fredag den 18. maj 2012

Nye æsker og indretningskrise.....

Okay, vi har så fået den nye sofa.... Og den er vanvittig flot...... MEN.... den har skabt noget af en indretningskrise her i hytten.... Også derfor jeg ikke viser frem endnu.

Sofabordet er for det første alt for stort, det er sat til salg, og tingene rundt omkring, de var pludselig alt for pressede og oven i hinanden.... Hold nu op, mit lille indretningshoved kører på fuldt drøn....

De smukke Hay puder som jeg havde købt, de passer overhovedet heller ikke ind, de fleste er derfor røget ind til mine forældre, den smukke grå på nederste billede, den er til salg. Så hvis nogen er interesserede, så giv lyd...

Imens jeg har indretningskrise, så har Jesper kreeret to smukke nye æsker til mig.... Jeg er vild med dem, han er altså go til det der.

En enkelt lille væg i stuen er mere eller mindre også på plads, den får i lov at se idag!!!

Håber i alle får en rigtig dejlig weekend, måske har nogen en lille mini ferie i disse dage, det har vi i hvert fald.

15 kommentarer:

 1. hej Louise,

  jeg glæder mig super meget til at se hvad du finder frem til:)

  Hvad koster puden? den ser nemlig skøn ud (er knappen mørkelilla?)

  SvarSlet
 2. jeg vil også gerne vide hvad puden kommer til at koste, - med/uden porto?

  SvarSlet
 3. Åh det lyder bekendt. En enkelt lille ny ting, kan blive til omrokering af et helt rum :-)
  Er spændt på at se jeres nye sofa ...

  SvarSlet
 4. Hej Med jer

  Nu er pude jo købt på lagersalg, den kostede 250 kr. Men eftersom jeg stod i kø 2½ time for mine køb, så sys jeg måske det er fair nok at jeg sætter prisen til 300 pp som mindstepris.

  Kh Louise

  SvarSlet
 5. Hej! Är jätteförtjust i dina askar du gör! De är verkligen superfina! Får man fråga vad du använder för kartong/askar när du klär dem? Varma hälsningar Petra

  SvarSlet
 6. Jeg er også interesseret i puden :)

  SvarSlet
 7. ih altså, det er sådan når noget nyt skaber forvirring. Herhjemme skal der også en del omrokering til inden den nye kommer, pyhhaa men jeg tror det bliver godt til sidst :)
  glæder mig til at se hvad du finder på, jeg er sikker på jeg bliver inpireret :)

  SvarSlet
 8. Er meget spændt på at se hvordan sofaen ser ud, og er ret sikker på, at du får det hele til at se fantastisk ud :o)

  SvarSlet
 9. Hej piger

  Er også sikker på det nok skal blive godt i sidste ende:-)

  Hvis der er nogen som vil købe puden, gider i så ik sende mig en mail.

  Kh Louise

  SvarSlet
 10. Ja kender det alt for godt med indretnings krise, når man har noget i hovedet, men så det ik lige er som man troede :( men sikker på det nok skal blive flooooot

  SvarSlet
 11. Øv med dine nye ting.. Især bordet - men er spændt på at se sofaen...

  SvarSlet
 12. Hej Louise. Det lyder spændende! Glæder mig så meget til at se jeres nye stue. Da jeg så dine hay køb, kunne jeg heller ikke forestille mig dem hjemme hos jer, men tænkte alligevel at du er sej til det der indretning, så det finder du nok ud af :-) men nu skal i også have fat i et nyt sofabord? Spændende... Kan næsten ikke vente med at se :)

  SvarSlet
 13. Hej tøser

  Ja det er noget værre rod når det sådan skaber ubalance i et helt rum... Altså...

  Men håber det blir fint i sidste ende.

  Ang bordet, så håber jeg at vi har fundet et næsten magen til, bare lidt mindre... Håber bare så meget Jesper blir overtalt til at få det malet:-)

  Og Line:-) godt du fortsætter med at blogge,,, men jeg har selv været hvor du er lige nu.., totalt krise havde jeg i hovedet i december:-)

  SvarSlet
 14. Ej hvor er de æsker fine! Sejt at han sådan lige laver dem. Kunne han måske ikke lave en DIY, jeg kan nemlig ikke finde ud af at få tapetet til at sidde ordentligt på låget..... Hmmm ;-) Har lige meldt mig som fast læser, skøn blog du har. Glæder mig til at følge dig.

  Kh

  SvarSlet
 15. Hej Pernille

  Det ku da være jeg sku se om vi ku lave en DIY næste gang han laver en æske, er det skotøjsæskerne eller dem med bindebånd der driller dig??? Og velkommen til, dejligt du vil følge med her inde :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...