søndag den 22. januar 2012

Tapet og nye blomster....

Idag fik jeg hentet tapet..... Og jeg tror næsten jeg var kommet i "himlen". Det er Anita jeg har købt det af, og hold nu op hvor har hun mange fine ting. Og det farligste af det hele er, at hun faktisk bor i Vejle - som er lige rundt om hjørnet for mig. Jeg fik lov at hente idag, så derfor det hele er gået lidt hurtigt..... Ideen med at lukke reolen opstod i onsdags, og idag er der så lukket og sat tapet på.

Jeg købte det smukke blå blomstrede til væggen, og så købte jeg ½ meter af to andre. Det var ikke til at holde op igen, jeg kunne ha købt hele hendes lager.... Altså..... Jeg ved i er mange der har købt af hende, for hun har da bare sagerne :-)

Nå, men jeg fik hentet mit tapet, og på vej hjem ligger så plantorama, det er lidt tid siden jeg har været der, men havde lyst til at kigge forbi idag. Og så havde de fået løg planter i lange lange baner, de er så fine og smukke og skrøbelige. Man har lyst til at plante dem alle sammen i haven. Men der var en i år, en jeg aldrig har set før, ved ikke om jeg bare ikke er så skarp i de løgplanter, men den her, den kendte jeg altså ikke. Men fin fin fin så den ud, så der røg to med hjem af den, og nu er jeg så spændt på at se den spire. En bellis og en opstammet krydderurt blev det også til.

Godt nok roder her helt vildt, også kun derfor jeg viser en halvfærdig tapetvæg, men lidt friske planter hjælper lidt på det.

Håber i alle har haft en dejlig weekend

16 kommentarer:

 1. nøøøj, hvor er det dog noget smukt tapet!!! - og hvor dejligt at se en mand sætte blomstret tapet op;-)

  SvarSlet
 2. Ak hvor ser det brandgodt ud, det er et supersmukt tapet, du har valgt.

  SvarSlet
 3. Uh - du er modig sådan at besøge Anita i virkeligheden :) Hun er godtnok et dyrt bekendtskab på ts... Det er jo min egen skyld, selvfølgelig :)

  Det er så smukt det tapet - det har vi også herhjemme, under trappen i køkkenet, på Viggas værelse og i soveværelset... Jeg kan slet ikke få nok af at kigge på det.

  Glæder mig til at se det færdige resultat hos dig...

  Og sikke nogle smukke blomster... Måske skulle jeg smutte forbi plantorama efter arbejde :)

  Hi hi... Ha´ en dejlig dag!

  SvarSlet
 4. Hvor bliver det altså fint. Bare du ikke kommer til at mangle al den hyldeplads, du nu har lukket af for :-)
  Kh. Kate

  SvarSlet
 5. Hvor er det dog synd og skam at gemme den smukke indbyggede reol væk. Tror det ku være så fedt med det tapet bag hylderne, så er der også knap så meget blomstrende tapet. Sikke smukke blomster du har fundet i plantorama. Kh Camilla

  SvarSlet
 6. Wau flot tapet du har valgt Louise. Ville ønske jeg også havde tapet herhjemme. Min bedre halvdel er dog ret svær at overtale.
  Hilsner fra Lisa

  SvarSlet
 7. Det er da det smukkeste tapet - kan godt forstå du kunne ha' købte hele lageret ;)

  SvarSlet
 8. SÅ Smukt tapet du har valgt Louise. Jeg har også handlet MEGET hos Anita - hun har også de flotteste stoffer! Hendes mand kører forbi Hedensted hver dag, så jeg har fået bragt ud en del gange - det er faktisk også ret farligt;-)
  Jeg kan ikke forstå Camillas kommentar. Ikke så meget blomstrende tapet??? Hvis du ikke ville have blomstrende tapet, så havde du nok valgt noget andet;-) Det fede ved den løsning du har valgt, er netop at man kan udskifte tapet hvis man bliver træt af det, og man kan helt fjerne pladen, hvis man vil ha reolen tilbage.. Jeg synes det er en super god løsning!!
  Var også vild med reolen som den var før, men nogle gange trænger man til forandring!-og når man får noget så smukt som dette at se på, så er det da win win:-)
  Håber du får en rigtig god dag!!
  Kh Michelle.

  SvarSlet
 9. Hvor er det flot. Jeg kan bare ikke overtale min kæreste til blomstret tapet, - hvordan gør du det? :-)

  SvarSlet
 10. Ja jeg vidste i var mange der kendte Anita, det er noget værre noget med hende.... Og jesus, det var ikke godt at høre den oplysning at de kører igennem her hver dag... pis os :-) :-)

  Jeg synes selv den her løsning er rigtig perfekt lige nu, så heldigt for os at vi har gjort det. Nu skete der lidt nyt, og mit "rod" forsvandt for en stund... Og den sidder altså kun fast med et par søm, så det er nemt at få reolen tilbage igen..... Men det kommer den ikke lige de næste par måneder.

  Reolen er faktisk en vi i sin tid selv har lavet, det var den gamle udgang til vinterhaven, så den er ikke sådan gammel og original (som jeg tror mange af jer tror) - Men den ligner ret godt, også i virkeligheden....

  Tapeten er HELT fantastisk, og jeg elsker at kigge på den, MEN.... vi bor i vanvittig meget byggerod lige nu, så det er dog lidt svært at forestille sig det færdige resultat helt endnu.

  Og det med at overtale.... Det var også umuligt her, i hvert fald på væggene, derfor denne løsning kom i stand :-)

  SvarSlet
 11. Kære Louise.
  Sikke et skønt projekt at være igang med. JEg har købt præcis samme taper af Anita, faktisk var det oprindeligt det tapet, der skulle op i vores soveværelse, men jeg fortrød som du ved og istedet skal jeg nu finde andre skønne projekter at bruge det blomstrede lækre tapet til! :-)

  Glæder mig til at se resultatet. Kærligst Dorte

  SvarSlet
 12. Hej Dorte

  Jaaa, er det ik bare fantastisk... Og så har du ikke sat det op... altså altså, sikke mange fine projekter du så har tapet stående til... Jeg ville ønske jeg ku ha haft det i hele stuen da :-) :-)

  Har du mon set min mail??? Dog har jeg vidst fundet hende, så jeg håber der er gevinst :-)

  KNUS til dig

  SvarSlet
 13. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 14. Tina - Ja, tapet er fantastisk, ville ønske jeg ku ha det over det hele, men det er vi åbenbart ikke helt enige om her i huset :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...