onsdag den 16. maj 2012

Fotoreportage på besøg....
Okay, de sidste dage har været lidt stressende for mig.... For der har været endnu en fin boligreportage på besøg.... Det er sjovt, man lider altså totalt at præstationsangst når de sådan kommer forbi.... Jeg har gjort rent som aldrig før, arrangeret fine opstillinger, blukket lidt ind fra haven (det der nu var) og så har jeg malet lidt flere møbler...

Det var den søde indretningsstylist Johanna Flyckt Gashi og hendes dygtige fotograf der var forbi... Kig forbi hendes blog, den er virkelig inspirerende.

Nå, men de var kørt hele vejen fra Sverige kun for at besøge mig..... Tror nok jeg var beæret!!! Og heldigvis var de meget meget tilfredse, de sagde i hvert fald det var køreturen værd.

Den smukke smukke buket pæoner havde de med til mig, suk den er smuk.....

Efterfølgende går de igang med at sælge reportagen... Så hvor den lander og hvornår, det aner jeg desværre intet om endnu. Men i skal nok høre nærmere :-)

Idag er også spændende, for endelig er dagen kommet, hvor vores nye sofa skal lande.....

17 kommentarer:

 1. Det er simplethen så fedt, at du har så lækkert et hjem at andre ønsker at fotografere det:-) Glæder mig til at høre, hvor man kan finde reportagen, når den bliver solgt!
  Ps. jeg har en lille give away fra Kähler kørende. Kik forbi:-)

  SvarSlet
 2. Ej hvor i altså også bare bor så flot og fint, der er jo stil til mindste detalje. Er helt vild med det, kan godt forstå de er kørt fra sverige :)

  SvarSlet
 3. Louise, hvor er det bare fedt!! du bor også bare så fint, så jeg kan godt forstå det :)
  glæder mig til at se din nye sofa :)

  SvarSlet
 4. Fedt! Det er ret underligt det der med at gå og forberede, men helt vildt sjovt at prøve. Glæder mig til at se dit hjem når det lander et eller andet sted :)

  SvarSlet
 5. Jeg fik aldrig læst bolig-liv da dit hjem var med, så jeg glæder mig til at høre hvor vi kan finde denne (:

  SvarSlet
 6. Jeg skal da helt klart købe det blad reportagen ender i. Suk altså hvor bor i skønt. Flotte blomster de pæoner der, og de passer jo lige ind :0)

  SvarSlet
 7. Hold da op, sikke en kompliment til dit hjem :) Det er da også bare så flot og fuld af varme, atmosfære og farver. Uhh, eeeelker pæoner :)

  SvarSlet
 8. Smuk, smuk buket! Og skulder klap til dig med den store anerkendelse : )

  SvarSlet
 9. Fedt, klap dig selv på skulderen :-)

  SvarSlet
 10. ih det er så spændende!!! Men det er simpelthen også velfortjent :D

  SvarSlet
 11. Du ved jeg elsker dit hjem.... Glæder mig til at se det i et blad og håber vi danskere kan købe det:)

  SvarSlet
 12. Hej søde tøser

  tak tak tak for jeres komplimenter... Er glad for at høre i synes vi bor fint...

  Idag er jeg kommet ud for lidt af udfordring... Den nye sofa har skabt indretningskrise!!! så nu tumler jeg rundt med diverse ideer...

  Sjovt, så denne boligreportage er allerede ikke sådan som vi ender med at bo...

  Glæder mig også selv til at høre hvor og om det blir solgt... Jeg lover at formidle når tiden kommer

  SvarSlet
 13. Ihh, det er så fedt Louise! Glæder mig til at se den færdige reportage fra dit smukke hjem.

  Virkelig smukke pæoner du har fået!

  Kram

  SvarSlet
 14. Det er spændende :) og høhø med sofaen, kan lige se det for mig, hele huset ser nu sikkert anderledes ud fordi der er kommet ny sofa ;)

  SvarSlet
 15. Tine - Ja det blir spændende også at se denne, lige nu glæder jeg mit helt vildt til billederne i hvert fald :-) Og de blomster der, de er smukke.. Nogle få af dem står faktisk endnu :-)

  Christina - Ja ved du hvad, det er da total krise det her..... er fuldstændig forvirret inde i mit hoved.... Der er grov mange ting der pludselig slet ikke fungerer..... sikke noget....

  SvarSlet
 16. Hi hi Louise jeg havde det ligesådan da vi fik den nye sofa -syntes alt så forkert ud og at den slet ikke passede ind.... Men syntes nu at det er endt godt:) før havde vi en beige sofa sammen stil som den vi har nu, men den er jo mørk så det skulle jeg lige vænne mig til:)
  Knus

  SvarSlet
 17. Super fint hjem.

  Har ledt efter et indlæg med stolene fra udestuen, men kan intet finde, måske der heller ikke findes et. Jeg bliver bare nødt til vide hvilket mærke de er fra? Og det samme med gyngestolen?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...