torsdag den 27. oktober 2011

Små vilde dyr........ & lidt til salg

Er flyttet ind i vores hus... Eller det vil sige, de er ikke helt flyttet ind endnu. Pt figurere de bare som samle-selv sæt i A4 form. For noget tid siden fik jeg samlet uglerne fra samme firma. Det er Mibo der laver dem. Men jeg ville rigtig gerne have nogle flere af dem, det lykkedes mig bare ikke at finde dem på nogle danske hjemmesider..... Men så pludselig stødte jeg på dem HER - de har dem allesammen.... Puha det var svært at vælge... Men jeg valgte de vilde dyr, min mor valgte et lidt mere efterårstema med ræve:-)

Er de ikke bare fine....Og så er der sket noget ret hyggeligt i mit vindue..... En pelargonie er sprunget ud. Jeg var ellers helt sikker på at det var slut med dem.... Men for lidt tid siden døde der en plante i mit stuevindue, så jeg tog en lidt halv trist pelargonie ind udefra, og pludselig, ja så ser den sådan her ud :-)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Og så lige noget helt andet, jeg sælger min danefæ jakke, det er en str. S, og den er kun brugt ganske få gange, hvis nogen har interesse så send mig en mail på ltjo79@hafnet.dk, nypris er 1299, bare kom med et bud.....      


8 kommentarer:

 1. Hvor meget plads er der til barmen i din jakke?
  Jeg er usikker på om det er der jeg får problemer.....

  SvarSlet
 2. Hejsa

  jeg bruger en str. 75 D nogen gange E, og den kan lynes på mig, men den sidder noget til.... Kan du vurdere ud fra det??

  KH Louise

  SvarSlet
 3. Øv høne så bliver den for lille, gad den elleres ret godt. Den er SÅ FED!!!!!
  Held og lykke med salget.

  SvarSlet
 4. Hej Louise.. Har du set der er 20% inde på trendsales, brugeren hedder Mailundsmykker/mailunddeluxe og sælger også alle de forskellig dyr, de er bare så fine. Måske det er lidt for sendt nu du har købt dem :) Rigtig god dag. Kh Janni

  SvarSlet
 5. Det var ærgeligt, man tak :-)

  SvarSlet
 6. De er så fine de dyr, jeg har købt uglerne og jule-dyrene inde på Mibo - fin og hurtig service. Det er en fed jakke du har til salg, men da jeg er en frodig dame, dur det ikke desværre :)

  SvarSlet
 7. Den er også rigtig fin:-) Og den er allerede solgt. :-)

  SvarSlet
 8. Sikke nogle fine dyr - er de svære at samle?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...