fredag den 6. januar 2012

Klatøjet fødselsdagsbarn...
Ja det er vidst overskriften for idag... Øv med dobbelt øv på... Neel har været syg de sidste 3 dage, feber, pyldret og bare slet slet ikke tilpas, og hvor er det bare synd for hende.

Så idag, som er hendes 1 års fødselsdag, ja der er hun så bare slet ikke i hopla.... Hun blev sunget for imorges, og fik fine gaver. Og så blev hun kørt ind til mormor og bedstefar. Jeg skulle jo dælme selv starte job idag..... Heldigvis var det en kort dag, så til middag ku jeg hente hende igen.

Nu ligger hun og putter i barnevognen, og så HÅBER jeg virkelig hun får en go aften og eftermiddag. Mormor og bedstefar kommer til aftensmad, så ikke noget vildt og heftigt. Det kan det lille barn vidst heller ikke holde til idag.

Men et stort tillykke til min lille pige, hvor er det utroligt så hurtigt et år kan gå.... Og alle de ting der sker på sådan et år, det er helt utroligt. Hun er jo et helt selvstændigt lille individ efterhånden :-) Og hurra for det.

Go weekend - 

19 kommentarer:

 1. Tillykke med hende. En 1-års fødselsdag er noget helt specielt. Håber hun vågner frisk og veloplagt op fra sin lur. Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Et stort tillykke til en stor pige! Det er en milepæl når de små poder fylder 1 år.. Hvor blev tiden af? Og hvor er den lille baby som man lå med på maven i går? Eller ja det var jo så ikke i går, men sådan føler man det.. ;)
  Håber hun får det bedre i løbet af dagen og at I får en dejlig fødselsdags dag!

  SvarSlet
 3. Det da bare rigtig øv ja - og så lige i dag;( Og sikke dag os en dag du skal starte på, nu barnet har fødselsdag, os øv.... men nu det weekend, håber hun sover feberen ud og kommer ind og er frisk og fit for fight;) Stort tillykke med hende og ha en super aften med familien;)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med det lille (store) pus - og rigtig god bedring til hende også, håber hun vågner frisk og lidt mere oplagt til en hyggelig aften ;)

  SvarSlet
 5. Rigtig stort tillykke med din dejlige lille mus - jeg håber I nyder dagen, trods klatøjetheden... Det er da godtnok bare ærgerligt altså...

  Jeg fik ikke kommenteret på dit forrige indlæg, men hold op - hvor kan jeg godt forstå du er ked af at skulle tage afsked med din barsel. Jeg savner stadig min - her mere end et år efter den er slut... Måske man skulle overveje en 4´er :)

  Forhåbentlig havde du en god første arbejdsdag - selvom det er træls :)

  Endnu engang rigtig stort tillykke med din lille pige... Tænk sig... Et helt år! Det er stort.

  Knus - Betine

  SvarSlet
 6. tillykke med hende. Jeg kan også huske at min Anna var syg på hendes første fødselsdag, men heldigvis så er det ikke den værste fødselsdag at være syg på. Det er værre hvis man er 5 år. Men øv øv ... god bedring med hende :D

  SvarSlet
 7. Stort Tillykke med Neel det lille pus.
  Det var da synd hun skulle være syg lige netop idag.
  Håber du havde en god første dag på jobbet.
  Og håber Neel snart er på mærkerne igen.

  Ha´en fortsat dejlig dag.

  Knus Susi

  SvarSlet
 8. Tillykke og god bedring med hende :)

  SvarSlet
 9. Stort tillykke med din lille guldklump.
  Kram Anette

  SvarSlet
 10. Stort til lykke med hende Louise :-) Og håber at I får en god aften sammen med hende. Og at første dag på job gik godt?

  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. lille neel er 1 og min store 16 i dag - tillykke til os ;) håber I havde en dejlig dag trods alt :) kh christina

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med din søde Neel, det er vildt som tiden flyver afsted, men det er jo heldigvis som om at de bare bliver dejligere og dejligere! Håber i får en god dag trods sygdom :o) Knus

  SvarSlet
 13. Hej Louise.
  Vasen var ikke sat ned - kun smørrebrættet..
  Jeg ville mægtig gerne være sendebud, men det var det allersidste eksemplar af begge sager :( ØV

  SvarSlet
 14. Tillykke med lille store Neel og pyhh altså, hvor I da også døjer med meget sygdom. Er du så ikke kommet på arbejde endnu mon?

  Rigtig god bedring og god fornøjelse med fødselsdagen :-)

  SvarSlet
 15. Hej.
  Tillykke med din lille pige. Jeg har længe fulgt med på din skønne blog som er fyldt med inspiration! Nu vil jeg gerne høre, hvor dugen du har på bordet i køkkenet er købt? Og evt. mærke?
  Kh. Kamilla

  SvarSlet
 16. Kære alle

  hvor er i bare søde, og tak for alle jeres hilsener til lille Neel.

  Hun var i ok humør et par timer efter hendes eftermiddagslur, og fik også hygget med mormor og bedstefar.... Og så tog hun en go lang nattesøvn kun afbrudt af mad en gang. Det tror jeg virkelig hun trængte til.

  Desværre er hun stadig ikke helt frisk idag, men vi håber det går frem af i løbet af weekenden.

  Kamilla - Velkommen til, dugen er købt i plint i Århus, den koster kun 39 kr. pr. meter, et kup uden lige:-)

  SvarSlet
 17. Forsinket tillykke med hende. Og tak for dine svar omkring Trip Trap'erne - jeg kaster mig ud i det :-)

  SvarSlet
 18. Også tillykke herfra...
  Håber hun blir frisk til mandag, så du kan tage på job med god samvittighed :-) Nyd weekenden

  KH Nina

  SvarSlet
 19. Du får lige forsinket tillykke med din store pige Louise. Håber hun er blevet nogenlunde frisk igen :) Ja det er ufatteligt så hurtigt et år kan gå. Vores trold fylder 2 i morgen, og jeg synes lige vi har holdt etårs fødselsdag...tsk tsk tsk

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...