mandag den 2. januar 2012

HELD.... Måske


Her mellem jul og nytår har vi været lidt heldige, sys vi i hvert fald selv.... Jeg vandt den fine juletræskonkurrence hos byogmy, og sørme om ikke min mand har vundet lidt penge i poker.

Jeg selv er ret så meget imod den slags, men sådan en fodboldmand som ham, han kan altså godt li det, jeg ved ikke om det er noget der ligger i en fodboldspillers gener, men i hvert fald, så er der mange af dem der rigtig godt kan li det. Han har dog aldrig spillet det særlig meget, så det er ikke noget vi har været uvenner over eller noget:-) Men da der på et tidspunkt kørte rigtig meget poker på zulu, der så han altså virkelig meget af det.

Men her i juleferien, der sad han så og spillede lidt på en Poker side. Og sørme om ikke det gav lidt gevinst, det er ikke meget, det er ikke noget vi kan skabe os tossede over, men lidt kom der....
Og jeg må sige, december har virkelig været dyr.... Januar blir ikke meget bedre, min far fyldte år d. 30/12, lille Neel gør d. 6/1 og min kære mor gør d. 20/1.... Så ja, det var vidst i virkeligheden ret så kærkommen med en lille gevinst. Nu holder vi på den, og spiller den ikke op :-)

Hvad sys i andre egentlig om poker????

10 kommentarer:

 1. Hvor dejligt for jer!! Personligt er jeg ikke den store fan af poker. Jeg er nok egentlig bare lidt 'gammeldags' og bryder mig ikke om at satse penge. Heldigvis kan min mand overhovedet ikke finde ud af poker, og vi har ikke rigtig nogle penge at lege med, så det er ikke et issue. Men har man råd til det og kan finde ud af det, kan jeg godt forstå, hvis man kan blive lidt bidt af det!
  Elisabeth

  SvarSlet
 2. Hej Louise,
  Hvor dejligt med lidt "side"-gevinster her i januar :-) Jeg må indrømme at jeg var TOSSET med din nye header med hjorten, den var SÅ fin :-)
  Hvor/Hvem har lavet den fine pude Merle sover så fint på i dit forrige indlæg?
  Kærligst Maria

  SvarSlet
 3. Elisabeth - ja det var super heldigt.... men bestemt nok også en engangsoplevelse :-) :-)

  Maria - Ja den var fin, men ikke så fin som denne, sys jeg i hvert fald. Den var lidt for dyster for mig.

  Puden har Julie lavet, hvis det er den runde hæklede du mener. Julies kreablog hedder hendes blog. Hun har lavet meget fint i vores hjem:-)

  SvarSlet
 4. Ja, det har du egentlig ret i, den er også smadder fin din nye :) åhh tænkte måske nok det var hende, mailer hende med det samme, den er så fin, hun har også lavet et par lækre sager til mig efterhånden :)

  SvarSlet
 5. Hej Louise.

  Tillykke med gevinsten det var da dejligt ovenpå en dyr December:-)

  Jeg har selv en stor søn, som elsker fodbold og poker.
  Men ind imellem må jeg indrømme, at jeg lige må hæve stemmen, når han oddser og spiller poker lidt for meget.
  Men jeg tror faktisk han er rimlig god til at styre det.
  Er bare så bange for det går over gevind.
  Derfor holder jeg øje:-)

  Men omvendt så ved, jeg han hygger sig rigtig meget med alle vennerne.
  Og de fleste gange smider de et beløb i en pulje, så de ikke går helt fallit.
  De ved jo allesammen, at det er svært ikke at lade sig rive med.
  Jeg selv elsker den enarmet, når vi er ude at sejle.
  Så jeg ved man skal styre sig.

  Godt Nytår.

  Knus Susi

  SvarSlet
 6. dejligt, tillykke med det! Jeg synes poker er fint, men har svært ved at forstå hvordan nogen kan leve af at spille det på nettet!!

  Men som hobby er det da fint, så længe man ikke går helt i underskud og bruger alle sine penge på det. Det må jo være op til den enkelte.

  SvarSlet
 7. Maria - ja hun er super dygtig... hvad har hun mon kreeret til dig??

  Susi - tak og også rigtig godt nytår til dig... Håber din aften forløb roligt som du ønskede:-9

  Nu er det et ret lille beløb vi snakker om her, så der er ingen krydstogt eller andet spændende på vej her... men en lille ting eller to køber vi nok, og siger det var gaven til os:-9

  Mette Kathrine - det var også bare en engangsforestilling her, der ga lidt held... så vi stopper mens legen var go :-) :-)

  Godt nytår til dig

  SvarSlet
 8. Det er så skønt at være heldig en gang imellem!
  Tillykke med det :-)
  Dejligt for jer!

  SvarSlet
 9. Dejligt med lidt held indimellem. Min kæreste spille også poker indimellem. Synes det er helt ok så længe det ikke tar overhånd og man kan tåle at tabe det man satser!
  Kh Tina

  SvarSlet
 10. Tillykke med gevinsten, håber I finder noget godt at bruge den til;(. Knuz fra mor

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...