lørdag den 19. november 2011

Nu juler vi udenfor...

Manden og jeg har haft de sidste 24 timer alene. Det var meget tiltrængt efter 4 måneder uden 'en eneste sammenhængende nattesøvn. Så igår fik vi Mc d mad kl. 16.00, lånte en film af naboen og gik til køjs kl. meget tidligt. Vi sov 11 timer i streg, kun vågen et par gange for at vende sig og sove videre. GUD hvor var det dejligt.

Tak mor og far for denne velsignede nattesøvn.

Idag har vi været lidt mere produktive. Jesper lavede æg og bacon til mig imorges, så gik vi en dejlig lang tur. I eftermiddag var Jesper i haven og jeg fik støvsuget..... og til slut, der kom julelysene op udenfor.

Ihh hvor er det hyggeligt. Neels dagplejer har haft det hele sidste uge, og hver morgen har jeg tænkt, nu må vores altså op... Og idag skete det.

Det er svært at tage billeder her i tusmørket, men jeg har gjort mit bedste, håber i fornemmer den hyggelige stemning, der nu er udenfor vores hus.

- Og NU VIL VI HENTE PIGERNE.

Go lørdag til jer alle.


10 kommentarer:

  1. Ser mega hyggeligt ud! Åh hvor dejligt for jer med en tiltrængt børnepause med nattesøvn:-)

    SvarSlet
  2. Så hyggeligt :) Noget af det bedste ved den mørke tid

    SvarSlet
  3. Hvor ser det bare godt ud med lysene og super at I fik noget voksentid og var gode ved hinanden :)

    SvarSlet
  4. hvor ser det bare hyggeligt ud :) jeg elsker også lyskæder. Den vi har haft udenfor gik desværre til her i vinters og har ikke fået købt en ny endnu, øv!

    SvarSlet
  5. Julie - JAAA det var SÅ tiltrængt... er dog lidt trist ved tanken om der nu er evigheder til igen....

    Karina - ja det er rigtig hyggeligt... sætter lidt julestemning ind i en.

    Helle - Det var SÅ skønt... ville ønske vi havde lidt flere af den slags aftener.

    Marie - Hvor øv, heldigvis er de dog ret billige alle steder lige nu :-)

    SvarSlet
  6. Neeej hvor ser det mega hyggeligt ud! Og hvor må det ha' været skønt, med så lang en uforstyrret nattesøvn. Ahh... :-) Sødt af dine forældre i øvrigt. :-)

    KRAM

    SvarSlet
  7. Nøj hvor hyggeligt med julerier uden for. Vi er også så småt igang.
    Og ja nattesøvn er tiltrængt. Min datter fylder 5, og hun sove som en drøm da hun var bebs, men jeg har stort set ikke siden hun blev født fået mere end 5 timer i steg, fordi hun stadig vågner om natten, nu er det så bare, dyne, vand, jeg har drømt osv ting der skal ordnes, og er jo hurtigere klaret end da hun skulle have mad som lille, meeen ville såment bare sige at jeg ved hvor meget sådan en nat uden børn betyder :)
    Rigtig god søndag

    SvarSlet
  8. Årh mand - hvor er I heldige sådan at få lidt nattesøvn... Viola holdt mig vågen fra 1-05 natten til i går, hvor vi så havde pædagogisk dag på mit arbejde, så jeg var bare fuldstændigt baldret... SUK. Jeg glæder mig simpelthen så meget til når der engang er noget, der hedder ordentlig nattesøvn igen.

    Det ser bare SÅ hyggeligt ud med lyskæderne hjemme hos jer... Det er superfint med dem på gelænderet ind til huset... Jeg kan forestille mig at det bare ser vildt idyllisk ud, når der er sne :) Vi er også gået i gang med at jule udenfor - jeg elsker at kigge ud på alle lysene :) Og så har jeg købt sådan en paddehattelampe til udenfor. Ai. Den er fin...

    Rigtig god søndag til dig.
    Klem

    SvarSlet
  9. Lækkert med lidt lys i den mørke tid ^_^

    God søndag - klem

    SvarSlet
  10. Hvor ser det skønt og hyggeligt ud :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...