mandag den 23. januar 2012

Hjælp min forelskelse.....
Jeg har jo så ALTSÅ forelsket mig i de her broderede årstids billeder, i hvert fald de her to udgaver.... MEN, hvor er de dog ikke nemme at finde.

Så nu er det jeg må se om blogland kan hjælpe mig, er der nogen af jer der har stødt på dem for nyligt, eller måske har et stående som bare samler støv?? For så må i altså endelig sige til. Bare 'en af dem ville pynte SÅ fint på min lille tapetvæg :-)

Nederste billede, ja det er bare et billede af en blomst midt i alle møbelsamlingerne her i hytten, alting står jo ovenpå hinanden og så ovenpå hinanden en gang mere :-)

15 kommentarer:

 1. Hvor er de bare flotte! Kan man ikke tegne mønsteret af og brodere selv?
  Kh Stine

  SvarSlet
 2. Hej Louise

  Prøv at se her: http://missads.blogspot.com/2011/08/nrbilleder-af-mine-sknne-broderitrer.html

  Det er et Eva Rosenstand mønster, men det ser ikke ud til at man kan købe det mere - men du kan jo skrive og spørge. Men du skal finde nogen, der kan brodere det for dig - eller være heldig i en genbrug. Men fantastisk historie om den broderiforretning, hvis du læser på deres hjemmeside.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Uh!! Dem har de haft i min genbrugs - skal cykle en tur forbi i morgen og se!

  SvarSlet
 4. Stine, ja de er vildt fine..... men mig og brodere, tror ik helt tålmodigheden holder til det.

  Mette - Jeg kan ikke rigtig finde videre ind til dem der har lavet det.... Men jeg håber så meget jeg er heldig at finde en gammel, dem er der bare mest sjæl over :-)

  Elisabeth, du vil i den grad glæde mig hvis de har dem i din genbrug... Ihh hvor jeg dog glæder mig til at høre fra dig imorgen.

  SvarSlet
 5. de er også bare så fine... der kunne jeg også godt blive forelsket :)

  SvarSlet
 6. Hvor er de fine, især det nederste er jeg ret vild med. Håber du finder det eller nogen kan hjælpe dig med at finde det

  SvarSlet
 7. Håber os du er heldig at få fingrene i dem-hvor er de yndige!!

  SvarSlet
 8. De var veldig fine. Skjønner godt du likte dem. Lykke til på jakten :-)

  SvarSlet
 9. Dem er jeg også bare pjattet med! SUK

  SvarSlet
 10. Av, de er fine - skal forhåbentlig en tur forbi vores guldgruppe af en genbrugs på lørdag, vil meget gerne kigge efter dem til dig, hvis du ikke har heldet med dig inden :-)

  Glæder mig til at se den helt færdige tapetvæg forøvrigt, så fint de tapet du har valgt - er blevet kraftigt inspireret, og er nu ved at beabejde manden, så han er klar på tapet, når vi engang når til at sætte stuen i stand - han er heldigvis ikke helt afvisende ;-)

  Kh Karina

  SvarSlet
 11. Det nederste har jeg jo selv og er evigt forelsket i det. Købte det på Trendsales, hun havde et mere, som jeg ikke købte... det øverste er ret flot, det har jeg ikke set før - håber du har held med at finde dem!

  SvarSlet
 12. Jeg har det øverste og er så GLAD for det!! Det er så sødt, købt for en slik i genbrug... Skal nok holde øjne og ører åbne efter endnu et eksemplar... Happy hunting

  SvarSlet
 13. Meget sød, meget flot farve. Ser meget kawaii.

  SvarSlet
 14. Hej
  Alle fire årstidsbilleder kan købes i broderigorretninger nu som kits man selv skal brodere, så hvis du kender en er det bare at komme igang ;-)
  Er der nogle der ligger inde med et mønster og vil dele?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...