søndag den 13. maj 2012

Lækkerheder...





Mere lækkerhed er landet i hytten..... Det er så hyggeligt med al den post der kommer i disse dage, jeg har faktisk næsten glemt hvad det er, jeg bliver så dejlig positivt overrasket, når posten kommer med noget fint.

Men disse to ting er altså det seneste. Den lille fine kommodetingest har Julie kreeret, jeg har længet været vild med den, og nu forbarmede hun sig, og sendte den mod Hedensted... Den har også fundet sig en fin plads, men den må i vente lidt med.

De smukke dukker har jeg også ønsket en tid, jeg så dem første gang hos hos Vicki , og jeg var helt vild med dem... De har dog også en lidt hamper pris, meget forståeligt eftersom de er håndmalede, men ikke nogen jeg sådan bare lige kunne købe.... Så der blev sparet og solgt lidt, og nu står de her endelig. Hvis i også er vilde med dem, så kan de altså erhverves Her .

Jeg har også fået planet nogle af de fine zinkkar udenfor, og et par enkelte potter på terrassen, zinkkarene kan anes bag denne helt helt fine æbletræsblomst, og de smukke Dahlia i vasen, de stammer fra en lidt forblæst krukkeplante..... Planten er reddet, og den har stadig mange fine blomster, men de helt lange, de måtte altså klippes ned efter fredagens blæsevejr.... Har i andre vovet pelsen og plantet lidt ud??

15 kommentarer:

  1. Fine sager, jeg har ikke vovet at plante ud endnu, mest af alt også fordi jeg ikke har haft tid. Det ser ellers fint ud der bag æbletræet, måske jeg skulle komme igang :)

    SvarSlet
  2. WOW! :-D Mycket läckert!

    SvarSlet
  3. Hvor er de bare fine de dersenes dukker!! Sikke nogle farver :-) Je ghar også plantet ud og sået græs, ret hyggeligt, men glæder mig også til alt er faldet rigtig til :-)

    SvarSlet
  4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  5. IIIh altså, Louise... Hvor er det fint. De er da bare skønne, de dukker der og Julies lille skuffeting er så fin... Tapetet kender jeg jo ligesom :)

    Jeg har ikke plantet andet end stedmoderblomster endnu, men det er nu mest fordi jeg har brugt alle pengene på tapet, stof og alt muligt andet... Tøhø. Det må blive næste måned, krukkerne fyldes.

    Ja, jeg syede to tunikaer - den første fik nemlig nogle liiiige lange nok ærmer, som jeg tænker lille Neel ville slaske noget rundt i, så Viola fik den og så lavede jeg en mere... Singeren drillede mig bare lidt - det er ikke i orden når nu man er underskudsagtig og nemt bliver hips! Men det gik, håber jeg :) Du skulle gerne have det i morgen. Jeg er kommet i tanke om at jeg jo havde lovet dig noget mere, noget med ham, der har fødselsdag i dag... Havde helt glemt det. Må lige få Martin til at lave den til dig.

    Knus!

    SvarSlet
  6. jeg tror også jeg skal have lavet sådan en lille minikommode. Gad vide om det er den fra IKEA?

    SvarSlet
  7. Hold da fast nogle lækre dukker- må vist lige forbi og tjekke prisen ud. Knus Heidi

    SvarSlet
  8. Fine sager!!
    Jeg har plantet stauder i dag, men ellers er der kun en enkelt hårdfør stenbedsplante med lyserøde blomster udendørs i potte...

    SvarSlet
  9. Jeg forelskede mig også lidt i de babushkaer da jeg så dem hos Vicki. Har en akryl sættekasse og de vil da være perfekte der. :)

    Det er så hyggeligt med blomster og det minder mig om at jeg også må få gjort lidt mere ved det...

    SvarSlet
  10. Arj nogle fede babushkaer - og de passer jo ret godt ind hos dig :o)

    SvarSlet
  11. Sikke nogle fine ting.. Kunne da også ønske mig en af hver.. SMil.
    Kh Camilla
    Se min give away
    http://celinas-verden.blogspot.com

    SvarSlet
  12. Hej tøser

    Ja de dukker der, de er bare helt vildt smukke.... Så fine fine farver.... Lige nu har de også fået en placering hvor jeg kan se dem fra det meste af underetagen :-)

    Er så vild med dem.

    Og den søde lille skuffeting, den var vidst fra Netto (sys jeg Julie fortalte) og den er i meget kraftigt pap.... Den er så fint... Og betine, anede slet ikke det var tapeten fra dig... Men nu du siger det, så er det da lige dine farver :-)

    Glæder mig i den grad til posten idag, Neel blir en rigtig prinsesse...

    Og stort tillykke til Mr Rob igår, den film. Den glæder jeg Mig så meget til at se....

    Tak for de søde ord også om de nye planter, indtil videre står de i hvert fald fint endnu, så jeg tror altså de overlever.... Jeg håber håber....

    SvarSlet
  13. Lækre billeder Louise og de dukker der.... Man bliver KUN glad når man kigger på dem. De er så skønne!!!:)
    Laver du ikke snart en billederapotage af hjemmet igen??:) elsker at se dit hjem og der er sket meget igen ik?
    Knus

    SvarSlet
  14. Hvor er de fine de der dukker!

    SvarSlet
  15. Skøn blog du har - kan se vi har samme passion for farver. Og så kunne jeg jo slet ikke stå for de fine dukker, så de er nu bestilt :-)
    Glæder mig helt vild til at de kommer til at pynte her hjemme.

    Jeg har lige oprettet min egen blog - helt nyt, så kig gerne forbi og kom evt. med kommentar.
    kreabondegaard.blogspot.com

    Ha en dejlig lørdag

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...