søndag den 22. april 2012

Nye greb i køkkenet...
Jeg har helt glemt at vise jer, at køkkenet har fået nye greb. Det har været et højt ønske siden sidste forår, men er glad for det først blev nu, jeg tror nemlig jeg ville have valgt nogle meget hidsige farver hvis det var blevet gjort den gang. Egentlig var grebene påtænkt den lille kommode i vinterhaven, men jeg blev helt glad for dens oprindelige look, og grebene lå så der til fri afbenyttelse :-) Jeg havde 4 helt store siddende i forvejen, og nu havde jeg så pludselig til hele køkkenet.

Det er lidt svært at fange det helt med kameraet, men jeg har gjort mit bedste, håber man fornemmer hvor fint det er blevet.

Alle mine dage starter fortiden med et glas friskpresset appelsinjuice, jeg forsøger at indhente så mange vitaminer som overhovedet muligt. Vi er konstant syge her i huset, og jeg selv har ikke været ovenpå i 6 uger nu. I denne uge har jeg fuldstændig mistet stemmen, Jesper sys vidst faktisk det er ganske morsomt, men hvor er det dog svært at sætte tøserne på plads med en nærmest ikke eksisterende stemme..... Ja komisk lyder det nok, men jeg håber godt nok snart den gode energi indfinder sig igen her i huset....

17 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fint ud ;0)
  God søndag
  /Eline

  SvarSlet
 2. Det ønsker jeg mig også - jeg har de samme fronter som dig :) Det ser så fint ud.

  Håber snart du er frisk igen!

  Klem

  SvarSlet
 3. jeg havde godt luret at du havde fået nye greb på :o) det ser bare rigtig rigtig fint ud!
  og god bedring, mon ikke foråret der er begyndt hjælper på det hele snart.

  SvarSlet
 4. hvor er de fine!!!synes det er vildt flot med forskelige :-) rigtig god bedring til dig/jer!!

  SvarSlet
 5. Længe leve STÅT - og endnu mere med de greb!

  SvarSlet
 6. Det er da bare blevet rigtig godt med de greb :)

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. Ej, hvor fint! De klæder køkkenet rigtig godt :-)

  God søndag!

  SvarSlet
 9. Ja, det er superflot med de greb :-) Jeg lurede det dog også allerede, da du viste alle billederne i indlægget "Mit hjem"(http://mortilmernee.blogspot.com/2012/03/mit-hjem.html) ;-)

  Forøvrigt nogle rigtig flotte køkkenelementer, I har! For 2 år siden flyttede vi ind i et hus med et stort set helt nyt Modulia-køkken i kirsebærtræ, koksgrå facader og store rustfri stål-greb, som ikke lige er heeeeelt vores stil, men til gengæld er det for meget imod vores tanker om bæredygtighed samt bevidsthed om forbrug i det hele taget at skifte køkkenet ud, før det reelt trænger til det. Men når det engang skal ske, vil vores drømmekøkken helt sikkert være a la det hvide, I har - så fint er det bare ;-)

  Forårshilsener,
  Maja

  Forårshilsener,
  Maja

  Conner's Nest...♥
  http://connersnest.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Ser skisme super godt ud ! - jeg har gjort det samme for et par år siden på en gammel købmandsdisk i spisestuen. Er stadig glad for resultatet :-)

  SvarSlet
 11. Så fint det blev! Hoppas du blir frisk snart! Om inte annat så är det ju så gott med färskpressad apelsinjuice! Vänliga hälsningar Petra

  SvarSlet
 12. Hej Louise. Hvor er det bare flot. Jeg bliver simpelthen så inspireret af at læse din blog.
  Kh Lone

  SvarSlet
 13. Ej hvor er i søde, tak for jeres ord.... Er også ganske ganske godt tilfreds. Faktisk er vi her i huset, især Jesper, ret træt af køkkenet... Men man har jo ikke sådan lige penge til at skifte det... Men grebene har lige piftet det hele lidt op på ny..... Overvejer dog at male bordpladen grå.... Hvad sys i???

  Og Betine, det overrasker mig ikke i har samme køkken... ha ha....

  Anna - Ja, jeg måtte jo forsøge at flashe et par billeder :-)

  Lone - Tusind tak for de søde ord, det er ord jeg blir rigtig glad for, især af en kreativ person som dig :-)

  SvarSlet
 14. Ha ha - ja, Louise - I er trætte af køkkenet, og jeg synes, det er så skønt, så skønt :-) Så hvis du spørger mig, synes jeg selvfølgelig ikke, du skal male bordpladen grå, da jeg synes, den er rigtig flot i det naturlige træ ;-) Under alle omstændigheder er det i hvert fald nogle fine detaljer med grebene - de gør det helt unikt!

  Hej fra mig,
  Maja

  Conner's Nest...♥
  http://connersnest.blogspot.com

  SvarSlet
 15. uh det kunne være jeg skulle overveje frisk appelsinjuice for jeg har skrantet siden slutningen af Januar... det er ikke sjovt. og virkelig virkelig svært at skælde ud når man ingen stemme har. Min på 1 1/2 var næsten lidt betuttet når jeg talte først..

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...