mandag den 13. februar 2012

Min gave fra idag....






Okay, idag har jeg så haft en af de skønneste dage længe.... Jeg har været til blogtræf, og jeg var kommet laaaannnggttt  væk hjemmefra.

Det var Jeannett , der havde inviteret. Det var bare så hyggeligt. Vi var 7 blogdamer, 6 meget kreative og så mig. Jeg var heldig at være med alligevel, for jeg hyggede mig helt vildt. Jeg er sikker på både Rakel og Jeannett viser fine billeder fra dagen.

Rakel og Jeannett var så blevet enige om, at vi skulle lege pakkeleg, og det var hjemmelavede gaver der skulle medbringes... JESUS tænkte jeg så, hvordan dælen griber jeg den an.... Men det lykkedes dog at frembringe lidt, og her ser i så hvad min gave bestod af. Det var Rakel der vandt min gave, og jeg håber hun blev glad for den.... Godt nok er det umuligt at kreere noget der er bare halvt så smukt som hendes, men jeg tror måske faktisk godt at hun ku li den alligevel :-) Jeg selv vandt hendes, den må i se imorgen når dagslyset vender tilbage. ( Den er super super fin )

Blandt gæsterne var også Mejse , Tina , Christina , Anne og Tina . Det var bare SÅ hyggeligt at møde jer alle, og jeg håber sørme det må gentage sig igen en anden gang. Tak fordi jeg måtte være med :-)

----------------------------------------------------------

Og så må jeg lige tilføje, billederne her, de er taget på det nystøbte gulv, synes lige det var fint som baggrund... Kan i li det??

11 kommentarer:

  1. det ser rigtig godt ud!! Uh det var da et blogtræf jeg godt lige ville have deltaget i, det så hyggeligt ud (jeg har set billeder hos de andre). Super ide med pakkeleg :D

    SvarSlet
  2. Tak i lige måde, det var super hyggelig at møde dig, jeg er glad for at du gad tage den lange tur. Din gave var super fin, virkelig fine sager, som jeg tror alle ville være blevet glad for at vinde. Dit gulv jaa det er jo lidt svært at se på billedet, men jeg glæder mig til at se det færdig ;)

    SvarSlet
  3. Fin gave! Mange tai for i dag - det var superhyggeligt.

    SvarSlet
  4. Mette Katrine - Det var bare en af de bedste dage jeg længe har haft, så godt for sjæl og humør :-) jeg nød hvert sekund.

    Jeannett - Ja den gave var da egentlig lidt ok, det synes jeg også... Den faldt da ikke helt uden for rækkevidde :-) :-) Jeg er også top glad for min, det var en super go ide.... OG JEG KØRER GERNE IGEN.

    Christina - Selv tusind tak for idag, er SÅ glad for min stage, den pynter i vinduet med lys allerede...

    SvarSlet
  5. ÆV troede lige det var en give away! Det er bare nogen super fine ting. Og du kan bare det der med farver og sammensætning, alt er så appetitligt.
    Tak for dejlig inspiration

    SvarSlet
  6. Mange tak for en skøn dag, Louise!!! Det var dejligt at møde dig irl :)
    Jeg håber det gik sådan nogenlunde nemt at finde hjem til Hedensted! ;)
    Kh Tina

    SvarSlet
  7. Det lyder vildt hyggeligt, og dejlige damer du mødtes med. ;)

    Whats not to like ved fine tapeter og smukke farver. Det ville jeg også have været glad for. :)

    SvarSlet
  8. synes både gulv og gave ser rigtig godt ud! :) og hvor så det ud som om i hyggede jer
    /tullepigensmor.blogspot.com

    SvarSlet
  9. På trods af din manglende kreativitet, så er det da godt gået - pakken ville jeg ihvertfald gerne have haft :-)

    Har været inde at se billeder fra jeres blogdag, og det ser ud til at det har været rigtig hyggeligt! Havde aldrig forestillet mig at en blog kunne føre den slags nye venskaber.

    Kh Line

    SvarSlet
  10. Og tusind tak fordi du gad ta' turen;) Det var så hyggeligt at møde dig..
    Jeg kørte også hjem - mæt af gode snakke og grin..;)
    Jeg håber der bliver en næste gang - og skal nok lige gi' lyd når jeg har luret på loftet;)
    Knus Anne

    SvarSlet
  11. Eii hvor ser det bare hyggeligt ud og total lækre sponsor gaver:-) Er godt nok misundelige på jeres dag der ser ud som om der rigtig er blevet hygget og snakket...;-) Og fin gave du fik sammen sat.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...