mandag den 23. april 2012

Smukt nyt.......

Mine to heldige tøser har fået det smukkeste outfit til foråret, jeg er helt pjattet med det. Mette og Tamra har kreeret de smukke bukser til Merle og Neel. Jeg er ikke helt sikker på hvem der laver hvad, men de er jo sammen om det, og heldigvis for det.... Se nu lige det her resultat, det er da for skønt..... Jeg er normalt ikke ret vild med Hello Kitty, men på den her måde, der går det altså fint an.... Det gør det bare.... Tak til i 2 søde piger for skønne bukser.

Til bukserne kom mormor så ind i billedet, hun har købt de her fine Hollys bluser til pigerne, de er købt hos min yndlingsnetshop Spirrevippen, jeg tjekker altid med Diana om hun har tingene inden jeg køber, jeg ved jeg får en fin service, og det værdsætter jeg højt, og vender derfor altid tilbage.

Diana får også det skønne elefantsengetøj fra Night & Day, så hvis nogen mangler en forhandler, så står hun klar med en venteliste :-) :-).... Jeg står der allerede.... :-)

13 kommentarer:

 1. Herlige bukser, og søte gensere. Nå blir jentene dine fine:)
  Ha en strålende dag!

  SvarSlet
 2. Hvor er de søde de bukser - og sikke en skøn mormor de piger har ;o)

  SvarSlet
 3. Det bliver så godt med de Hollys bluser til :-) Håber de vil blive tyndslidt :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Super fede sæt Louise.
  Har selv de lyserøde bukser til Celina, det er bare med elefanter på lommerne. De er SÅ flotte og enormt brugbare!!!
  Ser da mega fedt ud med Holly's bluserne til! Ih hvor blir man bare i sommer-humør af de farver:-)

  Kh Michelle.

  SvarSlet
 5. Super fine bukser. JEg er mest til dem med kattene, da jeg som dig ikke er fan af Hello Kitty. Det er børnene jo til gengæld, så jeg er på dit hold - skal det være, så er dette trods alt mere smagfuldt end alle andre løsninger jeg hidtil har set. SKØNNE sager

  SvarSlet
 6. Fine bukser pigerne har fået! Og bluserne... Suk er vild med de gule kløvere

  SvarSlet
 7. Lækre sager til lækre tøser :)
  KH Tine

  SvarSlet
 8. SÅ fint. Jeg har selv ledt efter Hollys blusen med gule kløver til min datter, men hvorfor kan man ikke få den fine bølgekant i str. 3-4 år? Kigger lige forbi den shop du linker til og ser om de har nogle tilbage...
  KH Mia

  SvarSlet
 9. Super fine sæt, man kommer sådan i sommer humør af at se på det.
  Tak for tippet med sengetøjet:) Handler også selv ved Spirevippen, er abselut den bedste børnetøjs butik jeg kender med så god service.

  SvarSlet
 10. Super fed sammensætning:-), håber pigerne bliver glade for dem.

  SvarSlet
 11. hvor er det fint!! jeg er heller ikke til hello kitty men nogle gange går jeg med til det :-)tak for tippet ang. sengetøj, det er bestilt :-)

  SvarSlet
 12. Hvor er i søde, jeg er også helt vildt tilfreds med sættene, og jeg håber de blir helt tyndslidt.... Måske ikke Merles, for så kan Neel jo ikke arve :-) :-)

  Dog drømmer jeg også om et par i lilla med elefantlommer, det må blive næste bestilling.... Læser i med Mette og Tamra :-) :-)

  Og Dorte, jeg er jo altså heller ikke Hello Kitty fan, men sys netop denne løsning var til at leve med, og tøsen er vild med dem.... Alt for at lokke hende ud at kjoler hver evig eneste dag... Så praktisk er det altså heller ikke :-)

  Er glad for i kan bruge linket til Diana, hende og hendes butik er bare helt i top....

  SvarSlet
 13. De er helt vild fine, jeg er virkelig vild med farve kombinationen og de bluser er jo perfekte til, virkelig inspirerende.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...