i århus. Den var faktisk på tilbud for lidt tid siden så jeg:-)

  Maria - Tak... jeg ligger også henslænget her lige nu, Neel sover :-) Men om lidt skal jeg igang med at skræller en pokkers masse kartofler til noget bagt kartoffelmos.... Og ja, skiltene skal sidde på samme dør, badeværelsesdøren... skal bare lige ha fundet ud af hvordan, for i og med de er håndlavet, så er de ikke helt lige i porcelænen, så jeg er bange for at skruer vil kunne knække dem... Men nu må vi se.

  SvarSlet
 12. Tillykke med manden. Sikke mange fine puder du har og skønne farver :)

  SvarSlet
 13. Sidder lige og kigger på din blog endnu en gang, og mine øjne er ret vild med den lilla pude med blomster på 2. sidste billed? Hvor har du mon den fra?
  Hilsner fra Lisa

  SvarSlet
 14. Nu er jeg slet ikke i tvivl om hvad min store oldemorsfirkant skal bruges til :)
  Det ser kanon ud søde Louise!

  SvarSlet
 15. Uhh jeg har lige fundet din blog;) Nøøøøj hvor bor I lækkert, sikke en total fed stil. Og her sidder jeg og tænker, jeg er simpelthen bare nødt til, at "stjæle" nogle af dine ideer med knald farver på boligen....utroligt hvad farver gør. Jeg bliver helt glad når jeg ser dine farver;)

  SvarSlet
 16. Helle - tusind tak, til begge dele :-)

  Lisa - de to puder har min mor syet, stoffet er købt på trendsales :-)

  Binemor - Tusind tak, ja den er vidunderlig den pude.... har næsten lyst til at sove med den :-)

  Dorte - Velkommen til, dejligt du finder vores hjem inspirerende :-) Det er altid dejligt at høre.... Men pas på, den ene farver tager pludselig den anden, det kan blive dyrt... jeg taler af erfarring :-) Go weekend

  SvarSlet
 17. hvor er det fint! det grønne tæpper samler ligesom alle farverne, rigtig flot.
  Det wc skilt har jeg også, har bare endnu ikke fået sat det op endnu ;)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...